Kozármisleny TV – videó felvétel Feleki Attilával

A Kozármisleny TV stábja videó felvételt készített a Kozármisleny FC tulajdonosával, Feleki Attilával.

Hajrá Kozármisleny!

15 hozzászólás

 1. Zoli szerint:

  Játékos keret terén milyen változtás várható?
  Szabó Balázs már Komlóra igazolt.

 2. Csak a Misleny szerint:

  Együtt, egymásért!? Ha igaz a hír, akkor eladtuk a licenszünket.Mire volt jó az eddigi ködösítés, jöhet a megye I.Ha ez igaz, nem találok szavakat, fiók csapat leszünk.

 3. Mislenyszurker szerint:

  Én is ezt hallottam, de azért azt is, hogy Attila nem önszántából…….

 4. sportoló szerint:

  Senkinek ne legyenek illúziói azzal kapcsolatban, hogy ki diktál a fociban és minden másban a mai Nemzeti Magyarországon!

 5. Szuker szerint:

  Kamu volt az egesz.. Ezek szerint maradunk megye 1ben… Sajnos

 6. Zoli szerint:

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/pecs-matyi-nelkul-az-nb-iii-ban-a-kozarmisleny-jogan-2425657

  “Újabb fordulat a pécsi labdarúgásban: információink szerint a PMFC a Kozármisleny jogán indulna az NB III-ban, maga mögött tudva a helyi önkormányzat támogatását. Utóbbi így ezzel a lépéssel rövidre zárná a Matyi Dezsővel zajló, eddig eredménytelen egyeztetéseket a tulajdonjog átadásáról és átvételéről.
  A pécsiek szakmai munkáját ismét Márton Gábor irányítaná, aki játékosként és edzőként is kötődik a klubhoz. A tréner nincs könnyű helyzetben: az NB I-ből kizárt klub első keretből már minden játékos távozott, az utánpótlásból pedig 20–25 futballista. Korábban még szó volt arról, hogy a komplett pécsi keret átmenne Kozármislenybe, most már nincs mit, pontosabban kit átvinni, a nulláról kell felépíteni a csapatot.   
  A Kozármisleny, ahol szintén működtetési problémák adódtak a napokban – ám végül megoldódni látszódnak: a tulajdonos nem száll ki, az önkormányzat pedig pénzt ad a működésre – viszont így lemond a harmadosztályú indulásról, és a megye I-ben folytathatja a szereplését. Nagy változás lenne ez a klub életében, hiszen a 2013–2014-es idényben még az NB II-ben szerepelt.
  Pécsett nem lenne példa nélküli az eset, a női kosárlabdázóknál három évvel ezelőtt kísértetiesen hasonló volt a történet. Az önkormányzat nem tudott megállapodni a nemzetközi és hazai sikereket felmutató, ám anyagilag nehéz helyzetbe kerülő Pécs 2010-zel, és a PTE-PEAC lett a kiválasztott együttes, amely a város támogatását megkapta.”

  Nagyon szépen köszönjük, de ebből nem kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!
  https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT3KG8X78e9JE2LajRMnyfufo852k9jvDvkNqIPWXEG3UvnFGwvbw

 7. Csak a Misleny szerint:

  Mi a jó nekünk ebben a konstrukcióban?Mi hasznunk hogy átadjuk a licenszet,és megyei szinten kezdjük újra az egészet.
  Vagy a jövőben nem cél többé az előrelépés, mi értelme ennekaz egésznek.Új stadion megyében minek?Szóval gáz ez a helyzet az tuti.

 8. Zoli szerint:

  Állítóleg ezt a politika akarja, AMINEK SEMMI HELYE A SPORTBAN!
  Pécs maradjon sz…ázi pécs (igen így kisbetűvel!) Misleny pedig maradjon MISLENY! 
  Semmi közünk hozzájuk!
  Emlékeztek, mikor mi voltunk a legnagyobb szemetek, mert az NB II-ben 2-1-re vertük a pécset?
  Velük (veletek) nem alkotunk egy közösséget tisztelt politikus urak! 

 9. Szuker szerint:

  Allitolag nem veszik elo attila szennyeseit. Ez a kompromisszum

 10. pika apuka szerint:

  Szóval akkor mégis csak a pénzről szól az egész!? Feleki Úr! Itt valaki nagyon elárúlt minket! Minek volt ez a cirkusz? A végén még a focianalfabéta polginak lesz igaza: pénz, pénz, sok pénz, még több pénz.

 11. S. S. Lazio szerint:

  Ha ez így igaz, akkor ellenfélként is nagyon sajnálom a Kozármisleny FC-t, amely egy karakter csapat volt! Budapestről is hajrá Komló mindörökké!

 12. Mislenyszurker szerint:

  Lehet valami konkrétumot tudni? Azt olvastam a PMFC honlapján, hogy mislenyi játékosok voltak Pécsen tárgyalni. Lehet valamit tudni? Ki marad ill. ki megy? Milyen formában megy tovább a Misleny? stb.

 13. Csak a Misleny szerint:

  Szégyen hogy eladtuk a lelkünket, innen már nehéz lesz újra hitelesnek lenni!

 14. Kopé szerint:

  pénz, pénz, pénz… zsiványoké a világ!

 15. Kukac Bálint szerint:

  Szégyen lenne, ha valaki eladta volna a klubot. Ilyet az biztosan nem tud megtenni, aki évtizedekig építette az egyesületet, aki pénzt kért az önkormányzattól, majd kapott, aki büszkén nyilatkozza, hogy együtt Mislenyért stb.
  Ha ilyen mégis megtörtént volna, remélem, hogy a mislenyi pályát 150 m körzetbe meg sem közelíti és a faluba is csak sötétedés után kullog be…
  Szégyen.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!