Koller Krisztián – Egyedül nem megy…

A rangado.hu interjút készített Koller Krisztiánnal, aki holtversenyben vezeti az NB II Nyugati csoportjának góllövő listáját.

Koller Krisztián szerint remek a csapategység, a társak érdeme is, hogy vezeti a góllövőlistát.

Valamit nagyon tudnak Kozármislenyben… Márton Gábor vezetőedző ahhoz már hozzászokhatott, hogy félévente újjá kell építeni a csapatot, de az idei szezonban ez olyan jól sikerült, hogy a nyáron még a létszámgondokkal is küszködő gárdából mostanra ismét élcsapatot épített, amely – ha jól alakulnak az eredmények – a hétvége után listavezető is lehet az NB II Nyugati-csoportjában. Ráadásul a góllövőlistát is baranyai játékos vezeti a hat találatnál járó Koller Krisztián személyében, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy a csapategységnek és a támadójátékuknak köszönhetik elsősorban, hogy ilyen szépen menetelnek.

A csapat remekül teljesít, ön pedig vezeti a góllövőlistát. Joggal lehet elégedett.

– A csapat teljesítményével elégedett vagyok, bár megelégedett sohasem lehetek, hiszen mindig új motivációk elé kell nézni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy eddig ennyi góllal tudtam segíteni a jó szereplést, ez mindenképpen örömmel tölt el. Úgy érzem, megérdemelten állunk ott, ahol.

A csapattársak kiszolgálása, vagy az egyéni képességek kellettek inkább ahhoz, hogy ilyen sokszor legyen eredményes?

– Egyedül nem megy, természetesen a csapattársak is kellenek ahhoz, hogy eredményes legyek, de persze egymásért dolgozunk, a közös sikerért, úgyhogy ez oda-vissza érvényes. Pontrúgásból, büntetőből és akcióból is szereztem már gólt, tehát megoszlanak a találatok. Remélem, hogy még sokszor betalálok, hiszen így tudom a legjobban segíteni a csapatot.

– Nyáron, amikor kicserélődött a gárda, gondolta volna, hogy ilyen eredmények jönnek?

– A nyári felkészülésünk tényleg kissé kaotikusra sikeredett, hiszen nagy volt a jövés-menés. Az előjelek a szezon előtt valóban nem voltak túl fényesek. Azonban olyan játékosok érkeztek hozzánk, főleg fiatalok, akik emberileg is alkalmasok arra, hogy jó sportemberekké váljanak. A szakmai stábnak pedig úgyis van már egy kis rutinja a csapatépítésben. Nyugodtan mondhatom, hogy már-már családias a hangulat a csapaton belül. A másik nagy fegyverünk pedig a tudatos támadójáték.

– Szombaton a Győri ETO kettőhöz látogatnak. Milyen eredményt vár?

– Úgy gondolom, hogy ez is csak egy meccs a sok közül, amit megpróbálunk megnyerni, hiszen minden találkozóra így készülünk. A győrieknél biztosan sok visszajátszó lesz, hiszen most hétvégén nincsen NB I-es forduló, de mi nem foglalkozunk ezzel, ugyanis már az előző években is így volt ez.”

Forrás: www.rangado.hu

1 hozzászólás

  1. Mnéni szerint:

    Krisztián “tanári” módon mozgatja a csapatot. Ebben valószínűleg az is közrejátszik, hogy hátrébb került,, elől néha szenvedett, de becsülettel végezte akkor is a rá bízott feladatot.
    Hajrá Kriszt, Hajrá Fiúk! 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!