U7

1 / 3123

U7 – Mosolygós gyerekek a HR-Rent kupán

2018. január 6-án U7-es torna került megrendezésre... (A bejegyzés folytatása)

U8-U9 – Éremeső a Csukovics emléktornán

Két korosztályunk (2003-2004-s) volt hivatalos Székesfehérvárra a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Csukovics  emléktornára. ... (A bejegyzés folytatása)

U8 – Kupagyőzelem Újpesten

U8-as csapatunk egy két napos tornán vett részt Budapesten. Az UTE által szervezett nemzetközi tornán... (A bejegyzés folytatása)

U7-U8 – Bozsik torna Bicsérden

A két kisebb korosztályos csapatunk szombaton Bozsik tornán szerepelt Bicsérden. Az ovisaink minden mérkőzést megnyerve lettek torna győztesek, magasan kiemelkedtek a mezőnyből. Két különdíjast is jutalmaztak, Harcos Viktor lett a legjobb mezőnyjátékos, míg a legjobb góllövői címet Morvai Áron kapta... (A bejegyzés folytatása)

U8-as csapatunk aranyos hétvégéje

Szombaton Komlóra egy hatcsapatos tornára volt hivatalos 2004-es korosztályunk.... (A bejegyzés folytatása)

U7-U8 – Teremtornával zárták az évet legkisebb korosztályaink

A múlt vasárnap  Pécsett a Széchenyi csarnokban két korosztály számára rendezett tornát a PVSK. Délelőtt a legkisebbek játszhattak egymás ellen (a 2005-2006-os születésű gyerekek), míg délután az egy évvel idősebbek léptek pályára. Ovis kis csapatunknak ez volt az első teremtornája, hisz... (A bejegyzés folytatása)

U7 – A Horfer Serleg Kupán szerepeltünk

Az első alkalommal megrendezésre kerülő nyolc csapatos Horfer Serleg Kupán szerepeltek 2005-2006 születésű kis ovis focistáink, akiknek ez volt az első tornájuk és találkozásuk egymással. A tornán 4-4 ellen kis kapukra ment a játék kapusok nélkül 20*30 méteres pályán. A... (A bejegyzés folytatása)

Gerhard Wermink: „Holland szakember folyamatos jelenléte várható Kozármislenyben”

A Kozármislenyben... (A bejegyzés folytatása)

Gerhard Wermink az FC Twentétől Kozármislenybe érkezett

A két klub közötti... (A bejegyzés folytatása)

Rákóczy Gábor: “Kozármisleny legnagyobb erénye az emberséges közeg…”

Rákóczy Gáborral a Kozármisleny utánpótlás labdarúgó csapatainak eddigi szakmai vezetőjével beszélgettünk,... (A bejegyzés folytatása)

1 / 3123