Megérdemelt Misleny siker – ez férfimunka volt!

Kozármisleny – Győri ETO II. 1–0 (0–0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Fenyvesi Sz. (Kis Z., Pápai Z.)

Kozármisleny: Sólyom – Fenyvesi (Kiss M. 60.), Fellai, Nagy J., Vég – Szabó B., Kovács T. (Karacs 78.) – Bjelanovic, Nagy D., Zsdrál – Városi (Frőhlich 78.)

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Győri ETO II: Kamenar – Köles (Serfőző 87.), Stanisic, Lang, Kozma M. (Paget 46.) – Bellar, Németh L., Paku, Kalmár – Kvilitaia (Vankó 46.), Farkas II B.

Vezetőedző: Sándor István

Gólszerző: Frőhlich a 86. percben.

Sárga lap: Lang 41., Németh L. 61. percben.

A Duna TV által, gyönyörű időben közvetített találkozón a Győr volt az aktuális ellenfelünk, akik a hétvégén parádés játékot mutattak be a Csákvár ellen, és ezúttal is egy erős csapattal léptek pályára.

A 10. percben Bjelanovic lőtt fölé távolról.

A 16. percben Vég próbálkozott kapura lövéssel, de játékosunk célt tévesztett.

A 23. percben Farkas II. B. lőtt mellé.

A 25. percben Nagy D. passzolt Zsdrál elé, aki nagy helyzetben a kapusba lőtte a labdát. Az ellentámadás végén Bellar került helyzetbe, de Sólyom és Vég közös erővel felszabadított.

A 28. percben oldalról érkezett veszélyesen a győri kapu elé a labda, de a vendég hálóőr a helyén volt.

A 36. percben Fenyvesi beadását Bjelanovic fejelte mellé.

A 38. percben ismét Bjelanovic próbálkozott, lövését Kamenar fogta.

A 40. percben Kovács T. lövését öklözte a vendég kapus, majd Nagy J. lövésébe az utolsó pillanatba Lang lépett bele.

A 42. percben Városi nagyszerűen került helyzetbe, már a 16-oson belül járt amikor szabálytalankodtak ellene, Fenyvesi sporttárs büntetőt ítélt. A labda mögé a sértett állt, de sajnos Kamenar hárítani tudott.

A 44. percben Kalmár lövését védte Sólyom.

A 47. percben 17 méterről végezhetett el szabadrúgást a Győr, Farkas II B. lövése a sorfalról lepattant, majd az ismétlésből telibe találta a bal kapufát, a kipattanó labdát a vendégek játékosa közelről lőtte kapu fölé.

Az első játékrészben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, szinte végig a Győr térfelén folyt a játék. A jogosan megítélt 11-est sem sikerült a kapuba juttatni, miközben a vendégek a félidő utolsó másodpercében a kapufával jelezték, hogy őket sem szabad leírni, így izgalmas második félidőre volt kilátás.

A 46. percben Németh L. 26 m-ről tekert kapu mellé.

Az 55. percben Fenyvesit ütötték el a győri 16-oson belül, de névrokona, a játékvezető nem fújt a sípjába, pedig egyértelmű eset volt, olyannyira, hogy Fenyvesi Olivér meg is sérült, nem tudta folytatni a játékot.

A 62. percben Nagy D. 17 méterről, középről végezhetett el szabadrúgást, lövése alig kerülte el a győri kaput.

A 64. percben szöglet után, Városi próbálkozását védte Kamenar, a kontrából a Győr került helyzetbe, de Sólyom hárított.

A 66. percben újabb szöglet után Fellai lövését ütötte kapu fölé a vendég kapus.

A 74. percben Szabó B. szépen került helyzetbe, de a lövés nem sikerült túl jóra, Kamenar könnyedén hárított.

A 81. percben Paku lövését védte Sólyom.

A 84. percben a sokadik mislenyi szöglet után Fellai léc alá tartó fejesét Kamenar bravúrral a felső lécre tolta, a kipattanó labdát Nagy J. fejjel próbálta kapuba juttatni, de a játékszer kapu mellé szállt.

A 86. percben a csereként beállt Frőhlichnek 8 perc alatt sikerült az, ami a társaknak 85 percig nem. Bjelanovic ívelte át a labdát Frőhlich felé, aki átvette, majd a kapus mellett közelről a hálóba lőtt. 1-0.

Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a sportszerűen játszó vendégcsapat ellen, melynek soraiban több tehetséges fiatal is futballozott. A második félidőben szinte felbillent a pálya, de egyre fogytak a percek és már attól tartottunk, hogy nem sikerül betalálni ezen a napon. A futball azonban ezúttal igazságos volt, hiszen az a csapat nyert, amely nagyon sokat tett a győzelemért, melynek nem szegte kedvét az elhibázott 11-es sem, és az utolsó pillanatig hitt a győzelemben!

A játékosok ismét nagyot küzdöttek, ami ezúttal helyenként jó játékkal is párosult, ezért lett volna igazságtalan, ha nem nyer együttesünk.

A 86. percben aztán érkezett Frőhlich aki vérbeli csatár módjára értékesítette a lehetőséget, amellyel nagyon fontos 3 pontot szereztünk!

Gratulálunk srácok ez FÉRFIMUNKA volt!!!

Győzelmünkkel megszilárdítottuk 2. helyünket a bajnoki táblázaton.

Sándor István: Nem tudom miért, talán a nagy meleg miatt, de ma nagyon gyengén futballoztunk, többet vártam a csapatomtól. Ilyen játékkal nem érdemeltünk győzelmet, de még döntetlent sem. Gratulálok a Kozármislenynek és további sok sikert kívánok nekik!

Szabó Zsolt: Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a Győr II játékos kerete hétről hétre változik. A tabellán elfoglalt helyezésük semmit nem jelentett. Én, mint utánpótlásban dolgozó tudtam azt, hogy sok ügyes labdarúgójuk van gondolok itt első sorban Kalmár Zsoltira. Nem számítottunk arra, hogy a kiváló Farkas II. B. illetve Stanisic is játszani fog, akik jó futballisták. Játékosaimtól azt kértem, hogy ezt az összecsapást csapatként kell megnyernünk. Akármilyen összetételben áll fel a Győr, nekünk ezt a meccset meg kellett nyernünk. Amire számítottunk, az be is igazolódott, egy jó csapat ellen sikerült megszerezni a 3 pontot. Nehéz mérkőzés volt, de úgy gondolom, hogy az első félidőben kiválóan futballoztunk a 2. félidőben pedig a szívünk vitt előre bennünket és a helyzetek alapján teljesen megérdemelten nyertünk.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!