Idegenbeli összecsapás vár ránk Szekszárdon

Az őszi szezon utolsó, 15. fordulója kerül megrendezésre a hétvégén, de ezzel még nem érnek véget az NB III küzdelmei, hiszen a következő hétvégén, az első tavaszi fordulót (előrehozva) lejátsszák a csapatok, így csak ezt követően mennek pihenőre a labdarúgók.

Szombaton a Kozármisleny FC labdarúgói a Szekszárd otthonába látogatnak, ahol egy közvetlen riválisukkal mérkőznek meg.

A házigazda alakulat 2 ponttal előzi meg együttesünket, így győzelmünk esetén meg is előznénk őket.

01_szentlorinc_20171111_525

A szekszárdiak az elmúlt 2 fordulóban vereséget szenvedtek, előbb Pécsett egy teljes félidei emberhátrány után szaladtak bele 7-0-ás vereségbe, majd a hétvégén a bajnokság egyik meglepetés csapata, az Iváncsa győzte le őket 3-1-re.

Az elmúlt 5 mérkőzésükből 1-szer győztek (Szentlőrinc ellen 2-0-ra), 1 döntetlent értek el (odahaza a Vecsés ellen) és 3-szor kikaptak (Hódmezővásárhely, PMFC, Iváncsa).

Jelenleg a bajnoki táblázat 9. helyén állnak, tehát egy stabil középcsapatról van szó.

A Szekszárd odahaza még veretlen, az eddigi 6 mérkőzésükből 3-at megnyertek (Rákosmente, Bp. Honvéd II., Szentlőrinc) 3-szor pedig döntetlenre végeztek (Makó, Dabas, Vecsés).

Előzetesen azt feltételezzük, hogy a múlt hétvégi Szentlőrinc elleni mérkőzésünkhöz hasonló összecsapás vár ránk, azzal a különbséggel, hogy ezúttal mi leszünk vendégségben, de az kijelenthető, hogy háromesélyes a mérkőzés.

Csapatunk szeretne meglepetést okozni és gyarapítani idegenbeli pontjaink számát, nagy dolog volna, ha már ősszel elérnénk a 20-as ponthatárt.

A Szentlőrinc ellen a találkozó ráadás perceiben sikerült egyenlíteni, ami lélektanilag jól jött és így egészen más szájízzel vonulhattak játékosaink az öltözőbe.

13_szentlorinc_20171111_525

Ugyan játékunk még hagyott kívánnivalót maga után, de látható volt, hogy az előző hetekhez képest előre léptünk és több helyzetet és lehetőséget is sikerült kidolgozni.

Reméljük, hogy sikerül ezt a tendenciát és a javuló formát átmenteni Szekszárdra is és akkor sikerül javítani az eddigi idegenbeli mutatónkon.

Mindent bele srácok!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!