Ilyen nincs és mégis van – legyőztük a Honvédot is!

Bp. Honvéd – HR-Rent Kozármisleny 1-2 (0-0)

Magyar Kupa mérkőzés a legjobb 8 közé jutásért

Budapest, 500 néző

Vezette: Nagy R. (Márkus T., Punyi Gy.) tart. j.v.: Böcskei B.

Bp. Honvéd: Kemenes – Csábi (King 46.), Ignjatovic, Lovric, Botka – Gazdag (Kamber 54.), Hidi, Vasiljevic, Vernes – Youla, Délczeg (Erdélyi 66.)

Vezetőedző: Marco Rossi

HR-Rent Kozármisleny: Molnár P. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E. (Tóth A. 87.), Kovács T. – Gránicz, Kirchner (Fenyvesi 81.), Beke (Várda 23.) – Wittrédi

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Youla 62. illetve Wittrédi 51. Kirchner 57. percben.

Sárga lap: Csábi 35., King 56., Vernes 70., Kamber 74., Vasiljevic 84. illetve Fellai 38., Gránicz 73., Lantos 88. percben.

A Siófok, a Puskás Akadémia FC és a Diósgyőr után az ugyancsak első osztályú Bp. Honvéddal kerültünk szembe a legjobb 8 közé jutásért megrendezett oda-visszavágós párharcban.

7. perc: Beke tolta meg a labdát a bal oldalon, de felvágták. Wittrédi 18 méteres szabadrúgása kapu fölé szállt.

10. perc: Csábi beadása a röviden Délczeg fejét találta meg, akinek a bólintását Molnár P. ütötte szögletre.

A 11. percben Hidi szúrta ki, hogy kinn áll Molnár a kapujából, ezért jó 20 méterről emelt, de kapu mellé.

13. percben Youla cselezgetett, de a 16-os vonalán lefülelte Kiss Márton, így mi jöhettünk.

14. percben a Kovács T. ellen elkövetett buktatásért megítélt 30 méteres szabadrúgást Wittrédi kapu fölé rúgta.

15. percben Vernes szögletét Ignjatovic fejelte kapura, Molnár P. elsőre kiejtette, de kivágták a labdát védőink.

17. percben szép mislenyi támadást láthattunk, Wittrédi indította Bekét, aki befelé cselezgetve kapura lőtt, de egy védőt talált el.

18. percben Youlat keresték a labdával, aki szögletet harcolt ki, a kipattanó után Gazdag beívelését Délczeg fejelte kapura.

21. percben újabb nagyon szép támadás. Wittrédi hozta ki a védő harmadból, majd Wittrédi – Kocsis – Beke – Kirchner passzok végén Gránicz lőhetett volna elsőre, de végül Kirchner fejezte be a támadást egy lövéssel.

23. percben kényszerű cserére került sor csapatunknál, Beke Péter helyére Várda Ákos állt be.

27. percben kozármislenyi kontratámadás végén Gránicz visszacselezte magát, majd ballal a hosszú sarok fölé lőtt.

32. percben hazai szöglet után Molnár P. szedi le Youla fejéről a labdát.

37. perc: Gránicz buktatta Youlat a 16-osunkon belül, a játékvezető büntetőt ítélt.

38. percben elvégzett 11-est Vasiljevic a jobb oldalra rúgta, de Molnár P. bravúrosan hárított.

45. percben Vernes tekerte középre a labdát szabadrúgásból, Vasiljevic jobb alsóba tartó fejesét Molnár P. hatalmas bravúrral védte.

Ugyan a házigazda NB I-es gárda birtokolta többet a labdát, de adódott helyzet Wittrédiék előtt is, így bizakodva várhattuk a folytatást. Már csak azért is, mert eddig a Magyar Kupában mindkét NB I-es csapat ellen 0-0-ra álltunk a félidőben és ez most is valami hasonlót vetített előre.

49. percben Wittrédi cselezgetett, de csak szabálytalanul tudták megállítani. A sértett 16-os sarkáról elvégzett szabadrúgást Kemenes mentette szögletre.

Az 51. percben Wittrédi bombagóljával megszereztük a vezetést! 25 méterről leadott lövése a kapufáról vágódott a gólvonal mögé. 0-1.

Az 53. percben Kiss Márton lőtt kapura. “Játszik a Misleny!” hallhattuk a szép számú mislenyi szurkolóktól!

55. percben a Kemenes által előrevágott labdát Youla elől a kapujából kiérkező Molnár P. fejelte el.

57. percben újabb tetszetős mislenyi támadás, és újabb mislenyi gól! Labdaszerzés után Kocsis és 3 társa támadta a Honvéd kapuját, melynek végén Kirchner kapta a labdát és gyönyörűen a hosszú sarokba lőtt. 0-2.

62. percben egy felívelt labdát Youla a 16-oson belül mellre vett, majd a hosszúba lőtt. 1-2.

76. perc: Gránicz szépen ment fel, gyönyörű passzt adott  Kissnek, majd a kipattanót Fellai 20 méterről kisodródva lőtt kapura.

77. percben Kamber beadása után Youla lőtt mellé.

A 89. percben Vernes szabadrúgása után Youla fejelt fölé.

A 94. percben Kamber adta be a labdát középre, Vernes estében lőtt, de a labda elkerülte a mislenyi kaput.

GRATULÁLUNK a CSAPATNAK! Újabb nagyszerű győzelmet arattunk!

Lassan kifogyunk a jelzőkből, de megpróbáljuk ezt még fokozni a november 18-án Kozármislenyben megrendezésre kerülő visszavágón!

Németh Zsolt: Nagy bravúrt hajtottunk végre, az NB I-es Bp. Honvéd otthonában, ráadásul úgy, hogy komplett csapattal álltak fel és szerették volna eldönteni a továbbjutást már az első meccsen. Sikerült felvettük NB I-es ellenfelünk ritmusát. Jól játszottunk, mertünk futballozni, felszabadultak voltunk, szép támadásokat vezettünk, nem rugdostuk el a labdát és két gyönyörű gólt szereztünk, de volt még helyzetünk ezen kívül is. NAGYON büszke vagyok a CSAPATRA, a JÁTÉKOSOKRA igazi csapatmunka eredménye a győzelem. A stáb és a csapat jól működött együtt. Nagyon köszönjük szurkolóink támogatását is, köszönjük hogy elkísértek bennünket.

Marco Rossi: Az első félidőben még csak-csak voltak helyzeteink, ismét kihagytunk egy tizenegyest. A második félidő viszont borzasztó volt. Az ellenkezője történt a pályán, mint amit a játékosoktól kértem. Persze, mivel én vagyok az edző, én vagyok a felelős is. Mióta – az első időszakomtól számítva – megérkeztem a Honvédhoz, a mostani második félidő volt a legrosszabb. Rendet kell tennünk a fejekben. Szerencsére a párharc még nem dőlt el. A visszavágón bizonyíthatják a játékosok, hogy mennyi erő van bennük.

Hajrá Kozármisleny!

Fotók forrása: 1909foto.hu facebook oldal:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.946538882080228.1073741888.186222594778531&type=3

 

 

 

7 hozzászólás

 1. MISLENY FAN szerint:

  EZ FANTASZTIKUS!!!
  KOZÁRMISLENY A LEGNAGYOBB KIRÁLY , A LEGNAGYOBB KIRÁLY!!!!

  Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott a meccsen de köszönöm a szurkolótársaimnak, hogy ilyen sokan elkisérték a csapatot.
  Szombaton egy újabb nagyszerű győzelemmel kell folytatni ezt a nagyszerű sorozatot.

  KÖSZÖNJÜK EZT A GYŐZELMET AZ EGÉSZ CSAPATNAK!!!
  NÉMETH ZSOLTIT A VÁLOGATOTT ÉLÉRE!!!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!!!

 2. NagyG szerint:

  NAGY GRATULÁCIÓ MINDENKINEK!!! Köszönjük az idei Kupamenetelést! Ez egy CSODA!! Még a visszavágóra mindenki tegyen rá egy lapáttal! Hajrá Kozármisleny!

 3. MISLENY FAN szerint:

  Érik a KOZÁRMISLENY- Nyíregyháza kupadöntő!
  Gyerünk srácok nincs megállás!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!

 4. Magyar József szerint:

  Bár Bp. Honvéd drukker vagyok, amióta az eszemet tudom, mégis meghajtom a fejem a nagyszerű, immáron nem is kiscsapat előtt, amely megmutatja imár több mérkőzés óta, hogy mi az igazi foci!!!

  Gratulálok a győzelemhez, és szívből kívánom a feljutást a magasabb osztályba, hogy ne csak zöld egyeduralom legyen, hanem színesedjen a az égszínkékkel is a paletta! Talán nem is olyan sok idő kell hozzá, hogy az első osztályban is megméresse magát, mert szükség van igazi vidékre, ahol még annyira szeretik a focit, ahogyan azt valóban kellene!!!! Ha rajtam múlna, a Magyar Televízió ÉLŐBEN közvetítené a visszavágót, hogy minden magyar ember láthassa ezt a csodálatos csapatot!!!

 5. hurrá! szerint:

  A Honvéd az MLSZ-nél feljelentette csapatunkat, mert eltért a mez leírása a valóságostól, ezért 50.000 ft büntetést róttak ki. Hát ez igencsak SZÁNALMAS! Mi odaértünk a kezdés előtt 35 perccel előre bejelentve és nem sikerült jeggyel kiszolgálniuk 23 !!!! embert a meccs kezdéséig. Így sajnos az első 20 percet nem láthattuk. Egy teljesen elkülönített állóhelyes beton szektorba motozás után tudtunk bejutni. Egyébként összesen 4-450 néző lehetett. A “bűnöző és rendbontó”- nak látszó közel 60 éves átlagéletkorú mislenyi szurkolókat a saját pénzükön megvett jegy ellenére így fogadta a nagy honvéd. (Ezért nem kellene az MLSZ-nek büntetést kiróni???) Persze amilyen a tulajdonos, olyan az egész közeg. Szegény Puskás Öcsi bácsi e miatt és a mutatott játék miatt is foroghat a sírjában. Marko Rossi elfelejtett gratulálni Német Zsoltinak és kezet fogni vele… de ezt már nem minősítem. Ez a magyar nb1, ez a magyar foci és ebbe öntik a 100 milliárdokat a mi adófizető pénzünket. Szégyen. A fiúknak minden elismerés!!!!!!!!!!!!!! Tegnap este a MISLENY JÁTSZOTT!

 6. Rudi szerint:

  Ez a feljelentés legyen a Honvéd legnagyobb öröme a Kupában!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!