Idegenben győztük le az NB II-es Dunaújvárost

Dunaújváros – HR-Rent Kozármisleny 1-2 (1-2)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Dunaújváros

Vezette: Kovács G.

Dunaújváros: Dániel – Hajdók (Koval), Lorentz, Koszó, Sárközi – Spánicz (Szellák), Burucz (Tamaskó) – Sóron, Murai, Godslove – Havasi

Vezetőedző: Artner Tamás

HR-Rent Kozármisleny: Molnár P. – Kiss M. (Czifra), Fellai, Lantos, Kocsis (Fenyvesi) – Kovács T., Kirchner – Beke (Nagy K.), Wittrédi (Lauer), Várda (Nagy E.) – Tóth D. (Tóth A.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Sóron (11-esből) illetve Kirchner, Wittrédi.

Az NB II-ben szereplő Dunaújváros otthonában lépett pályára csapatunk felkészülési mérkőzésen.

A házigazdák a válogatott szünet miatt maradtak szünnapos, míg együttesünk az NB III páratlan létszámú csoportbeosztása miatt ezen a hétvégén volt szabadnapos, így mindkét csapatnak kapóra jött az egymás elleni találkozó.

A hazai gárda nem a legerősebb összeállításában lépett pályára, de több olyan játékost szerepeltek, akik a bajnoki mérkőzéseken eddig lehetőséget kaptak: Sárközi, Burucz, Sórón, Murai, Havasi, Koval, de a kezdőben kapott helyett Lorencz aki Felcsútról és Koszó aki Békéscsabáról érkezett, rajtuk kívül az NB II-es csapat keretéhez tartozó fiatal, bizonyítani igyekvő játékosokkal néztek farkasszemet Lantosék.

Jól indult a találkozó Németh Zsolt együttese számára, Kirchner révén már a 7. percben vezetést szerzett a Kozármisleny, melyet később Wittrédi duplázott meg.

A 38. percben a Godslove elleni szabálytalanság után, Sóron 11-esből szépített.

A második félidő egyenlő erők küzdelmét hozta, mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség, de több találat már nem született, így a Kozármisleny győzelmével ért véget a felkészülési mérkőzés.

Hajrá Kozármisleny!

1 hozzászólás

  1. mislenyfan szerint:

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!

    HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!