Legyőztük a Fradit – továbbra is 2. helyen a csapat

Kozármisleny – FTC II. 2-0 (1-0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 400 néző

Vezette: Kovács G. (Kis Z., Becséri G.)

Kozármisleny: Sólyom (Helesfay 86.) – Tasselmájer, Kovács T., Fellai, Kiss M. – Pintér, Koller – Zsdrál (Karacs 46.), Wittrédi, Rácz – Gyánó (Vég 74.)

Vezetőedző: Márton Gábor

 

FTC II.: Kunsági – Maróti, Nyárasdi, Vass M., Tóth A. – Peszmeg – Holman, Antal (Kleizer 62.), Nyilasi (Pölöskei 62.), Papp M. (Erdei 78.) – Abdi

Vezetőedző: Lipcsei Péter

Gólszerzők: Wittrédi 25., Rácz 82. percben.

A Kozármisleny csapatából sérülés miatt hiányzott Tóth Zoltán, aki Sopronban részleges külső bokaszalag szakadást szenvedett, illetve Fodor Ferenc aki ugyancsak a múlt hétvégi mérkőzésen bokasérülést szedett össze, továbbá továbbra sem tudott pályára lépni sem Balaskó, sem Schmidt Zsolt, így tartalékos kerettel várta együttesünk a Fradi II. elleni összecsapást.

A találkozó kezdőrúgását Karász Imre dombóvári szurkoló végezte el, aki annak idejének együtt futballozott a Ferencvárosban Ebedlivel és természetesen a mai napig Fradi szurkoló.
A dombóvári Ebedli Fan Club oszlopos tagja a kezdőrúgásért  cserébe 20 db. Adidas labdát ajánlott fel az U9-es korosztály részére.
Ezúton is KÖSZÖNJÜK szépen!

4. percben Wittrédi ugratta ki két védő között Gyánót, aki továbbadta a labdát Zsdrálnak, de a fiatal játékos kisodródott így elmúlt a veszély.

11. percben Wittrédi – Gyánó – Wittrédi kényszerítőzés végén utóbbit ígéretes helyzetben lesen állította meg az asszisztens.

23. percben Wittrédi lőtt mellé 28 méteres szabadrúgásból.

25. percben Rácz által szélről bepasszolt a labdát Gyánó az érkező Wittrédi elé tálalta, aki átvette majd a rövid sarkon érkező Kunsági mellett a hosszúba lőtt. 1-0.

A 26. percben Pintér szögletét Koller fejelte tovább, amibe Kovács T. is belefejelt, de a kapufánál álló védőben elakadt a labda.

A 28. percben Fellai szépen lépett be a támadásba, majd Kiss Mártont kiugratta a bal szélen, de sajnos a középre adás Gyánó mögé érkezett.

A 32. percben ugyancsak ígéretes helyzetben Rácz a középen érkező Gyánó mögé továbbította a labdát.

Az első félidőben egyértelműen a Kozármisleny akarata érvényesült. A vendégek ugyan próbálkoztak, de nem nagyon jutottak el Sólyom kapujáig, ellenben együttesünk több helyzetet is kialakított, sajnos az utolsó passzokba hiba csúszott, így csak 1 gólos előnyt sikerült szerezni.

Az 54. percben Abdi lőtt 18 méterről kapu mellé.

Az 57. percben Wittrédi 18 méteres szabadrúgását hárította Kunsági.

A 63. percben Holman került helyzetbe, de a rövidet jól záró Sólyomban elakadt a próbálkozás.

A 65. percben Abdi beadásáról Pölöskei lemaradt így Sólyom kezébe került a labda.

A 66. percben Pintér lőtt fölé.

A 76. percben egy kifejelt labdát Kleizer kapásból kapura rúgta, de a lövés mellé szállt.

A 82. percben Rácz kapott egy hosszú indítást, nagyszerűen vette át a labdát, majd a 16-oson belül megcsinált egy visszacselt, majd az érkező Kunsági mellett a hosszú sarokba lőtt. 2-0.

A 86. percben Sólyom Csaba helyett Helesfay Donát állt. Mivel a fiatal Berek Péter játékengedélye az U19-es csapatnál maradt, így a fiatal játékos debütálása elmaradt, nem kerülhetett pályára, ezért 3. csereként Helesfay kapott pár percet edzőitől.

A 89. percben Vég ugratta ki Ráczot, aki elől a kiérkező Kunsági felszedte a labdát.

Győzelmével továbbra is őrzi 2. helyét együttesünk, üldözőink közül a Gyirmót a 91. percben lőtt góllal tartotta otthon a 3 pontot az ETO II-vel szemben, míg az Ajka 2-0-ra győzte le az SZTK-t.

Újabb győzelmével újabb rekordot ért el az együttes, hiszen már 49 pont számít az új csúcsnak.
Az elmúlt 4 mérkőzést megnyertük a gólarányunk imponáló 11-1-es, az utolsó 3 fordulóban pedig gólt sem kapva 9-0-s gólarányt tudunk felmutatni.

Ezen kívül hazai pályás eredményeink alapján listavezetővé váltunk, hiszen az MTK odahaza botlott, így 30 pontjával a Kozármisleny az első.

Márton Gábor: Kicsit nyögvenyelősre sikeredett a mérkőzés, mert akadozott a játékunk. Igazából egy nagyon vékony kerettel tudtunk ma kiállni, csupán 2 mezőnycserénk volt, a 3. játékosunk Berek Péter bemutatkozása elmaradt, mert az ő igazolását elvitték, pedig szerettem volna pályára küldeni. A kevés csere miatt nem nagyon tudtunk változtatni, meg volt kötve a kezünk. Ennek ellenére sokat tettünk azért, hogy megnyerjük a meccset. Úgy gondolom, minden játékosom egytől-egyig maximális elismerést érdemel. Adott helyzetben mindenkire lehet számítani. Úgy érzem, hogy abból sincs sértődés, ha olyan embert kell lecserélnem, mint pl. Gyánó Szabolcs. Szabi játékával elégedett voltam, sajnos a gól nem jött ma neki. A csere nem a személye ellen szólt, de úgy éreztem ott kell váltani, és úgy láttam, hogy ő ezt zokszó nélkül fogadta. Gratulálok a csapatnak, bízom benne, hogy a jövő héten folytatjuk a remek szereplésünket.

Lipcsei Péter: A második félidő alapján kiegyenlíthettünk volna. A Kozármislenynek két gólszerzési lehetősége volt, ebből kétszer betalált, ennyivel volt jobb nálunk.

További fényképek a Kozármisleny FC hivatalos Facebook oldalán, IDE KATTINTVA tekinthetőek meg.

Hajrá Kozármisleny!

3 hozzászólás

 1. Scuderia Ferrari szerint:

  Szép volt fiúk.
  Gratula:)

 2. Kismarci szerint:

  Gratulálok, szép gyözelem volt! Hajrá Misleny!!!! Azért a Lipcseit megkérdezném, hogy milyen szert használ. Ennyire nem lehet tétó. Vagy….?

 3. öreg mislenyi szerint:

  Kismarci!
  Pont ez jutott nekem is eszembe. Lipcsei Petit tisztelem labdarugó múltjáért, de sokkal gálánsabb lett volna elismerni, hogy a focit a Misleny játszotta, még ha nem is tökéletesen. A játékosok mellett minden elismerésem Márton Gáboré, aki játszatja a csapatot. Hát ezt nem bírják az ellenfelek itt a másod osztályban!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!