Idegenbeli győzelemmel folytattuk szereplésünket

Hódmezővásárhely – HR-Rent Kozármisleny 0-1 (0-1)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Hódmezővásárhely, 200 néző

Vezette: Bogár G. (Kovács G., Török K.)

Hódmezővásárhely: Bordás – Tóth J., Tóth I., Kökény, Mezei (Mihálffy 84.) – Markovic, Szilágyi –  Lazinica (Bartyik 81.), Tóth A., Szabó M. (Galló 81.) – Dordevic

Vezetőedző: Major László

HR-Rent Kozármisleny: Molnár P. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Kirchner (Fenyvesi 91.), Zsebe (Ihrig-Farkas 64.), Beke (Sinanovic 81.) – Nagy K.

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Beke a 13. percben.

Sárga lap: Bordás 37., Lazinica 57., Szilágyi 75. percben.

Németh Zsolt vezetőedző a tervezett kezdőcsapatához képest változtatásra kényszerült, hiszen Gránicz a buszon jelezte, hogy nem érzi jól magát, ezért nem tudja vállalni a játékot.

A végig zuhogó esőben megrendezett összecsapáson az első helyzet a hazaiak előtt adódott, a 7. percben jobb oldali beadás érkezett középre, amit az érkező hódmezővásárhelyi játékos 7 méterről kapu mellé pörgetett.

A 8. percben egy hazai kísérletet Molnár P. ütött szögletre.

A 11. percben egy előrevágott labdára összefutott az egyik védő Bordás kapussal, a labda Beke elé került, de lövését egy védő kivágta.

A 13. percben Zsebe remekül tálalt Nagy K. elé, akinek lövését a kapus kiütötte, azonban érkezett Beke és 5 méterről a hálóba lőtt. 0-1.

A 30. percben fair-play díjas esemény történt. A zuhogó esőben Puskás Zoltán a kozármislenyi kispadról odaadta a dzsekijét az egyik labdaszedő kisfiúnak, amiért aztán a szünetben a hódmezővásárhelyiek a játékvezetőn keresztül egy hazai fair-play zászlót nyújtottak át játékosunknak!

A 37. percben Nagy K. elől szabálytalanul mentett a hazai hálóőr, amiért sárga lapot kapott, de nagyobb veszély nem alakult ki a szituációt követően.

Nem volt ideálisnak nevezhető a találkozó körítése, hiszen a zuhogó esőben megrendezett találkozón nemcsak egymással, de az időjárással is meg kellett küzdeni a csapatoknak.

A 62. percben Kirchner beadását Nagy K. elől mentették a védők.

A 65. percben 7 méterről nagy lehetőséget hibáztak el a hazaiak.

A 75. percben Kirchner ment el a szélen, remek beadását Ihrig-Farkas 5 méterről nagy helyzetben 5 méterről lőtte mellé.

A 77. percben hódmezővásárhelyi beadás után Molnár P. remek vetődéssel kiütötte a labdát.

A 78. percben Molnár P. kapuskirúgása után Ihrig-Farkas került helyzetbe, de lövését Bordás szögletre ütötte.

A 87. percben kis híján egyenlítettek a hazaik, egy visszapasszolt labdát 22 méterről lőttek kapura, de a játékszer az oldalsó kapufát találta telibe.

Németh Zsolt: A 3 pontért jöttünk és ezt sikerült is teljesítenünk. Nem volt egyszerű a dolgunk, hiszen a kiesés ellen küzdő hazaiak nagyon masszívan védekeztek, de elértük célunkat és megnyertük az összecsapást.

Hajrá Kozármisleny!

 

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    MÁMA MEGINT GYŐZTÜNK!!!

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!