Megérdemelt győzelem a Kaposvár II. ellen

Kozármisleny – Kaposvár II. 4-1 (0-1)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Kiss N. (Viszokai L., Kulman T.)

Kozármisleny: Sólyom – Fenyvesi, Fellai, Romic, Vég – Szabó B. (Birtalan 58.), Nagy J. – Bjelanovic (Kovács T. 73.), Nagy D., Zsdrál (Boda 70.) – Városi

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Kaposvár II.: Rusák – Kuckó, Földes, Zmukic, Laczkó D. (Böjte P. 59.) – Kovacic, Garai (Pfeiffer 80.) – Kirchner (Horváth Á. 67.), Thian, Házi – Diallo

Vezetőedző: Barna László

Gólszerzők: Városi 51., Nagy J. 58., Vég 83., Birtalan 87. illetve Zmukic 23. percben.

Sárga lap: Pfeiffer 82. percben.

Az 5. percben Városi fejelt Zsdrál elé, majd visszakapta a labdát Zsdráltól, de sajnos a kiérkező Rusákba lőtt.

A 6. percben Nagy Dominiktől kapott egy labdát Zsdrál, melyet kapu mellé lőtt.

A 23. percben az első kaposvári lehetőségből gól született. Laczkó szögletére rosszul jött ki Sólyom, a fölette átszálló labdát Zmukic fejelte a kapuba. 0-1.

A 26. percben Városi kapott nagyszerű labdát, de próbálkozásába az utolsó pillanatban Zmukic lépett bele.

A 28. percben Fenyvesi lövését hárította Rusák.

A 37. percben Zsdrál beadása centikkel szállt el Városi feje előtt.

Az első félidőben csapatunk nagy fölényben játszott, az ellenfél védekezett, de egyetlen akciójukból, egy pontrúgást követően gólt szereztek.
A látottak alapján azonban bízhattunk abban, hogy a második félidőben nemcsak játékban, de eredményességben is ellenfelünk fölé kerekedünk majd.

A 47. percben Bjelanovic lőhetett közelről, de nem találta el jól, így a labda a védőkről szögletre vágódott.

Az 51. percben Fellai nagyszerű keresztlabdáját Zsdrál levette, majd egy szép csel után Városihoz passzolt, aki kapu fele fordult és megszerezte az egyenlítő találatot. 1-1.

Az 58. percben Nagy J. távoli bal lábas lövését a kaposvári kapus elnézte, a labda a kapuban kötött ki. 2-1.

A 77. percben Böjte ívelését ütötte ki Sólyom.

A 82. percben Vég Bence buktatásáért 11-es ítélt a játékvezető. A labda mögé Birtalan állt, de lövését Rusák kiütötte, de érkezett Vég Bence, aki 50. NB II-es mérkőzésén góllal jubilált. 3-1.

A 85. percben Boda egy szögletet egyből kapura tekert, a labdát Rusák a léc alól kiütötte.

A 87. percben Fenyvesi a jobb oldalról szépen játszotta meg a középen érkező Birtalant, aki nem hibázott és megszerezte 4. gólunkat. 4-1.

A 2. félidőben érvényre juttattuk nagyobb játéktudásunkat és összességében teljesen megérdemelten, magabiztos győzelmet arattunk.

Szabó Zsolt: Nagyon fontos volt számukra a 3 pont megszerzése, hiszen szeretnénk stabilizálni helyünket a dobogón. A mérkőzés nem úgy indult számunkra, ahogy szerettük volna, hiszen megvoltak a helyzeteink, két 100%-os ziccert is kihagytuk, a Kaposvár pedig egy pontrúgást követően talált egy gólt.
A félidőben rendeztük sorainkat, ekkor már hatalmas fölényben futballoztunk, jókor jöttek a gólok. Ahogy a szünetben megbeszéltük, felgyorsítottuk a játékunkat, agresszívak lettünk, ennek pedig meglett az eredménye.

Barna László: Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, bár ekkor is voltak helyzetei a Kozármislenynek. A második félidőben teljesen fölénk kerekedett a hazai csapat. Ezzel a győzelemmel úgy gondolom, hogy a Kozármisleny bebiztosította az egycsoportos NB II-es tagságát, amihez gratulálok nekik.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!