Magabiztos győzelem az első tétmeccsen

Kozármisleny – Diósd 5-1 (3-0)

Magyar Kupa labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 200 néző

Vezette: Barna G. (Kis Z., Kiss G.)

Kozármisleny: Molnár P. – Erdős, Fellai, Gajág, Szabó M. (Valkovics 76.) – Fenyvesi, Nagy E. (Reitz 76.) – Cziráki, Lauer, Nagy K. – Tóth A. (Szabó P. 83.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Diósd: Stammel – Bene, Szamosszegi, Csirinyi (Girán 65.), Riba – Kozma I. (Konczi 46.) – Májer, Kozma M., Szélpál, Csanálosi – Mojzer (Bödő 81.)

Vezetőedző: Orenstein József

Gólszerzők: Nagy K. 1., Tóth A. 5., Lauer 30., Tóth A. 60., Lauer Norbert 63. illetve Mojzer az 55. percben.

Kiállítva: Girán a 67. percben.

Sárga lap: Nagy E. 38., Erdős 59., Nagy K. 86. illetve Csanálosi a 69. percben.

Egy mintaszerű támadás végén már az 1. percben vezetést szerzett csapatunk. Tóth Adrián húzta meg a jobb szélen, majd remek középre adása után Nagy K. érkezett középen és 6 méterről a hálóba fejelt. 1-0.

Az 5. percben megduplázta előnyét a Misleny. A félpályánál sikerült labdát szerezni, a kontrából Cziráki ment el a jobb szélen, pontosan gurított középre, Tóth Adrián pedig közelről talált a hálóba 2-0.

A 26. percben Nagy K. kicselezte a kapust, de egyensúlyát veszítve a gólvonalon álló védőt találta el.

A 30. percben remekül lépett ki Lauer középen – még szabálytalanul sem tudták megállítani – a kiérkező kapus mellett pedig higgadtan lőtt a hálóba. 3-0.

Remek első félidei játékot hozott a nagy melegben megrendezett találkozó. Csapatunk végig dominált, sok lehetőség adódott, de nem sikerült mindig helyzetet kialakítani, ennek ellenére is magabiztos előny tudatában vonulhattak pihenőre játékosaink.

A 47. percben Nagy K. gurított vissza Nagy Eriknek, aki kapu fölé bombázott.

Az 50. percben Cziráki ment el a jobb szélen, egy csel után lőtt, de a védője blokkolni tudott.

Az 51. percben Erdős adott be a jobb szélről, jól érkezett Nagy K. közeli fejesét Stammel bravúrral tornázta ki a léc alól.

Az 55. percben szépített a Diósd. Mojzert ugratták ki középen, aki Molnár mellett a jobb alsó sarokba gurított. 3-1.

A 60. percben ismét egy szép akciót és szép kozármislenyi gólt láthattunk. A középre érkező labdát Lauer remekül csúsztatta tovább Tóth Adriánnak, aki a jobb felső sarokba bombázta a labdát. 4-1.

A 63. percben egy bedobást követően Lauer kapta meg a labdát, majd higgadtan szerezte meg az 5. gólunkat.

A 67. percben az 1 perce pályára lépő Girán szabálytalanul állította meg a gólhelyzetben kilépő Lauert, amiért a játékvezető kiállította a vendégek játékosát.

A 70. percben Mojzer lövését Molnár P. könnyedén hárította.

A 73. percben Lauer szögletét Fellai fejelte kapura, Stammel kiütötte a labdát.

A 87. percben szép akció végén Cziráki érkezett középen, de közelről a felső lécet találta telibe.

Nagyon motiváltan lépett pályára együttesünk és nagy fölényben futballozva megérdemelten győzte le az NB III Nyugati csoportjában szereplő ellenfelét.Meg kell említeni, hogy a találkozót kiválóan vezette Barna Gábor és két segítője.

Németh Zsolt: Kellőképpen fel voltunk pörögve az összecsapásra, nagyon vártuk már a tétmérkőzést. A csapatnak nagyon jó volt a hozzáállása. Remekül kezdtük a találkozót, mindjárt az 1. percben gólt szereztünk egy gyönyörű támadásból. Ezt követően is mi irányítottuk a játékot és hamarosan ismét betaláltunk. Voltak nagyon jó teljesítmények a csapatban, de azért voltunk leginkább jók, mert csapatszinten jól teljesítettünk.

Hajrá Kozármisleny!

 

2 hozzászólás

  1. Zoli szerint:

    Az ellenfél kezdő csapatából kimaradt Szélpál Norbert. 

  2. NagyG szerint:

    Köszi az észrevételt!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!