Kozármisleny – Veszprém – VIDEÓ összefoglaló

A hétvégén megrendezett bajnoki mérkőzést a Kozármisleny TV rögzítette, amelyből összefoglalót készítettünk.

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

 1. Bauer szerint:

  Érdemes elolvasni miket nyilatkozott Vágó Attila, több nappal a mérkőzés után. http://veszpremfc.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=270%3Avago-attilaqfelhaborit-ami-hetvegen-toertentq&catid=1%3Ahirek&Itemid=11

  Teljesen elvesztette a realitását. Az írás hatására összeszedtem néhány statisztikai adatot az mlsz adatbankból, amelyek valóban TÉNYEK, szemben az edző úr állításaival, amelyek nem Tények csupán egy VÉLEMÉNY!

  A Kozármisleny hazai mérkőzésein valóban 4 alkalommal is kiállítottak vendég játékos, de 2 alkalommal hazait is, de ezt már elfelejtette megemlíteni. Idegenbeli mérkőzéseinken 1 -1 kiállítás volt mislenyi illetve hazai játékos kárára. Sárga lapok tekintetében az eddig lejátszott 14 fordulóban mislenyi játékos 35 sárga lapot kapott, míg ellenfél játékosok 36 alkalommal. Nem szignifikáns a különbség.

  A Kozármisleny igazi játszós csapat, amit a lassabb, ívelgetős játékot játszó alakulatok nehezen tudnak kontrollálni. Ebben sok szabálytalanság lehetősége benne van. A hétvégi mérkőzésen MINDKÉT csapat 3 sárga és 1 piros lapos figyelmeztetésben részesült, tehát ebben semmi különbség nem volt. Leitold kiállítása jogos volt hiszen mindkét szabálytalansága sárga lapot érdemelt. Kit érdekel hogy 13 percen belül kapta? Vágó úr azt is elmondta: “a játékosok, a szurkolók és a stáb is rettegésben tartják a játékvezetőket”

  Na kérem, milyen szinten lehet komolyan venni ezt az embert?  Milyen jelzőkkel lehet illetni valakit aki meccs közben többször is parasztozza a hazai csapat edzőjét?

  Azt hiszem mást nem kívánhatok mint sok sok sikert a Veszprém csapatának, mert az a város megérdemel egy igazán jó csapatot, de egy ennél sokkal komolyabb emberi, és szakmai kvalitásokkal megáldott edzőt is.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!