Információk a ZTE meccsel kapcsolatban, bérletátvétel

Tájékoztatjuka kedves szurkolókat, hogy az idei évtől szigorúbb feltételek mellett kerülnek megrendezésre az NB II-es labdarúgó mérkőzések.

A pálya szélére, lelátóra üveget, műanyag üdítős flakont bevinni szigorúan TILOS! Bármilyen italt, csak műanyag pohárban szabad fogyasztani!

A mérkőzés előtt a biztonságiak motozás formájában is ellenőrizhetik, a szurkolók ruházatát, táskákat.

A holnapi mérkőzésen a büfé felőli oldalon az oldalvonal mellett lesznek elhelyezve a zalaegerszegi szurkolók, akik várhatóan szép számban érkeznek. Megkérjük, hogy az itt helyet foglaló kozármislenyi szurkolók számítsanak fokozott biztonsági jelenlétre.

A mérkőzést a 70 év feletti nyugdíjasok, a hölgyek és a 10 év alatti gyermekek ingyenesen tekinthetik meg. A jegyváltás után a vendégszektor mellett, illetve a sportház alapvonali oldalánál,  újabb ellenőrző ponton keresztül juthatnak be a nézők.

A névre szóló bérletek elkészültek, melyeket a mérkőzés előtt a pénztárban vehetnek át a tulajdonosaik. A felnőtt bérlet ára 11 000 Ft, a Nyugdíjas 8 500 Ft.

A mérkőzésről ÉLŐ írásos tudósítás is készül, melyet az Onlajnok.com honlapon, IDE KATTINTVA közvetlenül is elérhető lesz!

Az eredménykövetés (írásos rész nélkül) a főoldalon a jobb felső sarokban a jelenleg “Következő mérkőzés ablakban”  is megjelenik majd!

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!