Magabiztos győzelem a REAC ellen – Lauer Norbi 350

Kozármisleny – REAC 4-1 (2-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Mód I. (Radák L., Nagy A.)

Kozármisleny: Molnár P. – Gajág,  Fellai, Lantos, Szabó M. – Kovács T., Nagy E. – Beke (Schmidt 77.), Lauer (Szabó B. 68.), Nagy K. – Tóth A. (Cziráki 86.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

REAC: Changeliya – Borsos (Olay 68.), Labát, Szlezák, Balázs – Kollár – Perendic (Fézler 68.), Nagy I., Kiss T., Csiszár – Pantelis (Pálmai 10.)

Vezetőedző: Dzurják József

Gólszerzők: Beke 17., Nagy K. 44., Tóth A. 83., Schmidt 89. illetve Kiss T (11-esből) a 91. percben.

Sárga lap: Nagy E. 24., Kovács T. 65 illetve Kollár 37., Perendic 58., Nagy I. 59. percben.

A mérkőzés előtt rövid ünneplésre került sor, Lauer Norbert a közelmúltban 350. alkalommal lépett pályára bajnoki mérkőzésen a Kozármisleny csapatában, ebből az apropóból köszöntötte őt Feleki Attila és Pusztai Zsolt a klub nevében, a korábbi játékostársak részéről pedig Gergely Gábor gratulált a jubiláló labdarúgónak.

A 3. percben Nagy K. húzta meg a jobb szélen, veszélyesen középre érkező labdáját Borsos kis híján a saját kapujába rúgta.

A 8. percben egy bedobás után Tóth A. csúsztatott, amiről Lauer csak centikkel maradt le középen.

A 17. percben remek akció végén megszereztük a vezetést. Tóth Adrián a félpályánál jól tartotta meg a labdát majd Nagy Krisztiánhoz passzolt, aki jobb külsővel remekül varázsolta a játékszert Beke elé, aki nagyszerű átvétel után a kapus mellett a hálóba lőtt. 1-0.

A 22. percben Kiss T. bal lábas, erős, de középre tartó lövését védte Molnár P.

A 23. percben Gajág jobb oldali beadása szállt át a hosszú oldalra, amely után Nagy K. kapásból alig lőtt mellé.

A 29. percben Nagy E. és Nagy K. remek összjátékát láthattuk, de sajnos Nagy E. lesre futott, így meghiúsult a gólszerzési lehetőség.

A 30. percben Nagy K. 10 méterről lőhetett, de gyengén találta el a labdát, így a kapus könnyedén hárított.

A 34. percben Gajág indította Nagy K.-t aki helyzetbe került, sarokra tartó lövését a kapus középre ütötte, érkezett Lauer, akinek lövését bravúrral hárította Changeliya, majd az újabb kipattanót kapu fölé lőtte a mislenyi kapitány.

A 38. percben Kollár oldalszabadrúgása után a labda a felső lécet érintve hagyta el a játékteret.

A 39. percben Kiss T. lőtt 16 méterről kapu mellé.

A 44. percben Kovács T. a félpályáról indulva két embert is kicselezett, majd Nagy Krisztiánhoz passzolt, aki Changeliya mellett a hálóba lőtt. 2-0.

Az első félidőben csapatunk több szép akciót is vezetett és a szünetre megérdemelt 2 gólos előnnyel mehetett pihenőre.

A 46. percben Nagy K. szabadrúgását Kovács T. fejelte kapura, de a hálóőr védeni tudott.

A 49. percben Lauer remekül ugratta ki Tóth Adriánt, aki kicsit kisodródott, és a kapuját elhagyó kapus mellett középre próbálta adni a labdát, de az egyik védő közbeavatkozott.

Az 52. percben Nagy K. 20 méterről lőtt mellé.

Az 53. percben szöglet után a kipattanó labdát ívelték kapunk elé a vendégek, Labát fejese azonban nem talált kaput.

Az 59. percben Lauer 20 méterről lőtt, de a kapus védeni tudott.

A 63. percben Gajág indításával Beke indult meg, az alapvonaltól Lauer elé passzolta a labdát, de hosszú lett az átvétel, így középre próbálta ívelni, de Changeliya üggyel-bajjal összeszedte a játékszert.

A 63. perc végén Lauer passzolt Tóth Adriánhoz, aki a kapus mellett előbb a kapufát találta el, majd a kipattanót a hálóba lőtte, de sajnos a játékvezető les címén érvénytelenítette.

A 73. percben Nagy Eriktől kapta a labdát Nagy K. akinek lövése kapu mellé ment.

A 81. percben meleg pillanatok volta a kapunk előtt, Pálmai csele után lövésre vállalkozott, de kapura tartó lövése Olay-ról levágódott éppen Labát elé, aki közelről lőtt, de Kovács Tamásról szögletre vágódott a labda.

A 83. percben Kovács T. a jobb oldalon indult meg, majd remekül ívelt középre, Tóth A. pedig közelről a hálóba fejelt. 3-0.

A 89. percben Nagy K. egyedül lépett ki, majd önzetlenül a kapu előtt álló Schmidt Zsolthoz passzolt aki közelről a kapuba passzolta a labdát és megszerezte a 4. találatot. 4-0.

A 91. percben Gajág becsúszó szerelését ítélte szabálytalannak a játékvezető, amiért büntetőhöz jutottak a vendégek. Kiss T. erős sarokra tartó lövését Molnár P. nem tudta hárítani. 4-1.

A találkozót teljesen megérdemelten nyerte meg a Kozármisleny FC együttese, így győzelmével megszilárdította helyét a tabella második fokán.

Rengeteg szép megoldást, remek gólokat, jó teljesítményeket láthattunk.

Gratulálunk a csapatnak!

A mérkőzésről készült további fotók, a Kozármisleny FC hivatalos facebook oldalán IDE KATTINTVA  közvetlenül is megtekinthetőek!

Németh Zsolt: Úgy gondolom, hogy teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót. Jól játszottunk, szép gólokat szereztünk. Köszönjük a szurkolóink támogatását.

Dzurják József: Gratulálok a Kozármislenynek, megérdemelten nyertek. Minőségileg jobb játékosok alkotják a Misleny keretét, mi sajnos több sebből is vérzünk. A mai nap nem tudtunk olyan játékot nyújtani, ami elvárható lett volna. A hazai csapat akaratban is felülmúlt bennünket, elvesztettük a párharcokat.

Hajrá Kozármisleny!


Szólj hozzá a bejegyzéshez!