Megérdemelt siker a Gyirmót ellen – Frissítve

Kozármisleny – Gyirmót 2-0 (0-0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 500 néző

Vezette: Pánczél K. (Kepe A., Becséri G.)

Kozármisleny: Sólyom – Tasselmájer, Fodor, Fellai, Tóth Z. – Vég, Kovács T. – Kiss M. (Kiss M. 65.), Wittrédi (Koller 75.), Rácz – Gyánó (Asztalos 84.)

Vezetőedző: Márton Gábor

Gyirmót: Somodi  – Bognár, Csizmadia, Kardos, Nagy G. (Berde 64.) – Fitos, Molnár B., Czanik (Tóth N. 46.), Varga L. – Laki B., Ferenczi

Vezetőedző: Soós Imre

Gólszerzők: Wittrédi (11-esből) 52., Gyánó (11-esből) 83. percben.

Sárgalap: Vég 3., Kovács T. 68. illetve Varga L. 74., Somodi 82.

A szép kora tavaszi időben sok szurkoló látogatott ki a kozármislenyi sporttelepre, ahol abban bíztak, hogy jó mérkőzésnek lesznek részesei és végül nem is kellett csalódniuk, talán csak a gyirmóti szurkolóknak.

A mérkőzés elején a Kozármisleny SE vezetőei Feleki Attila és Pusztai Zsolt illetve a szurkolók nevében ifj. Soós Jenő és Wilkesz Edwárd köszöntötték Tasselmájer Tamást, aki a múlt héten a BKV Előre otthonában 100. alkalommal ölthette magára a Kozármisleny NB II-es mezét.
Az ünnepséghez hozzátartozik, hogy a „százados” játékos külön kérésére ezúttal csapatkapitányként ő vezethette ki az együttest, amelyhez edzői és Sólyom Csaba csapatkapitány is hozzájárultak!

Gratulálunk Tasi! További sok sikert kívánunk!

6. percben szöglet után Vég majd Gyánó próbálkozott fejjel, de a labda a kapu mellett hagyta el a játékteret.

8. percben Laki B. lépett ki egy hosszú indítással, emelése kapu fölé szállt.

A 10. percben Vég passza után Kiss M. lőtt 20 méterről fölé.

A 13. percben Varga L. szabadrúgását Sólyom öklözte oldalra.


A 19. percben Varga L. szöglete után Ferenczi került helyzetbe, de nem találta el jól a labdát így fel tudtunk szabadítani.

A 25. percben Wittrédi lőtt fölé távoli szabadrúgásból.

A 30. percben Wittrédi 22 méteres szabadrúgását védte Somodi.


A 31. percben Wittrédi újabb szabadrúgást végzett el az alapvonaltól 3 méterre, beadás helyett kapura lőtt, a labda a jobb kapufáról vágódott a mezőnybe.


A 40. percben Varga L. szabadrúgása után Kardos fejelt, Fodor hátáról szögletre pattant a labda. A sarokrúgás után röviden szabadítottunk fel, amelyet követően Fitos a hosszú oldalon tisztán fejelt mellé.

A 41. percben Rácz rövidbe tartó lövését hárította Somodi kapus.

A 44. percben Rácz nagyszerűen ugratta ki Wittrédit , aki a 16-os sarkáról tekerte kapu mellé a labdát.

Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott, ahol csapatunk teljesen egyenrangú ellenfele volt a feljutásért harcoló Gyirmótnak. A Kozármisleny próbálta játszani a focizott, időnként szép dolgokat láthattunk játékosainktól és többször is az ellenfél kapuja elé kerültünk, helyzetet alakítottunk ki.
A Gyirmót jobbára pontrúgások után volt csak veszélyes.

A 49. percben Rácz cselezett a bal szélről befele, majd lövése egy védőn megpattanva a kapu fölött hagyta el a játékteret.
A szöglet után Wittrédi lövését a gólvonal közeléből vágták ki, majd Vég próbálkozását blokkolták a vendégek.

Az 52. percben Wittrédi és Gyánó vitt végig egy szép támadást, melynek végégn Kardos szabálytalankodott Gyánóval szemben. Mivel az eset a 16-oson belül történt, így 11-est ítélt a játékvezető. A büntetőt Wittrédi a kapus mozgásával ellentétesen, magabiztosan értékesítette. 1-0.

Az 53. percben Wittrédi tökéletes labdát tálalt Kiss M. elé, aki a kapussal állt szembe, de gurítása kapu mellé ment.


Az 59. percben Kovács T. lőtt távolról.

A 62. percben Kiss M. távoli lövése kapu mellé szállt.

A 66. percben Wittrédi lövését, másodikra fogta meg Somodi.

A 76. percben 18 méterről végezhetett el szabadrúgást a Gyirmót, Berde lövése kapu fölé szállt.

A 83. percben Rácz lépett ki a félpályánál majd Koller elé tálalt, aki elhúzta Somodi mellett a labdát, a vendég kapus pedig elütötte a gólhelyzetben kilépő hazai játékost. Pánczél játékvezető 11-est ítélt, Somodinak viszont a szabályok értelmében piros lapot kellett volna felmutatni, ezzel szemben csak sárga lapot kapott.
A büntetőt Gyánó végezte el, és Wittrédihez hasonlóan, ő is magabiztosan belőtte. 2-0.


A Kozármisleny együttese második félidei játékával teljesen megérdemelten győzte le a jó erőkből álló, de talán még nem teljesen összerakott Gyirmótot. Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy a vendégeknek a második félidőben nem volt esélyük, hiszen igazából el sem jutottak helyzetig, lehetőségig.

Ezzel a győzelemmel pedig újabb történelmi pillanatot sikerült megélni, hiszen első alaklommal tudtuk legyőzni a gyirmótiakat.

Együttesünkben több kiváló teljesítményt láthattunk és csapatként is nagyszerűen funkcionáltunk.

GRATULÁLUNK a nagyszerű sikerhez!

Soós Imre: Sajnos nagyon akadozott a játékunk a mai mérkőzésen. A pálya talaja is ellenfelünk volt, ami a mi rövidpasszos játékunkat nem igazán tudtuk játszani. Hiányzott a középpályáról egy olyan játékos, aki váratlant tudott volna húzni. Sajnos ez is eredményezte, hogy ma kikaptunk. Ezen a mérkőzésen nem nagyon akadt jó teljesítményünk, nehéz lenne bárkit is kiemelni. Megbeszéltünk valamit, készültünk a keskeny pályára, de nem működött valami, ötlettelenek voltunk, labdaszerzés után mindig visszafele játszottunk. Az elelnfél pedig nagyon jól csinálta, hogy amikor labdát vesztettek azonnal fault-tal megállították játékunkat. Sokkal többet vártam a csapattól és messze nem azt láthattuk, amit az Ajka ellen nyújtottunk.

Márton Gábor: Nagyon örülök a győzelemnek! Mondhatni megtört a „gyirmóti átok”. Irányításom alatt, már elég sok szép eredményt, rekordokat értünk el, örülök, hogy most már a Gyirmót legyőzését is magunkénak tudhatjuk. Azt gondolom, hogy győzelmünk a játék képe alapján teljesen megérdemelt, a vendégeknek komoly gólszerzési lehetősége nem adódott, talán 1-2 pontrúgás utáni kapu előtti kavarodás, amit megemlíthetünk részükről, de úgy gondolom, hogy ez kevés egy mérkőzés megnyeréséhez. Mi nagyon határozottan és jól játszottunk. Remélem játékosaim is megértik, hogy ez a fajta labdakihozatal és a szó szoros értelemben vett futball meghozza a gyümölcsét bárki ellen is játszunk.
Maga a játékunk valamelyest még számomra is meglepetés volt, rengeteg problémával küszködtünk, későn álltunk össze, sérültjeink vannak, van olyan, aki még nem került megfelelő fizikai állapotba, nincs játékban. Úgy éreztem, hogy nem vagyunk még összeállva, és ezt tartom továbbra is, függetlenül attól, hogy a mai játék tetszett.

További fotók a Kozármisleny FC hivatalos facebook oldalán, IDE KATTINTVA megtekinthetőek.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

9 hozzászólás

 1. Scuderia Ferrari szerint:

  Szép volt fiúk

 2. Roliiiiiiiiii szerint:

  GYÖNYÖRŰ VOLT SRÁCOK!!! TELJESEN MEGÉRDEMELT A SIKER!! A játékvezetőről pedig ne is beszéljünk… Somodi szabálytalanságánál egyértelműen ki kellett volna állítani a kapust!!! 11-es és sárga lap???? NE VICCELJÜNK MÁR!

 3. kibic szerint:

  Sima siker, gratulálok !

 4. hawer szerint:

  csak a misleny

 5. hawer szerint:

  reszkess MTK

 6. Mnéni szerint:

  A 4 volt válogatott játékos azt hitte, elég a mezét kiküldeni a pályára, de a mi csupaszív, lelkes srácaink megmutatták nekik, hogy kell játszani.
  Szép volt Fiúk!!!bravó!

 7. Edward szerint:

  Hahó mindenki!
  Köszönjük a mai jó mérkőzést mindenkinek a csapatból. 
  Hajrá Misleny!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. misi szerint:

  Ez igen! Remek teljesítmény volt! Gratulálok!

 9. Csobán Róbert szerint:

  Gratulálok a csapatnak, nagyon jó meccs volt főleg a második félidő!
  Tasi századosnak külön gratuláció!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!