U9

1 / 612345...Utolsó »

U9 – Egyre jobb a csapat, remek szereplés két tornán

A 2005-ös korosztályunk... (A bejegyzés folytatása)

U9 – Finálét játszottunk a büki nemzetközi teremtornán

Az U9-es csapatunk... (A bejegyzés folytatása)

U9 – Jó útra lépett a csapat

A 2005-ös korosztály a nyári edzéseket... (A bejegyzés folytatása)

U9-U10 – Megkezdődött a szezon a kicsiknél is

Két korosztálynak... (A bejegyzés folytatása)

U9 – Top tornával búcsúztunk a szezontól

Korosztályos csapatunk... (A bejegyzés folytatása)

U9 – Megvédtük a bajnoki címet

Tavaly a 2003-s csapatunk a Diákolimpiai arany után a bajnoki címet is „besöpörte” ,  idén a 2004-s korosztállyal is szerettük volna hasonlóan szerepelni. Múlt héten csak egy hajszálon múlott a Diákolimpiai arany, ám a bajnoki címet sikerült megvédeni. A Dél-Dunántúli... (A bejegyzés folytatása)

U9 – Veretlenül lettünk másodikak Ausztriában

11.Internationales Pichler Bau Pfingst jugendturnier Gabersdorf Három korosztályunk is nevezett a Nemzetközi keresztpályás tornára, ahol minden korosztálynál 5-6 országból érkező 16 csapat mérhette össze tudását. Az U9-es csapatunk már péntek reggel útra kelt, hogy a torna előtti délutánt sok-sok játékkal,... (A bejegyzés folytatása)

U10 – Nemzetközi tornát nyertünk Kozármislenyben

Május 12-én nemzetközi tornát rendeztünk Kozármislenyben a 2003-as korosztály részére. A színvonalat emelte, hogy a versengésben részt vett a szerb első osztályú Spartak Subotica (Szabadka), a horvát első osztályú NK Osijek (Eszék) és a Cibalia. A magyar élvonalat a Siófok... (A bejegyzés folytatása)

U9 – Ezüstérem az UTE Budapest kupán

Ismét a legjobbak között! A hétvégén került megrendezésre az UTE  Budapest kupa, ahol 10 korosztályba hat ország  csapatai mérhették össze tudásukat.  A PMFC-t  az U9-es csapat képviselte ezen a nemzetközi tornán, a 2004-es csapatunknak ez volt az első keresztpályás tornája.... (A bejegyzés folytatása)

U9 – Megnyertük a II. Duna- Pent kupát

A hétvégén Dunaújvárosba második alkalommal került megrendezésre a Duna – Pent Kupa, korosztályos csapatunkat a szervezők idén is meghívták. A torna tíz csapatát a szervezők két ötös csoportba sorsolták. Csoportmérkőzéseink: PMFC – MÓRI SE     6-0 Gólszerzők: Sajnovics3 , Keresztes2, Pataki... (A bejegyzés folytatása)

1 / 612345...Utolsó »