Két felkészülési mérkőzés a Komló ellen

Egy héten belül két alkalommal is megmérkőztünk az NB III-as Komló ellen.

Kozármisleny – Komló 1-1 (0-1)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny

Vezette: Zierkelbach

Kozármisleny: Sólyom (Molnár P.) – Erdős (Szabó M.) (Valkovics), Fellai (Horváth G.), Lantos, Fenyvesi (Czifra) – Nagy E. (Szabó P.), Kovács T. – Kirchner (Vénosz), Lauer (Várda), Nagy K. – Schmidt (Horváth V.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Nagy K. (11-esből) illetve Bata

A Komló az első félidőben Bata révén egy átlövésgóllal szerezte meg a vezetés, majd a második játékrészben egy jogos 11-est értékesített Nagy K. így alakult ki az 1-1-es végeredmény.

A szerdai újabb edzőmérkőzés képe szinte megegyezett az egy héttel korábbival, azzal a különbséggel, hogy a mérkőzés hajrájában Nagy K. góljával sikerült a győzelmet is megszerezni.

Kozármisleny – Komló 1-0 (0-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kozármisleny

Vezette: Nyakas

Kozármisleny: Molnár (Sólyom) – Kiss M. (Erdős), Fellai, Lantos (Czifra) (Vénosz), Fenyvesi (Valkovics) – Kovács T., Nagy E. – Kirchner (Schmidt), Nagy K., Beke (Várda) – Lauer (Tóth A.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerző: Nagy K.

Két kiváló jó iramú mérkőzést láthattunk, amely mindkét csapat felkészülésébe jól illeszkedett.

A Komló masszív, szervezett, jól összerakott csapat benyomását keltette, így mindkét összecsapáson komoly erők mozgósítására volt szükség ellenük.

Ezeken a mérkőzéseken még nem az eredményesség volt a fontos, hanem a fizikai felkészülés melletti mérkőzés terhelés, így bátran kijelenthető hogy mindkét csapat sokat profitált a két összecsapásból.

Legközelebb szombaton 10:00-kor Szentlőrincen lépnek pályára labdarúgóink az ugyancsak NB III-as házigazda együttes ellen.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!