A klub áttetkintése a képviselő-testület számára

Nem a támadás, hanem a segítség nyújtás, a jövőbeli támogatás reményében, még májusban a klub vezetése egy tájékoztató anyagot készített a képviselő-testület részére.

Ezt az anyagot szeretnénk megosztani olvasóinkkal is, melyet IDE KATTINTVA tudnak elolvasni.

2 hozzászólás

 1. miko56 szerint:

  HOGY IS VAN EZ??????

  Az elmúlt 4 évben az önkormányzat a könyvelési számítások adatai
  szerint több, mint 50 millió forint támogatást juttatott el célirányosan
  a futballhoz. Ilyen mértékű támogatásban egyetlen szervezet vagy
  csoport sem részesült Kozármislenyben.
  Az élénk egyesületi versenysport és utánpótlás érdekében az önkormányzat,
  továbbra is fogja biztosítani a feltételeket. Hangsúlyozom,
  nem a magántulajdonosi, hanem az egyesületi versenysport esetében.
  Az elmúlt fél évben a klub tulajdonosa semmilyen kérelmet, kérést
  nem juttatott el az önkormányzathoz a klub támogatására
  vonatkozóan, ezért is olvastam értetlenül az említett cikket.
  Dr Biró Károly polgármester

 2. drd szerint:

  Emberek! Kapjunk észbe… Lehet, hogy az I love Mislenyes sleppjét az orránál fogva vezeti a polgármester, de belőlünk nem csinál hülyét. Tudjuk, ismerjük a tényeket és közben a polgármester meg össze vissza hazudozik, menti az irháját!
  Csak néhány dolog hogy miképp keveredik bele a saját hazugságaiba. A csevegőbe azt mondja, hogy 50 millió Ft-ot adtak focira az elmúlt 4 évben. Majd lenyilatkozza a TV-nek https://youtu.be/3W-ArrAgk7U hogy amióta nem egyesületi forma hanem Kft. azóta az Önkormányzat nem támogatja a focit! Hát hogy van ez? Miközben 2011/2012-es év óta a Gold-Sport üzemelteti a focicsapatot… tehát azóta nincs támogatás. (Ezt Feleki is leírta, hozzátéve hogy 1 év kivételével nem volt.) Most akkor adott a focira 50 milliót vagy sem az Önkormányzat? A válasz nagyon egyszerű: NEM adott! Az a pénz a felépített műfüves pálya éves törlesztő részleteiből jön össze, az egy beruházás, a FUEGO Kft.-nek fizeti a város. De attól még hogy az épült műfüves pálya attól nem lesz benne foci. Ahhoz csapat is kell. Más városban is épült műfüves pálya, ugyanilyen 10-15 éves törlesztésekkel, nekik nem sír a szájuk ez miatt, hanem örülnek neki! És ez mellett még támogatják is a csapat működését. És az mekkora gáz, hogy azt mondja ő nem ad egy Kft.-nek pénzt, mert nem lehet (miközben minden más városban lehet), majd mivel egészíti ki? Hogy CSAK azért nem adtak a Gold-Sportnak támogatást, mert a tulajdonos nem kért, nem nyújtott be kérvényt!! Nagyon gáz!! Sőt úgy tudjuk, hogy hosszú távra szóló támogatási szerződése is volt a Gold-Sporttal az Önkormányzatnak még az előző testület jóvoltából, amit a Dr. Bíró vezette Testület tolvonással áthúzott!! Hazudozik össze-vissza. Sajnos még mindig vannak akiket be tud csapni, de szerencsére egyre kevesebben!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!