Kettős emberhátrányban nem sikerült a bravúr

Tatabánya – Kozármisleny 3-0 (1-0)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Tatabánya, 300 néző

Vezette: Erdős J. (Márkus T., Hofbauer R.)

Tatabánya: Dombai – Almási, Izing (Hegedűs 55.), Djuric, Törtei – Oláh, Bakos, Huszák – Skriba, Frank (Móri 55.), Covic (Weitner 72.)

Vezetőedző: Csertői Aurél

Kozármisleny: Sólyom – Erős, Nagy J., Romic, Fenyvesi – Szabó B., Kovács T. – Karacs (Zsdrál 59.), Birtalan (Boda 73.), Bjelanovic (Nagy D. 72.) – Városi

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Gólszerzők: Covic 29., Skriba 66., Bakos 72. percben.

Kiállítva: Városi 21., Fenyvesi 29. percben.

Sárga lap: Törtei 51., Djuric 60. illetve Boda 85. percben.

A 7. percben Skriba lőtt kapura 10 m-ről Sólyom hárított.

8. percben Erős a jobb oldalról adott középre, ahol Birtalan rossz megoldást választott.

A 21. percben emberhátrányba került csapatunk, a felezővonal környékén harcoltak a játékosok a labdáért, amely közben Városi ellen szabálytalankodtak, majd esés közben megütötték játékosunkat, Városi a földet érve könyökkel visszaütött, amiért a játékvezető CSAK őt állította ki. A helyes döntés a páros kiállítás lett volna, így a rossz játékvezetői ítélet következtében komoly hátrányba kerültünk.

23. percben ígéretes támadást vezettünk, de Birtalan beadásáról lemaradtak támadóink.

25. percben Erős mentett szögletre veszélyes szituációban.

29. percben újabb érdekes játékvezetői ítélet szemtanúi lehettünk. A jobb szélen lévő Tatabányai játékos a szögletzászlónál állásban, háttal állt, mögötte Fenyvesi hátulról próbálta szerelni, majd a hazai játékos térdre rogyott. Erdős sporttárs odaszaladt, már kezdtünk mérgelődni, hogy Fenyvesi sárga lapot kap, amely neki az 5.-et jelentette volna a bajnokságban, de ÓRIÁSI meglepetésre piros lapot mutatott fel játékosunknak.

A szabadrúgást középre ívelték a tatabányaiak, amely után a lecsorgó labdát Covic közelről lőtte a hálóba. 1-0.

Az első félidőben egy nem túl meggyőző Tatabányával találkoztunk. Tudjuk, hogy a fociban nincsen HA, de úgy éreztük, hogy ez a Tatabánya egyenlő létszám mellett nem szerzett volna gólt csapatunk ellen, kettős emberelőnyben sem voltak meggyőzőek.

Az 53. percben mintaszerű mislenyi támadás után Bjelanovic kapott nagyszerű kiugratást, egy az egyben vezette Dombai kapusra, de sajnos pontatlanul célzott, lövése elakadt a hálóőrben.

A 66. percben jobb oldali beadás után Skriba 10 méterről lőtt kapunkba. 2-0.

70. percben jobb oldali hazai támadás után Bakos szerezte meg a 3. hazai gólt, érdemes megjegyezni, hogy a találatot megelőzően lesállás történt.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a hazaiak kettős emberelőnyben sem voltak fölényben, Bjelanovic nagy ziccert hibázott, ha ott egyenlítünk talán még bajban is lettek volna.

A hazai szurkolók elégedetlenek voltak a Tatabánya teljesítményével.

A játékvezető belenyúlt a mérkőzésbe és ítéleteivel komolyan sújtotta csapatunkat, amely kettős hátrányban nem tudott bravúrt bemutatni.

Elkeseredésre azonban semmi ok, mostantól a következő hetek feladataira kell készülni!

Szabó Zsolt: Nagy ellenszélben futballoztunk. Úgy érzem, hogy a játékvezető belenyúlt a mérkőzésbe, a 29. percben már kettős emberhátrányba kerültünk, amikor még 0-0 volt a mérkőzés állása és egyenlő erők küzdelme folyt a pályán. Én edzőként még ilyen játékvezetéssel nem találkoztam, Városi piros lapja is véleményes volt, de Fenyvesi Olivér kiállítása teljesen érthetetlen. Ennek ellenére 9 emberrel is óriásit küzdött a csapat, 1-0-as állásnál Markonak ajtó-ablak ziccere volt, azt gondolom, ha az bemegy, akkor nagy küzdelemben pontot szerezhettünk volna. Sajnos a 2. bekapott gól eldöntötte a 3 pont sorsát. A vereség mindig fáj, de tovább tetézi bajainkat, hogy a két kiállított játékosunkat elveszítettük a következő mérkőzésre. Mindenki tudja, hogy milyen nehéz sorozat előtt állunk, de szerdáig rendezni fogjuk sorainkat, hiszen nagyon fontos mérkőzés vár ránk Sopronban, de nyerni szeretnénk és megszerezni a 3 bajnoki pontot.

Hajrá Kozármisleny!

2 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    Remélem jön még Mislenybe Erdös sporttárs! Nem fogja megköszönni amit kapni fog.                Sopronba gyözni kell srácok!                                                                                                                        HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!

  2. mislenyftibi szerint:

    Mislenyiként aztmondom,nemkell a bíróra fogni,mindkét kiállitás teljesen jogos volt

Szólj hozzá a bejegyzéshez!