Kitisztult a kép, Kozármisleny az NB III-ban

Kedves szurkolók, sportbarátok!

Tudom, számos információ ment ki az elmúlt héten a Pécs – Kozármisleny együttműködés kapcsán.

Sajnálom, hogy pletykákból kellett informálódni, de mivel nem volt konkrétum, mi sem tudtunk semmi konkrétumot mondani.

A tény az, valóban volt egy megkeresés, hogy segítsünk és megbeszéltünk egy lehetőséget, amiben mi áldozatot hoztunk volna egy hosszabb távú együttműködési cél érdekében.

Nem adtam volna el végleg a klubot és természetesen ez nálam nem is pénzkérdés volt, ilyet nem is tartalmazott a megállapodás.

Nem kérdés, segíteni akartunk, mindenben együttműködésre törekedtünk, úgy az első csapatnál mint az utánpótlásban.

Azonban a PMFC Sport Kft. és a létesítmények megvásárlási ügye mint ismert elakadt, új és új forgatókönyvek kerültek elő.

Akik azon dolgoztak, hogy megmentsék a pécsi futballt újabb és újabb zsákutcába kerültek a megoldások pedig csak lassan jöttek.

Ma talán megszületik a végleges megoldás, de eközben eltűnt a “portéka”, az idő borzasztóan elment, a csapatok és stáb szétestek.

Ezért a józan ész alapján számunkra kedvező döntést hoztam, hogy minden szándék ellenére sem tudunk segíteni, és a megye szempontjából is az a legjobb, ha legalább egy erős, bajnokesélyes csapattal vágunk neki az NB III-nak.

Mától ez a feladat!

Sajnálom az elmúlt hónapot, és mindenkinek köszönet a kitartásért.

Azt hittem 25 év alatt már mindent láttam a magyar fociban, de ez most új értelmet nyert.

Az biztos, nálunk továbbra is minden rendben, igyekszünk erősíteni a keretet, és megerősítettem mindenkit ebben.

Köszönöm a játékosoknak a türelmet, nagyon jól esett, hogy szinte az egész csapat kitartott, és azt mondta akár a megye I-ben is Mislenyben marad!

Mivel a kép kitisztult, újra HAJRÁ MISLENY!

Feleki Attila
klubtulajdonos

7 hozzászólás

 1. Csak a Misleny szerint:

  Ez nagy és idegörlő küzdelem volt, köszönjük Attila, és köszönet mindenkinek,aki bizott és hitt a misleny jövőjében.
  Csak a Misleny!

 2. Mnéni szerint:

  Hála Istennek!!!…
  és ha ez már a végleges, akkor mindazoknak, akik ezért tettek.
  Nekem majdnem mindegy, hogy melyik osztályban (persze örömtelibb minél feljebb 🙂 ), de a MI CSAPATUNK legyen a MI CSAPATUNK.
  Hajrá Misleny!!!!!

 3. szurker 2015 szerint:

  Ha a háttér információk csak egy kis töredéke is igaz, akkor a történtek alátámasztják, hogy a politika mindenhova be tette a lábát és a legkevésbé érdekes, hogy mi jó a minden szempontból kivéreztetett Pécsnek és Baranyának… már a fociban sem.

  Felekit nem irigylem, már csak azért sem, mert ahol ő nemet mondott, ott nem kis pályán játszanak. Csak remélhető, hogy az ellendrukkerei talán felfogják, hogy ez a döntés részéről sokkal több áldozatot jelent, mint ami kivülről látszik. Sok szerencsét Attila!!!

 4. hurrá! szerint:

  Attila! Először csatázni a Bíró nevű polgármesterrel, majd vívni Pécsett….. Nem is értik, hogy Te miről beszélsz, mit akarsz és a közösségért mit teszel, mekkora áldozatot hozol. Köszönet amit eddig tettél a csapatért, Kozármislenyért! Pedig én nem igazán kedvellek, de a teljesítményt el kell ismernem! Figyelve az eseményeket, most már kicsit más EMBER-nek látlak……..

 5. mislenyfan szerint:

  KÖSZÖNJÜK, hogy továbbra is szurkolhatunk kedvenc csapatunknak!!!

  Jó lenne ha minél többen támogatnák a csapatot, mert kell a szurkolás is a srácoknak, hogy erőt adjon nekik a kitűzött cél eléréséhez.
  Jó lesz idén is ez a csapat, még egy gólerős csatár kellene a Krisztián mellé és a középpályára egy igazi karmester. A védelmünk úgy tűnik idén is stabil lesz és kapusposzton is megvagyunk.
  Köcsinek pedig az elejétől keményen kell kezelni a csapatot, nem lehet annyi elhullajtott pont, mint tavaly.
  Irány az NB 2, ott lenne már most is a helyetek. Küzdeni kell a baranyai foci becsületéért és KOZÁRMISLENYÉRT!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Zoli szerint:

  Norbi nem elég gólerős???

 7. Lauer család szerint:

  Köszönjük Feleki Attilának és Dr.Biro Károly polgármester Úrnak és a Képviselő Testület együttmüködését,hogy tovàbra is szurkolhatunk.hajrà Misleny,HAJRÁ LAU!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!