Korábbi mislenyi játékosok Pécsett

A két klub közti együttműködés egyik eredménye , hogy az NB II-es Kozármislenyben sikereket elérő, ott meghatározóvá váló játékosok immár az NB I-es Pécsben mutathatják meg magukat.

Ha egyik kicsit eljátszunk a jelenleg Pécsett készülő labdarúgók névsorával, egy kezdő 11-et tudunk kiállítani olyan játékosokból, akik hosszabb rövidebb ideig megfordultak Kozármislenyben.

Akár így is felállhatna a PMFC a soron következő bajnokságban, tegyük hozzá jelenleg nem minden játékosnak van szerződése a pécsiekkel, és nyilván a szerkezet sem teljesen megfelelő.

PMFC: Gőcze – Fodor, Fellai, Romic, Nagy J. – Horváth A., Koller – Városi, Wittrédi, Rácz F. – Frőhlich

Az edzők közt pedig ott találjuk Márton Gábort, Takács Lajost és Kárpáti Pétert.

Horváth Adrián kivételével minden játékosnak volt edzője Kozármislenyben az edző trió és a fenti 11-ből csupán a Gőcze  – Horváth A. páros aki nem szerzett az elmúlt 2 év valamelyikében ezüstérmet NB II-es csapatunkkal.

Mislenyiként jó látni ezt a listát és bizonyára sokkal több szurkolónk érzi magáénak majd a PMFC sikereit amihez nagyon szurkolunk!

Szimpatikusnak tűnik, hogy helyi illetve magyar játékosokra, motivált és sikeréhes labdarúgókra épít Márton Gábor, bízunk benne, hogy hasonlóképp sikeres lesz a Pécsnél, mint volt Kozármislenyben.

A Mislenybe szereplő és az érkező új labdarúgóknak pedig kiváló példa lehet az elmúlt 2 év, hiszen a jó teljesítmény az NB I-be vezethet.

A két klub közelsége és összefonódása által szem előtt lesznek és minden biztosított számukra a feljebb lépéshez!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

2 hozzászólás

  1. Zoli szerint:

    Kicsit szimpátia tüntetés jellege van.

  2. Bauer szerint:

    Szerintem  nincs.

Szólj hozzá a bejegyzéshez!