Magunkat vertük meg Sopronban

Sopron – Kozármisleny 4-0 (0-0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Sopron, 300 néző

Vezette: Gyarmati II. T. (ifj. Tóth II. V., Kóbor P.)

Sopron: Dénes – Fazakas, Bognár, Baranyai, Mészáros – Fazekas (Lackovich 76.), Varga G. (Horváth A. 72.), Deme – Gaál, Bali, Szabó L. (Balázs R. 61.)

Vezetőedző: Bücs Zsolt

Kozármisleny: Sólyom – Erős, Fellai, Romic, Vég -Kovács T., Nagy J. – Bjelanovic (Berdó 77.), Nagy D. (Boda 81.), Zsdrál (Karacs 46.) – Birtalan

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Gólszerzők: Fazekas 60., Baranyai 71., Horváth A. 84., Laczkovich 87. percben.

Kiállítva: Fellai a 49. percben.

Sárga lap: Varga G. 44., Laczkovich 88. illetve Erős a 79. percben.

A 18. fordulóban elhalasztott mérkőzésünket játszottuk Sopronban, ahol a tavasszal még veretlen házigazda volt az ellenfelünk.

Nem igazán kezdődött jól a találkozó számunkra, az első negyedórában a Sopron akarata érvényesült.

A 2. percben veszélyes hazai szögletet követően 10 méteres lövést hárított Sólyom.

5. percben szép mislenyi támadás futott a pályán, Zsdrál beadásáról lemaradtak az érkezők.

A 13. percben Varga G. lövését védte Sólyom.

A 23. percben Nagy J. végezhetett el szabadrúgást a Sopron térfelének közepéről, a beívelés után Fellai nagy helyzetben hibázott.

35. percben percben Sólyom hárított egy távoli lövést.

39. Bjelanovic egy remek testcsellel tisztára játszotta magát, majd kissé elhamarkodottan kapu fölé lőtte a labdát.

A félidő felétől átvettük az irányítás és jobbára a mi akaratunk érvényesült, de sajnos a lehetőségek ellenére sem sikerült betalálni és megszerezni a vezetést.

A 49. percben Fellait szövegelésért kiállította a játékvezető.

Az 53. percben bal oldalról végeztünk el szabadrúgást, a labda átszállt a védők felett, Karacs nagy helyzetben az 5-ös sarkáról mellé lőtt. Nagy ziccer volt.

56. percben remek támadásunk futott végig a pályán Bjelanovic passzolt Vég elé, akit a 16-oson belül szabálytalanul állítottak meg, de a játékvezető nagyvonalúan továbbot intett.

60. percben Nagy Dominik ellen szabálytalankodtak a soproni játékosok, de a játékvezető mégis a hazaiaknak ítélt, az ebből indított támadás végén Fazekas 18 méterről a kapuba lőtte a labdát. 1-0.

A 70. percben Balázs R. bal oldalról a kapufa tövét lőtte telibe.

A 71. percben jobb oldali soproni szögletre érkezett Baranyai, aki 10 méterről a léc alá vágta a labdát 2-0.

79. percben Birtalan rántották le a 16-oson belül, de Gyarmati II. sípja ismét néma maradt.

A 84. percben jobb oldalról íveltek középre, a hosszú oldalon érkező Horváth A. 4 méterről fejelt a kapunkba. 3-0.

A 87. percben labdát vesztettek védőink a 16-os környékén, a középre passzolt labdát Laczkovich lőtte a hálónkba. 4-0.

Sajnos hadilábon állunk a szerencsével és tegyük hozzá az utóbbi 2 mérkőzés alapján a játékvezetéssel is. Ezúttal “sima” emberhátrányban futballoztunk 40 percig, de el kell ismerni, hogy Fellai fegyelmezetlensége is kellett a kiállításhoz. Sajnos a játékosok ma is érzeték, ahogy Tatabányán is, hogy ellenszélben kell focizniuk de nem mindenkinek sikerült fegyelmezettnek maradnia.

Értetlenül állunk, hogy 2 teljesen egyértelmű 11-es szituációnál is néma maradt a síp. Az emberhátrányban hiába akart és hiába ment a csapatunk, sajnos győzött a túlerő és az utolsó percekben bekapott 2 góllal nagy arányú vereséget szenvedtünk.

Bücs Zsolt: Nagy erőket mozgósítottunk, hogy nyerjünk. A szünetben kijavítottuk hibáinkat, és sikerült örömet szerezni a szurkolóknak.

Szabó Zsolt: Az első 20 percben nem találtuk a játék ritmusát, de a félidő felétől a mi akaratunk érvényesült 2 nagy helyzetet hagytunk ki. A szünetben megbeszéltük, hogy miképp tudjuk megnyerni a találkozót. Jól is kezdtünk a második játékrészben, 2 újabb ziccerig jutottunk, de sajnos mindkettő kimaradt. Érthetetlen, hogy ajtó-ablak helyzetben sem találtunk be. A játékvezetéssel ezúttal sem lehetünk elégedettek, büntetőket nem adtak meg nekünk, de ezen felül is elképesztő, hogy mennyire ellenünk fújtak. Fellai fegyelmezetlensége azonban megengedhetetlen, hiszen volt már egy sárgája, ennek ellenére szövegelt és kiállították. Az első hazai gólt ismét ellentétes játékvezetői ítélet előzte meg, amely után sem adtuk fel, mentünk előre, de sajnos túlságosan is fegyelmezetlenül és beleszaladtunk a késbe, saját magunkat vertük meg.  Én elismerem, hogy nagyon nehéz a játékosoknak elviselni az elmúlt 2 meccsen tapasztalt játékvezetői nyomást, de ez nem menti fel őket a fegyelmezetlenség alól. Újabb játékosunkat vesztettük el Fellai személyében, így szombaton ismét nehéz dolgunk lesz, de mindent megteszünk azért, hogy hazai pályán legyőzzük a jó erőkből álló Haladást.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!