Kozármisleny – Hódmezővásárhely – ONLINE

HR-Rent Kozármisleny – Hódmezővásárhelyi FC 3-0 (2-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 250 néző

Vezette: Kovács G. (Fehér M., Reinicz G.)

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Kirchner, Wittrédi, Nagy K. – Lauer

Vezetőedző: Németh Zsolt

Hódmezővásárhely: Bordás – Komáromi, Tóth J., Tóth I., Faragó – Markovic, Lazinica –  Szabó M., Bartyik, Maravic – Fábián

Vezetőedző: Major László

A mérkőzést nyomon követők F5 billentyű megnyomásával frissíthetik az oldalt, hogy a legfrissebb bejegyzések is megjelenjenek.

Süt a nap, 15 fokot mutat a hőmérő, a mislenyi fiúk fehér-kék-fehér szerelésben masíroznak a kezdőkörbe. Tiszta pirosban a vendégcsapat, amely egyelőre a csoport 16. helyén áll. Reméljük, jó meccs lesz.

1. félidő

A gyűlölet nem pálya, szól a hangosból, Hajrá Misleny a szurkolóktól, és elkezdték a meccset. Lauer hosszú idő után újra a kezdőben!

4. perc: Vezetünk! A visszatérő Nagy Krisztián cselezgetéséből lett szöglet. Wittrédi adta be a hosszú oldalra, és ott gyakorlatilag senki nem volt csak Kovács Tamás. Még volt ideje megkérdezni a kapustól, hogy hova kéri, aztán erőteljes mozdulattal a hosszúba fejelt. 1-0

A gól után picit beszorultunk, percek óta nem sikerült elhagyni a félpályánkat. Na majd most! A gólhányó Kirchner rúgta el ballal. Ha nem ennyire billiárd a pályánk, akár be is pattanhatott volna. Így alig mellé.

Helyzetecske az ellenfélnél. Lazinica indította Szabó Mihályt, aki végül a kapu előtt keresztbe lőtte.

15. perc: Wittrédi kapott labdát a bal oldalon. Valószínűleg csel várható, gondoltuk. Meg is történt, de aztán semmi flikk-flakk, az ötös sarkáról a hosszúba bombázott! Köszönjük! 2-0

Hogy fogyjanak az üres részek, megemlíthetjük az elmúlt percekből Bartyik szabadrúgását, amely előbb a sorfalon, utána Fellai testén nem tudott átjutni. Volt még egy nagy dobás, ami izgalmat keltett, de amúgy barátságosan csordogál a mérkőzés. Barátságtalan lépésnek talán Nagy Krisztián fejbe rúgását titulálhatjuk, de szerencsére nem vette magára.

Nagy Krisztián a 26. percben jobb külsővel veszélyeztetett. Kicsit később Kiss Márton beadásáról maradt le alig Lauer Norbi. Sőt újabb helyzetben már csak a 16-oson belül tudták megállítani csatárunkat.

29. perc: Faragó lőtte el 20-ról, fölé ment a labda.

30. perc: Lauer aktív ismét. Kirchnernek majdnem jó labda, aztán újabb labdaszerzés, és végül szabadrúgást harcol ki. Ezt Wittrédi fölé rúgja.

Nyugodt időszak ez. A sárguló falevelek hullása mellett kevés dolog ragadja meg igazán a szurkolók figyelmét. Egy-egy szép csel, egy-egy kecsegtető passzsorozat. Igazán helyzet azonban nem alakul ki. Mondjuk Kirchner elesik a 16-oson belül, de aztán felkel.

42. perc: Bartyik rúg újra szabadrúgást, most a balösszekötő helyéről próbálkozik. Jók a koordináták, de a sorfalról lepattanó lövést végül Faragó oldja meg. Kirúgás lesz.

Vége a félidőnek. Gyorsan eldöntöttük a mérkőzés menetét, reméljük, nem is fordul meg. A vendégek elvétve érnek oda a kapunk elé, igaz, a gólokon kívül mi is kevés nagy helyzetet mutathatunk fel. Viszont vezetünk. Eddig nyugodt és barátságos mérkőzés. Ez így mindenszentek előtt teljesen rendben is van.

 

2. félidő

A 2. félidő kezdődött el, a vendégcsapat cserélt; Szabó helyett Tóth jött be. Nálunk nincs változás. Illetve egy mindenképpen; most a másik irányba támadunk.

49. perc: Nagy Krisztián hozza fel, Lauert játsza meg középen, ő továbbadja Kissnek, aki jobbal fölé durrantja.Formás labdapasszolgatás volt.

52. perc: A piros mezes Fábián fekszik a kapunk előtt. Előzőleg szoros kapcsolatba került Helesfay kesztyűjével. Tiszta neonzöld kapusunk jól jött ki egy beadásra.

57. perc: Lauer a leshatáron, Wittrédi a labdán pörög. Aztán mégis Nagy Krisztián elé kerül a zsuga, aki ballal a felsőlécet találja el. A kipattanót Kovács Tamás lövi fölé.

59. perc: Újabb Lauer-futam. Kocsis forintos labdáját nem sikerül fillére váltani, a visszacselezés végén lesen találja Nagyot.

65. perc: Cserélünk. A becsülettel küzdő Lauer Norbi megy le, helyére Gránicz és neonzöld cipője érkezik. Az első érintkezések után már gazdagabbak is vagyunk egy jó beadással. Kár, hogy nem értek oda a többiek. Gyerünk Patrik!

72. perc: Újabb cserénk van. Nagy Krisztiánnak volt elég, helyette Várda Ákos érkezik. Fuss, Ákos, fuss! A csere előtt kapusunknak volt egy jó kijövetele még.

75. perc: Remek passzolgatás a 16-os jobb oldalán. Résztvevők Gránicz, Kiss, Wittrédi, majd a végén Kirchner lábáról lopták le a labdát.

77. perc: Szép volt Witya! – szól a rigmus. Gól, gólpassz a mai mérleg, és a lapot is sikerült megúszni. Tóth Dani próbálja meg überelni középpályásunk játékát. Hajrá!

81. perc: Jön is a keresztpassz az újonnan érkezőtől, Gránicz lövését üti ki szögletre Bordás. Kocsis sarokrúgása szintén Tóthot találja meg, aki jól fejeli kapura,és ha Fellai teste nem állja útját a labdának, talán már elsőre is gólt ünnepelhettünk volna, így viszont Fellai válla az utolsó előtti állomás a háló előtt. 3-0

83. perc: Újra Tóth Dániel a főszereplő, Várda passzát kapásból lövi a kapufa mellé. Sajnos, kívülről. Szép volt!

85 perc: Két gyors helyzet a kapunk előtt. Előbb Helesfay kiáltott farkast, de sehol nem jött, így némi zavar támadt a 16-oson belül. Közvetlenül utána Faragó lőtte rá a szabadrúgást a jobb oldalról. Ez végül a lenti műfüvesen nagyobb helyzetnek bizonyult. Fölé ment. Nagyon.

89. perc: Kocsis szögletét Lantos fejeli a kapu fölé, majd Várda cselezgetése után maradt el a kapuralövés.

Itt a vége! Megint nyertünk. Null gól ellenében hármat lőttünk. Egy végtelenül sima és kellően barátságos mérkőzése az első percekben rúgott 2 szép gólunk eldöntötte a mérkőzést. Az ellenfél nem volt képes megújulni, és felvenni a versenyt. A hazai csapat pedig nem erőlködte túl a mérkőzést, ugyan nem a legjobb oldalát mutatta, de a helyzeteit kihasználva magabiztosan hozta le a mérkőzést, és őrizte meg első helyét a tabellán. Mondjuk azt nehéz lett volna elveszíteni…

Szép volt, fiúk! Csak így tovább! Hajrá Misleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!