Magabiztos győzelem a horvát NK Darda ellen

Kozármisleny FC – NK Darda 4-1 (2-1)

Nemzetközi labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny

Kozármisleny FC: Ipacs (Kuthy) – Bogdán, Fiáth (Sztanics), Lantos (Ancil), Körmöczi – Hleba (Szepesi), Kuntic – Kovács K. (Dér), Turi (Menyhei), Grabarics – Németh Á.

Vezetőedző: Kovács Zoltán

Gólszerzők: Turi, Kovács K., Hleba, Fiáth

Utolsó előtti felkészülési mérkőzésünket vívtuk a horvátországi NK Darda együttese ellen.

Jól kezdtük a találkozót, Turi már a 6. percben vezetést szerzett, bal belsővel a hosszú felsőbe tekert.

A 15. percben Kovács K. egy szép támadás után növelte az előnyünket, ebben az időszakban egyértelmű fölényben játszottunk.

A 21. percben egy hátul elpasszolt labda után gólhelyzetbe került a vendégek támadója és csak szabálytalanság árán tudtuk megállítani, mivel a 16-oson belül történt az eset, így 11-eshez jutott a Darda. A büntetőt értékesítették, így alakult ki a 2-1-es félidei eredmény.

Az 55. percben Hleba cselezte magát a 16-os sarkától befele majd kilőtte a hosszú sarkot, a 81. percben Menyhei szögletét Fiáth a felső sarokba bólintotta, ezzel lett 4-1 a találkozó végeredménye.

Németh Zsolt edzőnk szerint a sok hiányzónk (Kiss M., Kocsis, Müllerlei, Tóth M., Márkvárt, Udvardi, Horvát, Petrovics, Torkos) ellenére is tisztességesen helytálltunk, látványos gólokat tudtunk szerezni, sok helyzetet alakítottunk ki. A fiatalokkal akik az utánpótlásból jöttek fel (szám szerint ma is 8-an léptek pályára) meg vagyok elégedve, jó teljesítményt nyújtottak, felvették a versenyt a felnőtt csapatban is. Dicséret illeti a csapatot is!

A jövő szombaton, 14:00-kor a horvát III. ligás Bijelo Brodo ellen zárjuk a felkészülési mérkőzéseket, március 3-án szombaton pedig már tétmérkőzésen a PMFC ellen lépünk pályára hazai környezetben.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!