Két mislenyi csapat is dobogón végzett a teremtornán

A második alkalommal megrendezett Kozármislenyi teremtorna ismét színvonalas mérkőzéseket, remek csatákat hozott.

A 6 résztvevő gárda 2 hármas csoportban mérkőzött egymással, majd elődöntők és helyosztók következtek.

A teremtornát a tavalyi évhez hasonlóan ismét Fehérék csapata nyerte, soraikban Szanyó Károllyal, Oláh Lóránttal, a korábbi Fradi kapussal Németh Gáborral illetve több futsal válogatottal.

Fehérék a döntőben egy rendkívül kiegyenlített mérkőzésen 1-0-ra múlták felül a HR-Rent Kozármisleny NB III-as labdarúgó csapatát.

Labdarúgóink elég szűkös kerettel vették fel a küzdelmeket, csupán 1 csere állt rendelkezésre, ami mondani sem kell, hogy a négy mérkőzésre milyen nagy hátrányt jelentett.

Együttesünket a következő játékosok képviselték:
Csobán Dominik, Kiss Márton, Fellai József, Kovács Tamás, Gránicz Patrik, Beke Péter és Tóth Márk
.
(A kispadon szorított a társaknak Helesfay Donát, aki ezúttal nem lépett pályára.)

A képzeletbeli dobogó 3. fokára egy másik mislenyi csapat tudott felállni, akik a bronzmeccsen 2-1-re győzték le az OTP együttesét.

A TANA TEAM nevű együttesben a következő játékosok szerepeltek: Kurucsai Kornél, Morvai Ferenc, Farkas Máté, Schweitzer Norbert, Horváth Adrián, Kucsáncsánin Jevrem, Kanizsai Péter, Dr. Hergenrőder Tamás, Bánfai Zsolt, Gergely Gábor, Lauer Norbert, Feleki Attila.
A gárda valamennyi tagja szerepelt korábban a Kozármisleny együttesében, sőt Lauer Norbert jelenleg is aktív labdarúgónk.

A torna végeredménye:

1. Fehérék
2. HR-Rent Kozármisleny
3. TANA TEAM
4. OTP
5. PTE Futsal
6. Lovasok

A torna gólkirálya Dr. Hergenrőder Tamás lett 5 találattal, a legjobb kapusnak Németh Gábor (Fehérék) bizonyult, míg a legjobb játékosnak a HR-Rent Kozármisleny együttesét erősítő Fellai Józsefet választották.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!