Megérdemelten vitte el a Vác a 3 pontot

HR-Rent Kozármisleny – Vác FC 0-1 (0-1)

Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Pécs, 200 néző

Vezette: Farkas T. (Kis Z., Máyer G.) tart. j.v.: Dolnegó B.

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Pajor, Causic, Kocsis, Dinjar (Nagy K. 70.) – Nagy E., Csábi (Tóth M. 46.) – Beke, Wittrédi, Sinanovic – Városi (Kirchenr 46.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Vác FC: Szentpéteri – Hegedűs Cs., Görgényi, Tóth F., Gulyás M. – Kákonyi (Majoros 58., Rusvay 71.), Tóth B., Tóth G., Mátyás – Niedermüller, Balajti (Rása 81.)

Vezetőedző: Nagy Tibor

Gólszerző: Mátyás a 28. percben.

Sárga lap: Városi 2. illetve Tóth B. 38., Tóth F. 93. percben.

A HR-Rent Kozármisleny együtteséből 5 sárga lapos eltiltása miatt hiányzott Lantos, sérülés miatt pedig Racskó, Gubacsi és Szekszárdi sem állt rendelkezésre, így a belső védő posztján nem volt túl sok alternatívája a szakmai stábnak.

A 2. percben Városi lépett ki a leshatárról, sajnos kicsivel azon túlról, majd sípszó után a kapus fölött a hálóba emelt, a játékvezető ezért sárga lappal “jutalmazta”.

A 3. percben gyorsan elvégeztek egy mezőnybeli szabadrúgást a váciak, melynek végén veszélyes beadás érkezett kapunk elé, de tisztáztak védőink.

A 7. percben Wittrédi passzolt Városi elé, aki helyzetbe került, de nem találta el jól a labdát, a váci védőjátékosok pedig szögletre mentettek.

A 9. percben Gulyás lőtt Helesfay kapuja fölé.

A 10. percben mislenyi játékostól került a játékszer egy tisztán álló váci támadó elé, de Helesfay nagy bravúrt bemutatva hárított.

A 15. percben remekül felpasszolt labdát Niedermüller 17 méterről lőtte jócskán kapu fölé.

A 18. percben Sinanovic 18 méterről nagy erővel lőtt a váci kapu fölé.

A 22. percben Tóth B. 22 méterről lőtt nagy erővel, de középre tartó labdáját Helesfay védte, a kipattanót a vendégek szedték össze, majd Hegedűs középre adását ismét kapusunk, ezúttal lábbal ártalmatlanította.

A 26. percben Beke 17 méteres lövése kerülte el Szentpéteri kapuját.

A 28. percben Balajti nagyszerűen tálalt a mélységből érkező Tóth B. elé akinek lövését Helesfay bravúrral védte, majd a lecsorgó labdánál ismét kapusunk volt résen és tisztázott, sajnos a labda így is váci játékos elé került, Mátyás pedig 7 méterről nagy erővel bombázott a mislenyi kapuba. 0-1.

A 31. percben újabb váci helyzet adódott kapunk előtt, de végül védőink üggyel-bajjal tisztáztak.

A 41. percben Kocsis felívelése után Beke a 16-osról lőtt, de gyengére sikerült kísérletét Szentpéteri könnyedén hárította.

A 44. percben Wittrédi végezhetett el oldalszabadrúgást, a lecsorgó labda Beke elé került, aki közelről célba vette a vendégek kapuját, de lövése elakadt a védőkben.

Az első félidőben a látottak alapján teljesen megérdemelten jutott vezetéshez a vendég csapat, veszélyesebben futballoztak és több helyzetet is sikerült kialakítaniuk.

A szünetben kettős cserét hajtott végre a Kozármisleny, Városi helyére Kirchner, Csábi helyére Tóth M. érkezett.

A 47. percben Beke indult meg a jobb széle, visszavette a labdát bal lábára, de lövése elhalt a védőben.

Az 51. percben nagy váci helyzet maradt kihasználatlanul. Balajti az alapvonal közeléből gurított középre ahol érkezett Mátyás, de Kocsis tisztázott előle.

Az 56. percben Tóth B. 18 méterről lőtt kapu mellé.

A 60. percben Nagy E. 22 méterről, bal lábbal lőtt a váci kapu fölé.

A 61. percben veszélyes váci szöglet után sikerült felszabadítani.

A 65. percben ellenféltől került a labda Dinjar elé, aki teljesen tisztán a felpattanó labdát nem találta el.

A 69. percben Tóth G. mélységi beindulása után kapta a labdát, majd a mislenyi kapu mellé gurított.

A 74. percben Kirchner 19 méterről lőtt, a védőn megpattanó labdát végül a váci hálóőr könynedén hárította.

A 79. percben veszélyes váci helyzet után mentett Tóth Márk.

A 80. percben újabb meleg pillanatok a mislenyi kapu előterébe.

A 83. percben Nagy Erik 16-oson belüli megmozdulását látta szabálytalannak Farkas játékvezető, ezért 11-est ítélt. A büntetőt Rusvay végezte el, lövése után a labda a jobb kapufáról kifele pattant.

A találkozót teljesen megérdemelten nyerte meg a Vác együttese. Jobban játszottak, veszélyes akciókat vezettek és sok helyzetet tudtak kialakítani melyből egyszer be is találtak.

Kovács Zoltán: Ennyi rossz teljesítménnyel nem lehet mérkőzést nyerni. A heti munka nem ezt vetítette előre, hogy ma így fogunk játszani. Szomorú vagyok, hogy néhány játékos nem érezte át, hogy mit jelent Kozármisleny futballistának lenni. Elnézést kérünk szurkolóinktól, hogy ilyen gyengén játszottunk.

Nagy Tibor: Saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, mert úgy gondolom, hogy 3-4 góllal is nyerhettünk volna. Kihagytunk egy 11-est is, ami már a harmadik volt. Nagyon zavar, hogy ennyi helyzetet elpuskázunk, még akkor is ha ma a Kozármisleny nem volt veszélyes a kapunkra.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

2 hozzászólás

  1. Teljesenmindegy szerint:
  2. Fenyvesi Csaba szerint:

    fiatalokat is kellene játszatni, talán lenne eredmény!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!