Így írt rólunk a zalai sajtó a ZTE meccs után

A Kozármisleny csapata kiválóan játszott Zalaegerszegen, mindezt úgy, hogy a pályára lépett 14 mislenyi játékos átlagéletkora csak 21,6 év volt.

Az, hogy csapatunk milyen jó teljesítményt nyújtott annak legjobb bizonyítéka a zalai sajtóvisszhang.

“Szünet után gyorsan ember hátrányba kerültek a vendégek. Sokan azt gondolták, hogy összeroppan a fiatal baranyai gárda. Tévedtek. Tíz emberrel még nagyobb fölényben játszottak, a ZTE alig jutott át a felező vonalon. A Kozármisleny „lefocizta” a pályáról ellenfelét. Levegőben lógott az egyenlítő gól, a játékvezető javukra is megítélt egy 11-est, de Fröhlich büntetőjét Jahics kivédte. A találkozóról elmondható, hogy a ZTE szerencsés körülmények között gyűjtötte be a 3 pontot, a mérkőzést szinte végig irányító vendégek ellen.”

http://zalasport.hu/component/content/article/5496-kiszenvedett-gyzelem.html

“…a Kozármisleny emberhátrányban is irányított, több ötlet volt a futballjában és ezt el kellett ismerni. A ZTE nem tudta megtartani a labdát, mozgékonyabb, frissebb volt a vendégcsapat és tényleg az volt már a kérdés, hogy az egerszegiek meg tudják-e tartani előnyüket… A játék képe semmit változott, a ZTE-t nyomás alatt tartotta a Kozármisleny, aztán a 80. percben Kocsis  mellett esett el Fröhlich a büntetőn belül, s ez is tizenegyes. A labda mögé a sértett állt, de lövését  Jahic kivédte! A ZTE célja már csakis az volt, hogy elkerülje a gólt, a zalaiak küzdöttek és végül elérték céljukat. Fontos három pontot szereztek, a Kozármisleny játékosai pedig joggal bosszankodtak, mert az ő játékukban jóval több volt, mint a vereség.”

http://zalaihirlap.hu/sport-futball/20121110_zte_kozarmisleny

“Ezt tényleg kiszenvedtük. 20 perc jó játéka meg Fortuna segítsége is kellett (Jahic személyében) a győzelemhez, de ezt már nem jegyzik a krónikák. A Kozármislenyt is dicséret illett, főleg a kiállítás után nyújtott játékukért.”

http://www.ztefc.hu/index.php?pid=hir&id=3339

Fotók a mérkőzésről IDE KATTINTVA. (ztefc.hu)

További fotók:

http://www.horvath-foto.hu/ztenb2.htm

Helesfay Donát védéséről készült videó:

4 hozzászólás

 1. Tercec68 szerint:

  Aki ezeket a sorokat olvassa azt gondolja jó jó kikapott a Kozármisleny 10 emberrel,de jól játszott. De aki nem volt ott az nem tudja,hogy már az első percekben olyan játék vezetői tévedéssel sújtották a csapatunkat ,hogy a hazaiak kapusát ki kellett volna állítani!!! Helyette a mi csatárunk Városi Viktor kapott sárga lapot!!! Sajnos ekkor lehetett már az elején látni, hogy a sajnos nem csak a hazai csapattal kel felvennünk a küzdelmet!!! Majd jött az a bizonyos 11-es amit az asszisztens és a játékvezető sporin kívül senki nem tudta,hogy miért kaptuk!! Mivel,hogy a hazaiak is el indultak vissza felé!!! De ez a drága jóember befújta!!! Összességében a mérkőzés végig jó iramban telt amit végig a mi csapatunk diktált!!! Azt hogy nem sikerült egyenlítenünk és esetleg a győzelmet is megszereznünk?? Hát az a három tornából fel mentett bácsi tehetett akik hétről hétre megkeserítik a csapatok életét és nem csak ebben az osztályban hanem magasabb szinten is!! Minősíthetetlen ténykedés és meg nem értett arrogancia!!! Aki tudja hogy miről írtam az tudja hogy egy csapat élete nem könnyű és amikor több száz kilométert utazol idegenbe és várod hogy jó hangulatban játsszad ezt a férfias játékot és akkor jön 3 vak róka és el rontja ezt a szép játékot!!!!!!!

 2. szurkoló szerint:

  Szerintem ha a tanárúr a Krisztián játszott volna, biztos a siker. Főleg úgy,hogy a csapat is kiválóan játszott. Tanárian irányítja a srácokat középen, és az sem mellékes, hogy nagyon gólveszélyes. Nemhiába vezeti az nb2 góllövőlistáját.. Azért gratula a fiúknak,majd hétvégén megint nyerünk!! Hajrá Misleny!

 3. Bálint szerint:

  Mert te aztán nagyon láttad. Városi  Vikike úgy fölvágta magát, ill. igaz  egyik se volt 11-es, de arról is a  bíró tehet hogy Fröchlichetek nem tudja berugni a 11-est???????  Ez van bíró mindkét cspatnak megadta az esélyt gólszerzésre. Azt hozzáteszem hogy a kiáll.-t kapott játékos  1. sárgájánál a mi játékounkat visszafökte a földre, tehát fegyelmezetlen volt, megérdemelte a kiállítást. Lehet hogy tudtok passzolni de 1 gólerős játékosotok van aki  előszeretettel szerez büntetőlapokat. Teljesen megérdemelt ZTE siker, a bíró mindkét oldAlon hibázott, de…. fújjjjjjjjj MISLENYYYYYYYY!!!!!!!!!!!

  ZTE szurker

 4. szurkoló1 szerint:

  Te Bálint, a ti 24-es játékosotok egy favágó! Ha a kiállított mislenyi sárgát kapott, akkor neki is kellett volna az egymás elleni kakaskodásnál! Meg még a későbbi megmozdulásainál is! Sajnos, ez a ZTE ilyen játékosokkal nem sokra megy! De kívánom nektek, éledjetek föl! A mislenyi “iskolajátékot” akkor sem éritek el!!! 🙂

Szólj hozzá a bejegyzéshez!