Liga Kupa döntetlen Dunaújvárosban

Dunaújváros – Kozármisleny 1-1 (0-1)

Liga Kupa labdarúgó mérkőzés

Dunaújváros, 600 néző

Vezette: Veizer R. (Berettyán P., Kis Z.) Tart. j.v.: Ifj.Szilágyi S.

Dunaújváros: Bartus – Villám, Burucz, Farkas V. (Beleuc 10.), Szalánczi (Csehi T. 46.) – Micskó, Böőr, Kocsis G. – Birtalan, Sitku, Perovic (Sóron, 72.)

Vezetőedző: Dobos Barna

Kozármisleny: Molnár P. – Vég (Kovács D. 72.), Kovács T., Vattai, Fenyvesi – Szabó B. (Nagy E. 53.), Turi – Nagy K., Zsdrál, Vituska – Tóth A.

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Gólszerző: Perovic a 48. illetve Nagy K. (11-esből) 30. percben.

Szabó Zsolt: Azzal a céllal jöttünk Dunaújvárosba, hogy ami nem működött Balmazújvárosban, a védekezésünk legyen stabil, illetve legyünk szervezettek és lehetőség szerint ne kapjunk gólt. A csapat a kapott gólon kívül megvalósította elképzeléseinket. Az első félidőben egyértelműen uraltuk a mérkőzést, nagyon jól futballoztunk, vezettünk 1-0-ra de kidolgoztunk további két gólhelyzetet, amit nem sikerült értékesítettünk. Sajnos a második félidő elején “bealudtunk” egy egyéni hiba után gólt kaptunk. Onnantól kezdve ki-ki mérkőzést játszottunk. Mentünk előre, mert mi mindenképpen nyerni szerettünk volna, de 4 óriási 100%-os ziccert hagytunk ki, és meg kell jegyezni, hogy a hazaiak kapusa is jól védett. A szimpatikus jelzőt megint megkaptuk, a hazaik jöttek gratulálni a mérkőzés után, hogy milyen jól futballoztunk. Játékunk előremutató volt a hétvégére nézve.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!