Magabiztosan győztünk a Gyula ellen

HR-Rent Kozármisleny – Várfürdő-Gyulai Termál FC 5-1 (3-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 350 néző

Vezette: Mód I. (Kiss B., Nagy A.)

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M. (Beke 17.), Fellai, Lantos (Várda 34.) (Lauer 76.), Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Kirchner, Wittrédi, Nagy K. – Gránicz

Vezetőedző: Németh Zsolt

Várfürdő-Gyulai Termál FC: Harman – Kovács T., Ferenczi, Gadó, Pilán – Burai (Kerekes 83.), Sipos, Bálint (Hegedűs 69.), Nagy G. (Urbán 60.) – Sztyecz, Balogh M.,

Vezetőedző: Szekeres Lajos

Gólszerzők: Kirchner 23. 29., Wittrédi 44., 49., Nagy K. (11-esből) 85. illetve Sipos az 57. percben.

Kiállítva: Balogh M. 24. percben.

Sárga lap: Lantos 24., Beke 67. percben.

Az NB III Közép csoportjában a még két veretlen együttes csapott össze.

Jól kezdődött a találkozó csapatunk számára, a 2. percben Nagy K. került a kapussal szembe, de gólba tartó lövését az egyik védő blokkolta.

A 8. percben Kiss M. lövése szállt kapu mellé.

A 11. percben Sipos szabadrúgása a sorfalról szögletre ment.

A 16. percben Sipos ment el a jobb szélen, beadására Sztyecz érkezett, de fejesében nem volt elég erő, így Helesfay könnyedén hárított.

A 20. percben Gránicz cselezgetett, majd remekül tálalt Wittrédi elé, aki kapura lőtt, egy védő még beleért labdájába, de így is alig ment mellé.

A 22. percben Helesfay pontatlan indítására csaptak le a vendégek, az akció végén Nagy G. lövése kapu fölé szállt.

A 23. percben Gránicz lövését még kiütötte Harman kapus, de Kocsis keresztbe lőtt labdájára a hosszú oldalon érkezett Kirchner és becsúszva a hálóba lőtt. 1-0.

A 25. percben Lantos szabálytalankodott Baloghgal szemben, majd a vendég játékos visszaütött. Az esetért a játékvezető Lantosnak sárgát, Baloghnak piros lapot mutatott fel.

A 29. percben Wittrédi felívelésére Kirchner és Harman startolt, majd játékosunk a kapus felett a hálóba emelve szerezte meg saját maga és csapata második találatát. 2-0.

A 39. percben Sipos lövését fogta Helesfay.

A 42. percben hazai szöglet után Gránicz fejelte hátba Bálintot.

A 44. percben Kirchner adott jó labdát Gránicznak, akinek lövése kapu mellé ment.

A 44. percben Kirchnertől került Wittrédihez a labda, aki tolt rajta egyet, majd távoli lövése a kapufáról befelé pattant. 3-0.

A félidő 3 gólos hazai gólelőnnyel és 1 fő emberelőnnyel ért véget, így nem tűnt optimálisnak a folytatás a vendégekre nézve, akiknek innentől kezdve nem nagyon lehetett más a céljuk, mint a vereség minimalizálása.

A 49. percben Kircner tálalt Wittrédi elé, aki a kiérkező Harman mellett-fölött pimaszul a hálóba emelt.

Az 58. percben egy vendég oldalszabadrúgást követően Sipos a beadásra számító Helesfay mellett a hálóba lőtt. 4-1.

 

A 65. percben Wittrédi majd Kirchner cselezgetett a gyulai 16-oson belül, végül Kocsis lövése a védőkben elakadt.

A 72. percben Gránicz egy csel után lőtt, de a gólvonalon álló Ferenczi hárított.

A 84. percben a csereként pályára lépő Lauert buktatták a 16-oson belül, amiért Mód sporttárs büntetőt ítélt. Először úgy tűnt, hogy Wittrédi végzi el a 11-est, de szép gesztust gyakorolva átengedte csapattársának Nagy Krisztiánnak, aki élt is a lehetőséggel és értékesítette a büntetőt. 5-1.

A 86. percben Wittrédi a 16-oson belül át akarta ívelni a kapust, de a labda kapu mellé szállt.

A 89. percben Beke befele vezette a labdát, majd bal lábas lövése a felső lécet érintve kapu fölé szállt.

A kiállítást követően nagy különbség volt a csapatok között, így a Kozármisleny teljesen megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot.

Sok szép támadást, remek megmozdulásokat, több jó egyéni teljesítményt láthattunk, bizakodóak lehetünk a folytatást illetően.

Németh Zsolt: Mi mást mondhatnék egy ilyen szép siker után, mint hogy gratulálok a játékosaimnak. Kiváló játékvezetés mellett jól játszottunk, sok helyzetünk volt az egyébként jó csapat benyomását keltő Gyula ellen. Az emberelőny megkönnyítette a helyzetünket. A góljaink mellett több gólhelyzetünk is volt, amiből további találatokat szerezhettünk volna, de nem vagyok elégedetlen így sem.

Szekeres Lajos: Egyéni fegyelmezetlenséget követően emberhátrányba kerültünk, így igazából ott el is dőlt a találkozó. Azt gondolom, hogy a Kozármisleny a csoport favoritja, és az ő otthonukban emberhátrányban, gólhátrányban szinte lehetetlen feladat eredményesen szerepelni. Ennek ellenére örülök, hogy a 2. félidőben még gólt is szereztünk, volt tartásunk. Gratulálok a Kozármislenynek a győzelméhez.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

 

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

 1. mislenyfan szerint:

  Gratula srácok!!!!!!!!!!

  Régen láttuk már ilyen motiváltnak a csapatot, remek egyéni teljesítmények és nagyszerű csapatmunka. Jó lenne ha ez sokáig így is maradna.
  Kár hogy a Donát még mindig nem tud felnöni a feladathoz, talán egy kicsit pihentetni kellene mester.
  Jövö héten mindenki Szentlörincre!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!