HR-Rent Kozármisleny – Monori SE 3-0 (vége) ONLINE közvetítés

HR-Rent Kozármisleny – Monori SE – (0-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 300 néző

Vezette: Jakab G. (Fehér M., Schweighart D.)

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Gránicz, Kircher, Beke,  – Wittrédi

Vezetőedző: Németh Zsolt

Ez a hét eddig a tragédiákról szól. Részvétünk minden érintettnek. Nehéz felpörögni egy harmadosztályú magyar bajnoki kapcsán ilyenkor. Két dolog segíthet, az egyik Branco kávéja, a másik pedig a szívünkhöz igen közel álló kozármislenyi csapat. Várakozásaink a szokásosak, meccs után szeretnénk hallani a hazai öltözőből a “Máma megint győztünk” kezdetű örökbecsű szerzeményt. A mieink a fehér-kék-fehér szerelést választották, a vendégek pedig zöld-fekete csíkos felsőben játszanak. Szurkolók a szokásos létszámban, néhányan még a szombati ebéd utolsó falatjait is elhozták magukkal. Az újságírók valószínűleg Pécsváradon vannak, de azért elkezdjük. Hajrá Misleny!

Nagy Krisztián csak nézi a mérkőzést, de nem a pályáról, hanem 5 sárgáját számolgatva a pálya széléről. Helyette Gránicz Patrik a kezdőben.

5. perc: Eljutunk az első szögletig Wittrédi és Beke külső lábfejének köszönhetően. A beadás elhal. Mi birtokoljuk a labdát, de a vendégek is küzdenek.

10. perc: Gránicz többször jól mozog el a jobb oldalon, Kiss Márton is eljut egy beadásig. Két perccel később viszont nem egészen értik meg egymást Helesfayval. Az első 10 perc Kirchner erőteljes kapufájával záródik. Wittrédi, Beke, Kirchner a sorrend, majd némi kavarodás után újra középpályásunk elé  kerül a labda, nem sokon múlott.

14. perc: Újabb szép támadás. Beke viszi fel, bepasszolja Nagy Eriknek, aki jól háromszögezi vissza, végül Beke rúgja valamivel fölé már a 16-oson belülről. Ez a valami kb. 30cm.

19. perc: Wittrédi becsúszva szerel.

21. perc: Wittrédi most inkább beszélt. Vagy beszólt. Jutalma nem marad el, sárgázva folytatja a mai meccset.

23. perc: Monoriak a kapunk előtt. A labda viszont nem érkezett meg. Pedig várták.

27. perc: Wittrédit faultolják, ő is végzi el. Beadását Lantos fejeli kapura, de a partjelző szerint les volt. Senki nem vitatja.

29. perc: Egyre többször tűnnek fel a zöld-feketék Helesfay orra előtt. Sőt Kiss Krisztián most például egész gyorsnak bizonyul, még Fellait is lefutja, hogy lövésig vigye az akciót. Védőnk azért még egy becsúszással jelzi, hogy nem addig van az. A szöglet után percekig védekezünk, talán a beszorultunk kifejezést is nyugodtan használhatjuk.

32. perc: Beke Wittréditől leste el a beszédművelést. A játékvezető nála is nyelvhelyességi hibákat észlel, így ő is besárgul.

36. perc: Helesfay véd nagyot, miután Sárközi Szabolcs jobb lábas lövése kereste a kapunkat, és jó eséllyel meg is találta volna.

39. perc: Fellai és Wittrédi perceit élvezhettük. Előbb Fellai forintos labdát ívelt Wittrédi elé, aki okos gurítással próbálta átverni a vendég kapust. Komora résen volt, és szögletre hárított. Aztán a szögletnél fordított szereposztással Fellai fejese érkezett nagy lendülettel a kapu irányába. Sajnos, a védőkről kipattant.

42. perc: Nagy Erik lőtt ballal kapura, Komora ismét védett. Majd Gránicz küldte el védőjét Kukutyinba , beadása nem jutott el a csatárokig.

45. perc: Nagy Erik és Beke Péter passzolgatott. Végül utóbbi lőtte el szépen, de a kapusról szögletre gurult a labda.

Vége az első félidőnek.  0-0 áll az eredményjelzőn, és ez az a helyzet, amikor lehetne fordítva is. Nagyobb helyzeteink nekünk voltak, de van még mit előhúzni a tarsolyból, hogy meccs után 3 ponttal legyünk gazdagabbak.

47. perc: Lantos szabálytalankodott Kiss Krisztiánnal szemben. Nem úszta meg sárga nélkül. Az ápolás közben megérkezett a vendég szakmai stáb is, akik levágták a kijelölt vonulási útvonalat. Ezt szurkolóink illetlenül tették szóvá, amelyre Kajli Zoltán kit manager szintén illetlenül reagált. Ehhez igénybe vette középső ujját is.

49. perc: A kipattanó labdát Nagy Erik ballal szépen rálőtte. Egy védőt érinte ment alig fölé.

51. perc: Fellai ismét főszerepben, jó kis lövéssel hívta fel magára a figyelmet.

55. perc: Wittrédi emelte rá, de a kapus még bele tudott érni. A kipattanót Gránicz végül nem tudta kellő erővel eljuttatni a hálóig.

56. perc: 1-0-ra vezetünk! Wittrédi szabadrúgását Lantos tessékelte be lábbal a kapu rövid oldalába. Hajrá Misleny!

58. perc: Wittrédi szabadrúgása után Kiss Márton vállalta el hasonló helyzetből, mint ahonnan Pakson betalált. Most nem.

60. perc: Wittrédit rúgták fel egy sárgáért. A tettes Sárközi néven fut.

63. perc: Kirchner kocog le, helyére Tóth Adrián sprintel.

64. perc: Kiss Márton futja meg a jobb oldalt. Az erőcsel bejön, a visszapassz után Wittrédi lövése elkerüli a hosszút.

69. perc: Várda Ákos a pályán. Gránicz Patriknak ért véget a mérkőzés.

71. perc: 2-0 az eredmény!  Indítás a jobb oldalon, Kiss Marci mesterien pörgeti tovább, majd Beke a megszokott módon jobb lábáról visszavette a bal lábára, aztán kilőtte a hosszút! Szép gól!

75. perc: Várda és Kovács Tamás összjátéka után Wittrédi kapja helyzetben a labdát. Lövése vagy beadása végül szögletet ér. Csere is jön. Nagy Erik megy le, Fenyvesi Olivér érkezik.

78. perc: 3-0! Kocsis szögletét Lantos Levente üti fejjel a hálóba. Védőt nem láttunk, talán csak a hóna alatt.

79- perc: Hunya kap sárgát nem véletlenül. A szabadrúgást Kocsis rúgja fölé.

80. perc: Fenyvesi adja be jobbról, a labda ugyanoda érkezik, mint Lantos fejesénél. Igaz, most Tóth Adrián van ott, de a fejes hasonlóan rendben van. Mondjuk, most van ott védő.

89. perc: Lövésig jut  a Monor. Csőre István rúgja picit mellé úgy 25 méterről.

“Máma megint győztük!” Jó játékkal, szép gólokkal, egyértelmű fölénnyel magabiztosan tartottuk itthon a 3 pontot. Szép volt, fiúk! Hajrá Misleny!

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    Szép volt fiúk!!!

    Szerdán fel kell tenni az í-re a pontot, mert Kispest nem Pest……..
     
    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!