Kozármislenyben indul az NB II-es Ezüstcsapatunk

Örömmel tájékoztatjuk minden kedves szurkolónkat, szimpatizánsunkat, hogy hosszú, komoly, de eredményes tárgyalás sorozatoknak, és háttérmunkának köszönhetően, mégis lesz KOZÁRMISLENYBEN NB II-es labdarúgó csapat!

A klub leadta nevezését az NB II Nyugati csoportjába, mégpedig úgy, hogy továbbra is Kozármislenyben rendezzük a bajnoki labdarúgó mérkőzéseket.

Az elmúlt hetekben különböző hírek láttak napvilágot, egyik-másiknak volt is alapja, de köszönhetően a klub tulajdonosának, Feleki Attilának mégis sikerült megoldani a már megoldhatatlannak tűnő feladatot és sokak örömére továbbra is szurkolhatunk labdarúgóinknak.

A szakmai stáb is marad, így Márton Gábor lesz a vezetőedző, Takács Lajos a másodedző és Volcsányi Csaba a kapusedző.
Kárpáti Pétert erőnléti edző szerepet vállal Pécsett is az NB I-es csapat mellett, de ahogy lehetősége adódik, hetente 2-3 alkalommal besegít a szakmai munkában az amúgy baráti viszonyban lévő edzőtársaknak segítséget nyújt. A gyúró továbbra is Tereki Péter.

Ahelyett, hogy most fellélegezhetnénk jön az újabb kihívás, hiszen ISMÉT csapatot kell építeni!

A tavalyi sikercsapatból több játékos is magasabb osztályba került/kerülhet.

Fellai József nagyszerű szezont tudhat maga mögött, hiszen végig kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott, ráadásul védő létére 6 gólt szerzett, felkeltette a z NB I-es Pápa érdeklődését, így a Bene Ferenc edzette klubnál folytatja pályafutását.

Wittrédi Dávidnak is kiválóra sikeredett a kozármislenyi valamivel több, mint fél éve amely alatt 12 gólt szerzett, és korábbi egyesülete a PMFC szerződtette őt.

A házi góllövőlista 2. helyén végzett 9 góljával Rácz Ferenc, aki újra felépítette önmagát és több NB I-es klub is aktívan érdeklődött iránta, de talán legjobb helyre, a sok fiatalt foglalkoztató NB II bajnokcsapathoz az MTK-hoz került, ahol jelenleg ugyan még tesztelik, de szinte biztos, hogy szerződést fog kapni a fővárosi kék-fehérektől.

A rutinos labdarúgók közül távozik két kölcsönjátékos: Pintér Attila és Gyánó Szabolcs is. Pintér neve felmerült az NB I-es Pápa csapatánál, Gyánót pedig hívta az SZTK, de nem kizárt, hogy szülővárosában Dombóváron edzősködéssel egybekötve folytatja pályafutását.

Fodor Ferenc és Zsdrál Miroszláv a PMFC kölcsön játékosaként szerepelt Mislenyben, ők Pécsett kezdték meg a felkészülést, ahogy Kiss Márton is jelenleg Supka Attila csapatával készül.

Gratulálunk a távozó játékosoknak, további sok sikert kívánunk Nekik és nagyon büszkék vagyunk rájuk, hogy újabb fiatal labdarúgókat adtunk NB I-es csapatoknak!

Mivel a klub helyzete nagyon instabilnak tűnt, így érkezőkről nem igazán tudunk még beszámolni, mondhatni a többi maradó, maradni kívánó játékos jelentheti a jelenlegi keretet.

A klub vezetői leülnek minden játékossal beszélni a folytatásról (Sólyom, Helesfay, Tasselmájer, Balaskó, Vég B., Koller, Kovács T, Karacs, Tóth Z., Berek, Schmidt) és reményeink szerint sikerül együtt tartani egy magot, és a klub filozófiája szerint további olyan tehetséges fiatalokat szerződtetni, akik megmutathatják magukat egy NB II-es csapatban és innen tovább is léphetnek.

Mint a távozók felsorolásából is látszik, amit kínálunk, nemcsak ígéret, hanem egy kiugrási lehetőség, mert ha valaki jól teljesít, felkelti NB I-es klubok érdeklődését, és magasabb osztályba tud lépni.

A felkészülés július 2-án kezdődik el a 2012/2013-as bajnoki évadra.

A következő hetek feladata, megtalálni azokat a motivált labdarúgókat, akiknek céljai vannak a labdarúgásban és szívesen folytatnák pályafutásukat ebben a kiváló, az NB II ezüstérmes, légköréről és hangulatáról elhíresült egyesületben!

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

  1. Taksonyi Tibor szerint:

    Örülök a hírnek, sok sikert a folytatáshoz!

  2. Fellai József szerint:

    Ennek örülök! Gratulálok! Bár a munka még csak most kezdődik igazán!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!