Megérdemelten győzött a Vasas Kozármislenyben

Kozármisleny – Vasas 1-3 (0-2)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Takács J. (Galán R., dr. Kulcsár J.) Tart. j. v.: Veizer R.

Kozármisleny: Sólyom – Kiss M., Fellai, Vattai, Vég – Kovács T. (Nagy E. 46.), Banai – Vituska (Tóth A. 73.), Pap R., Nagy K. – Varga B. (Cziráki 51.)

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Vasas: Lékai – Molnár L., Görgényi, Izing, Engel (Recklet 86.) – Cseke (Ádám M. 72.), Gál, Nagyházi, Horia – Berecz, Remili (Boda 88.)

Vezetőedző: Dirk Berger

Gólszerzők: Vattai a 91. illetve Berecz 29., Horia 35., Berecz a 69. percben.

Sárga lap: Kovács T. 36., Vattai 67., Banai 91. illetve Cseke 49., Gál 65. percben.

A nagy múltú Vasas ellen is úgy kellett pályára lépni játékosainknak, hogy csak a győzelem lebeghetett szemük előtt, hiszen nehéz helyzetben van a csapat.

Persze a 3 pont megszerzése nem ígérkezett könnyűnek, de bíztunk a sikeres szereplésben.

A találkozó elejétől azonban csalódnunk kellett, hiszen a vendég gárda sokkal lelkesebb volt, ekkor “még csak” hozzáállás terén voltak felettünk.

Játékosainkon nem látszott az elszántság a minden áron győzni akarás szellemisége.

A 14. percben szögletet végeztünk el, melynek végén Kovács T. fejelt fölé.

A 16. percben Remili kapott nagyszerű labdát, Sólyommal állt szemben, de lövésébe kapusunk bravúrral kapott bele és megmentette a csapatot a kapott góltól.

A 23. percben kozármislenyi támadás végén Nagy K. 19 méterről lövésre vállalkozott, a kapus megcsúszott, ennek ellenére a labda pár cm-rel kapu mellé ment.

A 29. percben Remili lépett ki a jobb szélen, felnézett majd középre passzolt, Horia gólhelyzetben lyukat rúgott, így került Berecz elé a labda, aki végül a kapuba lőtt. 0-1.

A 35. percben jobb oldali szöglet után, két kozármislenyi védő egymást zavarta (összefutottak), így Horia tisztán fejelt a mislenyi kapuba. 0-2.

A Vasasnak rengeteg ígéretes támadása volt, jó pár alkalommal a leshatáron állították meg a játékvezetők támadásaikat.

Jellemzően a vendégek akarata érvényesült és míg Sólyomnak többször is bravúrt kellett bemutatnia, addig a vendégek U21-es kapusának nem nagyon kellett játékba avatkoznia.

A játék képe a szünet után sem változott, így mondhatni ott folytatódott a 2. játékrész, ahol az elsőben véget ért.

A 64. percben Nagyházi indította Remili, aki Sólyomra vezette a labdát, de a mislenyi csapatkapitány hárított.

A 65. percben 11-est ítélt a játékvezető csapatunknak. A labda mögé Nagy K. állt, de sarokra tartó lövését Lékai kapus kiütötte.

A 69. percben Horia lépett ki a leshatáron, majd Remilihez passzolt, aki felnézett és a hosszú oldalon érkező Berecz elé tálalt, akinek volt ideje átvenni a labdát és megszerezte saját maga 2. csapata 3. gólját. 0-3.

A 86. percben Ádám beadását nem érte el Remili, Sólyom könnyedén hárított.

A 91. percben Banai szabadrúgását követően Vattai csúsztatott a vendégek kapujába és állította be a 3-1-es vendég győzelmet.

Sajnos csalódást keltett a találkozó, hiszen a vendégek sokkal jobban akarták a győzelmet, jobban összpontosítottak és sokkal több helyzetet alakítottak ki.Győzelmük teljesen megérdemelt!

Szabó Zsolt: A játékosaim nevében is szégyellem magam, mert a Vasas minden tekintetben fölénk kerekedett. Borzasztó volt nézni, hogy az angyalföldi csapat ekkora különbséggel is megérdemelten nyert.

Dirk Berger: – Tudtuk, hogy a szezon egyik legnehezebb mérkőzésére vár ránk, mert a sereghajtó vendégeként mindig veszélyes pályára lépni. Ezért is vagyok büszke csapatomra, sőt ha kihasználjuk helyzeteinket, sokkal több góllal is nyerhettünk volna.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

 

 

 

4 hozzászólás

 1. ....... szerint:

  Szabó úr nem sajnálni kell hanem eltakarodni innen..Lehet kifogásokat keresni de minek?? Lélektelen szar a játékunk..Támadó játékunk nincs is,az hogy előre rugdossuk az semmi..2 normális passzunk nincs egy más után..Nincs küzdő szellem..Egy szóval KU.VA GYENGE!Részemről be van fejezve a szezon..

 2. Mislenyszurker szerint:

  Tisztelt Szabó úr!
  A szégyenkezést jól is teszi. De azt gondolom, hogy ez helyett távozhatna, és ezzel megadharná a csapatnak a megújulás lehetőségét, amíg nem reménytelen a helyzet. A mai nap a csapatát, csapatunkat mind fizikálisan,mind játékgyorsaságban,agresszivitásban felülmúlta a Vasas. Ezek a megfelelő edzésmunkával fejleszthetők, ill. mentális felkészítéssel a  megfelelő szintre hozható. Nem felmentve a játékosokat, azt gondolom a gyenge láncszem Ön! Ha a játékosok nincsenek csúcsformában, hétről-hétre alulteljesítenek akkor az edző felelőssége elvitathatalan. Azt gondolom,hogy most azzal szolgálná a csapat érdekét, hogy ÖNKÉNT TÁVOZNA!

 3. Mnéni szerint:

  Nem szégyellem bevallani, hogy a szünetben haza jöttem. Kíváncsiságból vissza néztem Gábor  tavalyi kiváló statisztikáit, a góllövőket és gólpasszokat. Nem számoltam azokat, akik kölcsönből vissza mentek, vagy a tudásuk alapján magasabb osztályba igazoltak. “Csak” azokat néztem, akiknek most is tapsolhatnánk. 
  Miró                     6 + 10 Mi van vele? Láttam a szezon elején, hogy ez nem a tavalyi Miró.
  Szabó Balázs    4  +  7  Mi van vele? Kispadról nehéz gólt lőni.
  Schmidt Zsolt    3  +  6 Hosszú sérülése miatt alig játszott, mégis ennyit rúgott.
  Boda Józsi         3  +  4 Látom kispados a Vasasban.
  Birtalan Botond 3  +  5 Ha jól emlékszem, csak egy szezonban rúgott ennyit, most kispados.
  Karacs Roli.       2 +  3 Szinte a kispadról lőtt ennyi gólt.
  Jelenleg 10 gólnál tartunk.Akik elmentek, legalább ismerték az itteni szellemiséget, ami nincs. Meg kellett volna őket becsülni és vázolni nekik, hogy az elmenők helyett itt a lehetőség, hogy megmutassák mit tudnak, ha lehetőséghez jutnak. 
  Nem vagyok szakember, csak “józan paraszti ésszel” kérdezek.
  Sorra kérdezik a vidéki ismerősök “mi van nálatok, hol a csapatotok?”
  Hát én is kérdezem, HOL A CSAPATUNK ?

 4. gattuso4 szerint:

     A “mester”szuperlatívuszokban nyilatkozott a Videoton elleni mérkőzés után,ehhez képest
                                                                                                                                                                                  méltatlan a jelenlegi nyilatkozata,még akkor is ha a csapat  80%-a alkalmatlan az NB-II-re!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!