Magunkat vertük meg Ajkán

Ajka – Kozármisleny 2-0 (1-0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Ajka, 300 néző

Vezette: Radványi Á. (Pápai Z., Péter T.) Tart. j.v.: Hofbauer P.

Ajka: Jánosa – Köles, Jagodics M., Fodor M., Gunther – Horváth A., Lattenstein (Kanta Sz. 60.), Sipos N. – Skriba (Péter 52.), Major N. (Dancsecs 80.) – Sowunmi

Vezetőedző: ifj. Mihalecz István

Kozármisleny: Sólyom – Vég B., Fellai, Vattai, Kiss M. – Cziráki (Tóth A. 71.), Kovács T., Nagy E. (Szabó B. 49.), Vituska (Pap R. 82.) – Varga B., Nagy M

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Gólszerzők: Sowunmi 4., Major N. 60. percben.

Sárga lap: Köles 29. illetve Varga B. 20. percben.

Rosszul kezdődött a találkozó csapatunk számára, hiszen a 4. percben hátrányba kerültünk. Egy egyéni hibát követően Skriba 14 méteres lövését Fellai még blokkolta, de a labda Sowunmi elé került, aki a bal alsó sarokba lőtt. 1-0.

A 9. percben Vituska beadása után Cziráki elé került a labda lövése után a labda a kapufán csattant.

A 11. percben Köles fejesét védte Sólyom.

A 14. percben Skriba a leshatáron lépett ki, majd 13 méterről lőtt, de Sólyom nagy bravúrral hárított.

A 22. percben Köles beadása után Skriba elé került a labda, akinek ziccerét Sólyom ismételten védte.

A 30. percben Kovács T. szerzett labdát, majd az alapvonalról visszagurított, Varga B. 18 méterről lőtt mellé.

A 30. percben Nagy K. lövését ütötte ki Jánosa.

A 44. percben remek támadást vezettünk, Kovács T. elé került a labda de nagy helyzetben rosszul vette át, így a védők bele tudtak lépni lövésébe.

A korán bekapott gól megzavarta csapatunkat és az első 20 percben az Ajka nagy helyzeteket hagyott ki. Ezt követően átvettük az irányítást de a helyzetekből nem sikerült gólt elérni.

A 60. percben Sipos N. az alapvonalról középre lőtte a labdát, ahol érkezett Major N. és közelről a hálóba lőtt. 2-0.

A 2. félidőben meddő mezőnyfölényben játszottunk, lehetőségekig sikerült eljutni, de igazán nagy helyzetet nem alakítottunk ki. Az Ajka az újabb találatával eldöntötte a 3 pont sorsát, mi pedig rúgott gól nélkül fejeztük be a találkozót, így pedig nem lehet mérkőzést nyerni.

Sajnos 8 rúgott gólunkkal mi szereztük a legkevesebb találatot az NB II-ben.

ifj. Mihalecz István: Az első huszonöt percben élvezetes volt csapatom játéka, majd a következő hatvanötben a közönséggel együtt szenvedtem a kispadon. Ilyen gyengén ezen a szinten nem szabad futballozni.

Szabó Zsolt: Sikerült Ajkán is megverni saját magunkat, megint ránk osztották a szimpatikus vesztes szerepét. Az első 15-20 percben nagyon zavartak voltunk, az Ajka nekünk jött és egy óriási egyéni hiba után gólt szerzett. Ezt követően a hazai csapat két nagy helyzetet is kihagyott, ekkor eldönthették volna a találkozót. Innentől kezdve elkezdtünk futballozni, fölényben játszottunk, de 3-4 helyzetünkből sem tudtunk gólt szerezni. A második félidőben Sowunmi 3 ember közt vitte a el a labdát, amiből aztán végül gólt kaptunk. Mi gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek, a helyzeteinket pedig  kihagytuk. Bár mindent megtettek a srácok, de hiányzott a kreativitás a támadójátékunkból, rúgott gól nélkül nem tudunk pontot szerezni.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!