Megérdemelt paksi győzelem, DE…

Paks II. – Kozármisleny FC 2-0 (0-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Paks, 100 néző

Vezette: Kulcsár K. (Reinicz G., Kovács B.)

Paks_KFC_2017_525_01

Paks II.: Molnár P. – Bagó, Nagy Á., Berdó, Hanol – Simon M., Bognár – Fejős (Györgye 76.), Nagy R., Hahn (Vlasics 66.) – Daru (Adamcsek 22.)

Vezetőedző: Osztermájer Gábor

Paks_KFC_2017_525_06

Kozármisleny FC: Ivancsics – Kiss D., Fiáth, Lantos, Kocsis – Hleba (Petrovics 82.), Tóth M. – Városi, Grabarics (Németh Á. 65.), Müllerlei – Udvardi (Kovács K. 76.)

Vezetőedző: Kovács Zoltán

Gólszerzők: Simon M. 55., Nagy R. (11-esből) 61. percben.

Kiállítva: Kocsis 60. percben.

Sárga lap: Udvardi 18. Hleba 22. percben.

Paks_KFC_2017_525_02

Az 1. percben Simon M. 18 méteres veszélyes helyről elvégzett szabadrúgása kapu fölé szállt.

A 3. percben Grabarics lövését blokkolták, szöglet következhetett.

Az 5. percben Grabarics megpattanó lövése átszállt Molnár felett, de a labda a kapufáról kifele pattant.

Paks_KFC_2017_525_04

A 13. percben Simon M. szabadrúgása után Nagy Á. fejelt kapu mellé.

A 14. percben Fejős lövését védte Ivancsics.

A 30. percben Hahn 20 méteres lövése kapu mellé-fölé szállt.

A 36. percben egy megpattanó hazai próbálkozás éppen hogy kapu fölé szállt.

A 42. percben hátul eladott labda után veszélyes támadást vezetett kapunkra a Paks, melynek végén Simon M. vállalkozott lövésre, de Ivancsics szépen hárított.

Az első játékrészben aktívabb volt a Paks, főképp a mi térfelünkön zajlott a játék, a hazaiak nagyon sok oldalszabadrúgást végezhettek el, melyekben volt is veszély.

A 48. percben mislenyi oldalszabadrúgás után Hleba csúsztatását védte Molnár, majd a kipattanó Lantos elé került, akinek közeli próbálkozását ismét Molnár hárította. A kipattanó labdát Müllerlei 16 méterről lőtte kapura, de a kapu előterében álló hazai védő kivágta.

Paks_KFC_2017_525_05

Az 56. percben egy oldalról beadott labdára érkezett Fejős, de ő még nem tudott játékba avatkozni, viszont a játékszer Simon M. elé került, aki 10 méterről a mislenyi kapuba lőtt. 1-0.

Az 57. percben Udvardi bal alsó sarokba tartó lövését védte elvetődve Molnár kapus.

Az 58. percben veszélyes átszállt Ivancsics feje felett a labda, de szerencsére kapu mellé ment.

A 60. percben Hahn iramodott meg a bal szélen, az alapvonalig, sőt azon túl vezette a labdát, majd minden mindegy alapon még középre adott, ahol érkezett egy paksi játékos akinek lövésébe a gólvonalon álló Kocsis kézzel belekapott. Az ítélet a kozármislenyi kirúgás helyett, hazai 11-es és Kocsis kiállítása lett!

Lesz lehetőség a szituáció visszatekintésére, hiszen felvételt készült a mérkőzésről. Védőink azonnal jelezték, hogy a labda elhagyta a játékteret, ahogy a közelben álló nézők is hasonlóképp látták. Sőt meg kelle említeni, hogy a hazai játékos a fair play jegyében a mérkőzés után megerősítette ugyanezt. Az esetet csupán egyetlen ember látta egészen másképp, de sajnos őt hívják a játékvezetőnek!

A 61. percben Nagy R. révén sikeres végrehajtott büntető után megpecsételődött a sorsunk, a mérkőzés eldőlt. 2-0-ra vezetett a hazai csapat és emberelőnyben játszott, innentől kezdve viszonylag kevés izgalom volt a pályán.

Paks_KFC_2017_525_03

Elképzelhető, hogy ezen téves esemény nélkül is megnyerte volna a találkozót a hazai csapat, mert jobban játszottak és megérdemelten vezettek, de… talán ilyen segítségre ők maguk sem számítottak. És azért ekkor még volt vissza 30 perc a mérkőzésből, egészen másképp is alakulhatott volna az összecsapás.

Amíg egy téves ítélet eldöntött egy mérkőzést, vagy éppen Kocsis Adrián a kiállítása okán biztosan nem játszhat a következő hétvégén, addigra Kulcsár Katalint szinte biztosan senki nem fogja felelősségre vonni!

Daru Bencének jobbulást kívánunk, reméljük nem súlyos a sérülése!

Kovács Zoltán: Egy jó mérkőzésen szenvedtünk vereséget. Voltak fordulópontjai a mérkőzésnek, amelyekből mi jöttünk ki rosszabbul. Rögtön a mérkőzés elején volt egy kapufánk, ami akár befele is pattanhatott volna. A második félidő elején volt egy ordítóan nagy ziccerünk, ami szintén kimaradt. Az első gólt a támadózónában elvégzett bedobásunk után kaptunk, amely miatt nagyon bosszús vagyok. Elveszítettünk egy párharcot, könnyen megadtuk magunkat és abból kontráztak le bennünket. A második gól előtt a játékvezető érthetetlen módon tovább engedte a játékot, miközben a labda fél méterrel elhagyta az alapvonalat, ebből lett egy 11-es és kiállítás, amely után megpecsételődött a sorsunk. Sokat dolgoztunk, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, de egy jó Paks ellen – ahol volt néhány NB I-es visszajátszó is – ez ma nem vezetett eredményre. A mérkőzés végén a fiataloknak is lehetőséget adtunk. A jövő héten mindenképpen szeretnénk javítani és hazai pályán begyűjteni a 3 pontot.

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. Fakanál szerint:

    A Bayern München után a Kozármislenyt is lerendezte Kulcsár Katalin:

    http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/video-ismet-egy-magyar-birot-atkoznak-a-bayern-munchennel-2597145

    A paksi mérkőzés felvétele a hét elején várható…

Szólj hozzá a bejegyzéshez!