Kaposváron zárjuk az őszi szezont

NB II-es labdarúgóink a somogyi megyeszékhelyen lépnek pályára vasárnap 11.00-kor.

Klubunk előzetesen kérvényezte a találkozó délutáni időpontra történő módosítását, amibe a házigazdák előbb belementek, majd később visszakoztak, így a mérkőzés időpontja marad az eredetileg kiírt kissé szokatlan korainak nevezhető 11 órás kezdés.

Ez sem zavarhatja meg Márton Gábor együttesét abban, hogy a NAGYSZERŰ őszi szezont megkoronázza és feltegye az I-re a pontot.

Ahogy már azt jeleztük is a Veszprém ellen újabb csúcsot döntött meg együttesünk, hiszen az eddigi rekordnak számító, 1 félév alatt megszerzett 28 pontot sikerült felülmúlni, ráadásul Kaposváron tovább lehet gyarapítani a pontok számát.

Nem szeretnénk telhetetlenek lenni, de nagyon fontos lenne egy újabb győzelem, amely után nyugodtan telelhetne csapatunk, hiszen valamelyest sikerülne elszakadni az oly sokat emlegetett 6. helytől.

Jelenleg a bajnoki táblázat 3. helyén állunk, ami óriási siker. Az őszi utolsó fordulót követően hátrébb már nem csúszhatunk, de előrébb még léphetünk. Amennyiben sikerülne győzni Kaposváron és az Ajka nem szerezne pontot a Gyirmót ellen, akkor 2. helyen zárnánk az őszt!

Kaposváron úgy lépünk pályára, hogy az Ajka – Gyirmót mérkőzés eredményét ismerni fogjuk, hiszen azt a találkozót már szombaton lejátsszák.

Nagyon örömteli volna, ha az 5.-6.-7. helyezett csapatokat a mostani 8-9 pontra magunk mögött tudnánk tartani, mert az lépéselőnyt jelentene a tavaszi fordulókra.

Jelenleg így néz ki a tabella eleje:

A Kaposvár II. együttese mint ismert bármilyen pozícióban is végez kiesik az NB II-ből, miképp az összes NB I-es csapat második számú gárdája.

A somogyiak jelenleg a bajnoki táblázat 12. helyén állnak, eddig 14 pontot szereztek.

3-szor győztek – SZTK, Veszprém, Baja ellen.

5-ször végeztek döntetlenre – Haladás II., Paks II., Győri ETO II., Gyirmót, BKV ellen.

6-szor kaptak ki – Ajka, ZTE, Tatatbánya, Puskás FC, Sopron, Csákvár csapataitól.

Értékesnek tűnik a Szigetszentmiklós és Veszprém elleni győzelmük, miképp a Haladás II. és a Gyirmót elleni döntetlen is ebbe a kategóriába sorolható.

Sokszor elmondtuk már, hogy NB I-es klubok második számú csapata ellen mindig nehéz készülni, mert bizonytalan, hogy milyen összetételű együttes lép pályára.

Ahogy Márton Gábor vezetőedzőtől hallottuk ezzel nem is érdemes nagyon foglalkozni, sokkal inkább magunkkal, a saját játékunkkal.

Ha sikerül a már megszokott kozármislenyi játékot bemutatnunk, akkor jók a kilátások az eredményes szereplésre, a győzelemre.

Hajrá Kozármisleny!

 

1 hozzászólás

  1. Zoli szerint:

    A mérkőzés a Rákóczi stadionban lesz, vagy  máshol?

Szólj hozzá a bejegyzéshez!