Magunkat vertük meg Vácon

Vác – Kozármisleny 2-1 (1-1)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Vác, 800 néző

Vezette: Kátai G. (Demeter J., Márkus P.)

Vác: Palásthy – Benkó, Tányéros, Tóth G., Németh G. – Fábri, Gulyás, Rása (Pallagi 46.), Farkas – Rusvay (Karácsony 77.), Pölöskei (Zsolnai 60.)

Vezetőedző: Csank János

Kozármisleny: Sólyom – Erdős, Fellai, Gajág, Szabó M. – Nagy E., Szabó B. (Fenyvesi 65.) – Cziráki (Puskás 61.), Lauer, Nagy K. (Valkovics 82.) – Tóth A.

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Pölöskei 38., Rusvay 73. illetve Fellai a 17. percben.

Sárga lap: Palásthy 16., Gulyás 42., Rusvay 73. illetve Cziráki 45., Nagy K. 54., Gajág 83., Fenyvesi 90. percben.

Rangadót játszott együttesünk, a korábbi magyar bajnok Vác otthonában léptek pályára labdarúgóink.

Együttesünk múlt héten az ESMTK-t, mint aktuális listavezetőt legyőzte, eközben a Vác, szentlőrinci győzelmével átvezette a vezetést az NB III Közép csoportjában, így ismételten a listavezetővel mérkőztünk, igaz most idegen környezetben.

A 16. percben Szabó Milántól kapta a labdát Cziráki, majd Tóth Adriánnal kényszerítőzött, ezt követően betört a 16-oson belülre ahol szabálytalankodtak vele szemben, a játékvezető 11-est ítélt. A labda mögé a sértett állt, de Palásthy szögletre ütötte a büntetőt.

A 17. percben Lauer sarokrúgása után Fellai József fejjel volt eredményes és vezetést szerzett a Kozármislenynek. 0-1.

A 29. percben Lauer remekül vette észre, hogy kint áll a hazai kapus, majd a felezővonal közeléből kapura ívelt, a labda cm-ekkel szállt fölé.

33. percben Cziráki kilépett Tóth A. ajtó-ablak helyzetbe kapusba lőtt.

35. percben az asszisztens 11-es jelzett a Cziráki ellen elkövetett szabálytalanság után, de a játékvezető felülbírálta.

A 38. percben hazai szögletrúgás után Pölöskei 5 méterről fejelt a mislenyi kapuba 1-1.

Az első félidőben jobban játszott csapatunk a házigazda listavezetőnél, kiharcolt 11-essel, majd szögletből szerzett vezetéssel nyomatékosítottuk, hogy nem feltartott kezekkel érkeztünk Vácra.

Vezető gólunk után is számtalan lehetőségünk adódott, volt hogy ajtó-ablak helyzetben a kapusba lőttünk, volt, hogy lesen állították meg támadóinkat, de pontatlan passz miatt is hiúsult meg gólszerzési lehetőség.

A második félidő nem hozott annyi lehetőséget csapatunk számára, sokkal kiegyenlítettebb lett a játék, de a Vácnak sem adódott gólhelyzete, mondhatni nem forgott veszélyben csapatunk kapuja egészen a félidő közepéig.

A 73. percben Zsolnai végezte el a Vác szabadrúgását amely után – a hazai nézők szerint is lesen álló – Tányéros csúsztatta a kapufára a labdát, a kipattanót Rusvay lőtte a hálóba. 2-1.

Hátrányban nem maradt más lehetőség, mint megpróbálni az egyenlítést, de eközben hátul helyenként fellazultunk, volt hogy Sólyom Csabára vezették a labdát a hazaiak, de kapusunk bravúrral védett.

A 2. váci gólig azt mondhatjuk, hogy nem igazán volt esélye a hazaiaknak a győzelem megszerzésére, de a Csank csapatokra jellemzően, rögzített szituációkból voltak eredményesek mindkét alkalommal.

Vezetésük után amikor futni kellett az eredmény után, szerezhettek volna újabb gólt is, de ekkor ők hibázták el a lehetőségeket.

Az első félidőben eldönthettük volna a 3 pont sorsát, hiszen vezettünk és ígéretes támadásokat vezettünk, de sajnos nem sikerült újabb gólt, gólokat szerezni belőlük. Ebben a periódusban megnyerhettük volna a találkozót!

Németh Zsolt: Igazi rangadó volt. Jól kezdtük a találkozót és vezettünk is, ezt követően 4-5 komoly ziccert hagytunk ki. A Vác pontrúgásból egyenlített, de ezt követően az első félidő utolsó percében is kimaradt még egy nagy helyzetünk. A második félidőben a Vác egy újabb pontrúgásból újabb gólt szerzett és megszerezte a vezetést. Azt gondolom a mérkőzésen mi domináltunk, sokkal jobban is kijöhettünk volna a találkozóból.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!