Legyőztük a Honvéd II-t, a tabella élére álltunk

HR-Rent Kozármisleny – Bp. Honvéd II. 3-0 (2-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 400 néző

Vezette: Szommer A. (Illés T., Varga G.)

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Kirchner (Várda 55.), Wittrédi, Nagy K. (Tóth A. 66.) – Lauer (Tóth D. 75.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Bp. Honvéd II.: Szemerédi – Bíró, Márton, Erdős, Fejes – Csábi, Göblyös – Ihrig-Farkas (Kovács D. 55.), Lőrinczy, Mátyás (Tokodi 59.) – Tóth B.

Vezetőedző: Simon Miklós

Gólszerzők: Lauer 35., Nagy K. 41., Wittrédi a 92. percben.

Sárga lap: Fellai 45. illetve Erdős 77., Csábi 90. percben.

Az első két mérkőzését megnyerő Budapest Honvéd fiataljait fogadta együttesünk, ahol nem lehetett más a célunk mint a győzelem megszerzése.

A 7. percben veszélyes vendég jelenetet láthattunk, Lőrinczy a mislenyi térfél közepéről szabadrúgásból ívelte fel a labdát, Márton pedig mellé fejelt.

A 8. percben Wittrédi az alapvonalon cselezte magát befele, majd lövését Szemerédi kiütötte, éppen Kirchner elé, aki nagy helyzetben nem lőtt kapura, így oda lett a lehetőség.

A 18. percben Fejes 30 méteres szabadrúgása kapu fölé szállt.

A 19. percben Csábi beadását Mátyás közelről fejelte mellé. Ígéretes lehetőség volt.

A 23. percben Fejes szögletét Tóth B. fejelte fölé.

A 28. percben Wittrédi szögletét Kovács T. fejelte fölé.

A 34. percben Nagy E. 18 méterről lőtt kapu fölé.

A 35. percben Nagy E. felívelését Lauer mellel tette Wittrédi elé, aki betört a 16-oson  belülre, majd középre passzolt Lauernek, aki a hálóba lőtt. 1-0.

A 41. percben Kocsistól kapta a labdát Nagy K., majd lövésre vállalkozott, az egyik védőn megpattanó labdája becsapta Szemerédit így a labda a hálóba került. 2-0.

A 43. percben egy vendég szöglet utáni kipattanó Csábi elé került, aki 18 méterről lőtt, a kapura tartó labdát Lantos önfeláldozó módon kifejelte. Helesfay a levegőben úszva biztosított.

Az első félidőben a szerdai kupameccs és a 120 perc miatt talán egy kicsit tompább mislenyi csapatot láthattunk és nem mellékesen egy kulturáltan futballozó Bp. Honvédot.

A vendégek nem álltak be védekezni és próbáltak futballozni, amiből egy jó kis mérkőzés kerekedett.

A 49. percben szép mislenyi akciót láthattunk. Kirchner keresztlabdája pontosan találta meg Nagy K.-t a hosszú oldalon, aki ígéretes helyzetben pontatlan volt.

Az 54. percben Wittréditől kapott Lauer egy pontos átadást, de a védők megzavarták és mentettek előle.

Az 56. percben Nagy K. 17 méterről lőtt kapura, de a labdát kifejelték.

Az 57. percben Csábi 17 méteres középre tartó lövését Helesfay könnyedén hárította.

Az 58. percben Wittrédi került gólhelyzetbe, de túlcifrázta így kimaradt a nagy helyzet.

Az 59. percben Kocsis szögletét Fellai fejelte kapura, de az egyik kispesti védő testéről szögletre pattant a labda.

A 72. percben Csábi 17 méterről jobb lábbal, a kapu mellé lőtt.

A 77. percben Wittrédi a felezővonaltól indult meg szép cselekkel, de a kapu előtt szabálytalankodtak vele szemben. A 23 méteres szabadrúgást a sértett kapu fölé lőtte.

A 79. percben Tokodi 18 méterről lőtt, Helesfay fogta a középre tartó labdát.

A 83. percben Lőrincy a 16-os sarkáról végezhetett el szabadrúgást, lövése után a labda kapu mellé szállt.

A 89. percben Tóth A. beadása után Wittrédi a biztos gólszerzés helyett, látványosan sarokkal szeretett volna betalálni, de ez nem sikerült neki.

A 91. percben Tóth Adrián harcolt a labdáért, majd középre adása után Wittrédi lőtt a hálóba és alakította ki a 3-0-ás végeredményt.

A mérkőzés nehezebb volt, mint azt a végeredmény mutatja.

A fáradtabb Misleny és a friss és gyors Honvéd összecsapása nem ígérkezett könnyűnek. A Honvéd II fiataljai sokkal jobb játékot mutattak be, mint szerdán az NB II-es Siófok.

Csapatunkat dicséret illeti, mert a fáradtság ellenére győztesen hozták le a találkozót.

Németh Zsolt: A kupamérkőzés még a lábakban volt, ezért örömteli, hogy ilyen arányban meg tudtuk nyerni a találkozót. A vendég csapat kulturált jó futballt mutatott be. Örülök, hogy sikeres hetet zártunk és gratulálok a játékosaimnak ehhez. Ismételten köszönjük szurkolóink támogatását, sokat jelent, hogy mögöttünk állnak és biztatnak bennünket.

Simon Miklós: Az első 20 percben jól játszottunk, mi domináltunk. A két gyorsan bekapott kozármislenyi gól megzavart bennünket és a 2. félidőben már nem tudtunk ugyanolyan jól játszani. A Kozármisleny megérdemelten nyerte meg a találkozót.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!