Húsvétvasárnap Szegeden lépünk pályára

AZ NB II 30. fordulójában a SZEOL otthonában lép pályára a HR-Rent Kozármisleny együttese.

Tavaly mindkét csapat az NB III Közép csoportjában szerepelt, akkor a Kozármisleny 1. helyen, míg a SZEOL 2. helyen végzett, így ez a két csapat jutott az egycsoportos NB II-be.

A korábbi években is komoly csatákat vívtunk a szegediekkel, miképp ősszel is, amikor 1-0-ra tudtunk nyerni ellenük.

A SZEOL csapatánál is edzőváltás történt, Zoran Kuntics lett a Tisza partiak edzője, vele próbálják meg kiharcolni a bennmaradást.

A szegediek jelenleg a bajnoki táblázat utolsó helyét foglalják el, a bennmaradástól 15 pontnyi távolságra vannak. A sportban nyilván sok minden megtörténhet, de ez a hátrány elég tetemesnek tűnik. Ettől függetlenül hazai pályán, húsvét vasárnap minden bizonnyal arra törekszenek, hogy egy alsóházi csapat ellen győzelmet szerezzenek.

Ugyanez igaz a HR-Rent Kozármisleny együttesére is, hiszen számunkra is fontos a 3 pont, egyrészt, hogy ne szakadjunk le a riválisainkkal szemben, másrészt a sikerélményre is nagy szükségünk van.

A hírek szerint a szegedi csapat otthonában nem igazán jó a pálya talaja, amihez nyilván a hazai csapat jobban hozzászokott, így alkalmazkodniuk is nekik könnyebb. A folyamatos játék nehézsége miatt többek közt az éllovas Puskás Akadémia sem tudott nyerni Szegeden, csak 1-1-es döntetlent értek el.

KFC_dorog_2017_0402_525_08

Vélhetően nagy jelentősége lesz a mérkőzésen a párharcoknak, a mentalitásnak és a hozzáállásnak, ezért nagyon fontos, hogy ezen a téren ne kerüljünk hátrányba és fontos, hogy az ellenfelünk ne akarja jobban a győzelmet. Ezekre a mentális dolgokra lehet is és kell is készülni!

A SZEOL legutóbb február 19-én nyert, akkor Ceglédről hozták el a 3 pontot. Azóta viszont nem sikerült győzniük, sem hazai pályán sem idegenben, igaz figyelmeztető a már említett Puskás elleni döntetlenjük.

Az utóbbi hetekben az látszik, hogy amikor veszítettek is, akkor is versenyképesek voltak és csak 1 gólos vereségeket szenvedtek.

A vasárnap – szerda – vasárnap ritmusban nagy szerepe lehet, hogy melyik csapat mennyire lesz friss, ki tud pihentebb játékosokat bevetni, hiszen a frissesség akár győzelmet is érhet.

Csapatunkban letöltötte eltiltását Nagy Erik és Gubacsi Zoltán, így ők mindenképpen frissebbek, a szakmai stáb döntése alapján akár a kezdőbe is bekerülhetnek.

A csapat a szerdai vereség után már a Szeged elleni összecsapásra fókuszál, mindenki mindent ennek a mérkőzésnek rendel alá.

Szurkolunk a csapatnak és nagyon bízunk benne, hogy sikerül eredményesnek lenni Szegeden!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!