Ovifoci

1 / 3123

Utánpótlás információk

A Kozármisleny FC kis korosztályos utánpótlás csapatainak... (A bejegyzés folytatása)

U7-U8 – Bozsik torna Bicsérden

A két kisebb korosztályos csapatunk szombaton Bozsik tornán szerepelt Bicsérden. Az ovisaink minden mérkőzést megnyerve lettek torna győztesek, magasan kiemelkedtek a mezőnyből. Két különdíjast is jutalmaztak, Harcos Viktor lett a legjobb mezőnyjátékos, míg a legjobb góllövői címet Morvai Áron kapta... (A bejegyzés folytatása)

U7-U8 – Teremtornával zárták az évet legkisebb korosztályaink

A múlt vasárnap  Pécsett a Széchenyi csarnokban két korosztály számára rendezett tornát a PVSK. Délelőtt a legkisebbek játszhattak egymás ellen (a 2005-2006-os születésű gyerekek), míg délután az egy évvel idősebbek léptek pályára. Ovis kis csapatunknak ez volt az első teremtornája, hisz... (A bejegyzés folytatása)

U7 – A Horfer Serleg Kupán szerepeltünk

Az első alkalommal megrendezésre kerülő nyolc csapatos Horfer Serleg Kupán szerepeltek 2005-2006 születésű kis ovis focistáink, akiknek ez volt az első tornájuk és találkozásuk egymással. A tornán 4-4 ellen kis kapukra ment a játék kapusok nélkül 20*30 méteres pályán. A... (A bejegyzés folytatása)

Gerhard Wermink: „Holland szakember folyamatos jelenléte várható Kozármislenyben”

A Kozármislenyben... (A bejegyzés folytatása)

Gerhard Wermink az FC Twentétől Kozármislenybe érkezett

A két klub közötti... (A bejegyzés folytatása)

Rákóczy Gábor: “Kozármisleny legnagyobb erénye az emberséges közeg…”

Rákóczy Gáborral a Kozármisleny utánpótlás labdarúgó csapatainak eddigi szakmai vezetőjével beszélgettünk,... (A bejegyzés folytatása)

pecsinapilap.hu – A holland modell Kozármislenyben

Négy napos szakmai túrán vett részt a Kozármisleny NB II-es labdarúgóinál Michal Jansen és Gerhard Wermink, a Twente utánpótlás akadémiájának vezetője és egyik edzője.... (A bejegyzés folytatása)

U7 – Paksi teremtorna

Vasárnap délelőtt  Pakson szerepeltek a 2004-ben született kis focistáink. A tornán öt csapat mérte össze tudását, körmérkőzések formájában. Mérkőzéseink: Kozármisleny  – Tolna 7-0 Gólsz.: Sajnovics Milán 6, Keresztes Noel Kozármisleny  – Paks ASE 0-1 Kozármisleny – Paks SE 1-1  Gólsz.:... (A bejegyzés folytatása)

Nemzeti Sport: Az E.ON Foci jó helyre érkezett Kozármislenybe

A Nemzeti Sport dícsérettel ír a Kozármislenyben megrendezett E.ON Családi Focinapról, Kozármislenyről.... (A bejegyzés folytatása)

1 / 3123