HR-Rent Kozármisleny – Bp. Honvéd 2-1 (vége) MK visszavágó – ONLINE közvetítés

HR-Rent Kozármisleny – Bp. Honvéd 2-1 (1-0)

Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágó mérkőzés

Kozármisleny, 1500 néző

Vezette: Pintér Cs. (Kóbor P., Huszár B.) tart. j.v.: Molnár A.

HR-Rent Kozármisleny: Molnár P. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Kovács T., Nagy E. – Beke, Kirchner, Nagy K. – Wittrédi

Vezetőedző: Németh Zsolt

Bp. Honvéd: Kemenes – King, Ignjatovic, Lovric, Baráth – Kamber, Hidi – Vernes, Nagy G., Holender – Youla

Vezetőedző: Marco Rossi

Becsapós időjárás, a hét ágra sütő nap hűvös szellővel párosul. Szépen jönnek a szurkolók, a Honvéd-szektorban is már lassan félszáz szimpatizáns élvezi a bemelegítést. A hazai B-közép már teszteli a dobot, és a visszafogottabb mislenyiek is kezdik megtölteni a stadiont. Telt ház azért nem, de jó kis összecsapás várható.

Elindult az indulónk, ami azt jelzi, hogy a csapatok bevonulnak. Velük együtt vonulnak az álló szektoban az iskolások is, akik a helyi suli növendékei, és úgy látom, nagyon lelkesek. Talán nem csak azért, mert addig sincsenek az osztályban 🙂

Mieink a Fürge Nyuszis kék szerelést választották, a Honvéd tiszta fehérben próbálja meg ledolgozni a hátrányát. Hajrá Misleny!

Sose volt ilyen jó! Mármint a körítés! Lehet, hogy mégis telt ház van? Sok jó helyet már nem látok üresen, de a sor még kígyózik. Kéne egy új stadion? 🙂 A B-közepünk versenyt szurkol az iskolásokkal. Jó lesz ez!

Az első tíz percben még leginkább azért izgultunk, hogy mindenki bejusson. A Honvéd többet birtokolja a labdát, volt egy helyzetnek is nevezhető szögletük, ahol Hidi fejese nem sikerült, és Youla is elég agresszíven próbálkozik. Mi is határozottak vagyunk, de ez nem az NBIII, az érzékelhető.

14. perc: Beke rúgta át Kirchnernek, aki Nagy Krisztiánt játszotta meg. Nagy szépen tört be, de a bal lábas lövésre már nem volt ereje.

16. perc: Ismét Nagy Krisztián játszotta be magát balról, és most a lövés is rendben volt. Kemenes szögletre tolta. Kezdjük önmagunkat adni.

19. perc: Vezetünk! Wittrédi óriási gólt rúgott! Két védőt is most szednek össze a padlóról, és a kapus szeme köze se lettem volna most. 1-0 ide! Lantos vágta fel a labdát okosan a bal oldalra. Senki nem gondolta, hogy ezért futni kéne, se a bal oldali támadóink, se a védők. Kivéve Wittrédi. Lövőhelyzetbe került, de a szokásos flikk-flakk most is megvolt. Ezzel sikerült két védőt is megbolondítania, aztán ballal az ötösön belülről irtózatosan bevágta a hosszúba. Gyönyörű gól!

27. perc: Egy Honvéd lehetőségből indultunk újra támadásba. Kirchner beadásáig jutottunk, és végül Nagy Krisztiánnak hiányzott csak egy pici, hogy növeljük az előnyünket. Szerintem most mi dominálunk. Mondjuk, elfogult vagyok.

30. perc: Fellai blokkolt. Vernes húzta meg szépen a jobbösszekötő helyén, majd a 16-oson belülről tüzelt, de Fellai résen volt, és szépen csúszott be.

35. perc: Beszorultunk az elmúlt percekben, és inkább az óvatosság jegyében oldottuk meg a szitukat. Minimum négyszer érintették felszabadításaink a felettünk elszálló repülők hasát. Szerencsére ebben az időszakban sem jutott igazi helyzetig a vendégcsapat. Egy felismert szabadrúgás variáció, és egy mellément Youla fejes írható fel.

41. perc: Ismét Youla kerül lövőhelyzetbe a jobb oldalon, Molnár Péternek kell bravúrral hárítania.

42. perc: Nagy Krisztián indul el középen, és a mellette futó Kovács Tamásnak gurítja ki a bal oldalra, aki Wittrédit játsza meg a visszagurítással. Ballal fölé rúgja a gólszerzőnk.

Vége a félidőnek. Megérdemelten vezetünk, vannak helyzetek mindkét oldalon, de a védelmünk is szépen dolgozik. Wittrédi óriási gólt rúgott. Kirchner, Nagy Krisztián, Kovács Tamás hozza magát, Fellai pedig hátul remekel. Ha a Honvéd rúg két gólt, akkor hosszabbítás lesz. Ha mi rúgunk még egyet, akkor a vendégeknek már hármat kell rúgnia. Hajrá Misleny!

46. perc: Elindult a második félidő. A vendégek cseréltek: Ignjatovic bent maradt, helyette Vasiljevic a pályán.

48. perc: Kirchner indítja a leshatárról Nagy Krisztiánt, aki nehezen verekedte magát át a védőjén, és nem is sikerül eltalálnia rendesen a labdát. Helyzet volt.

52. perc: Kirchner szerzett labdát szemfülesen az ellenfél 16-osánál, és még bele is tudott bökni. Nem ment nagyon mellé.

56. perc: A második vendég kapura lövést találják meg a labdaszedők a tónál.

58. perc: Újabb csere a fehér mezeseknél, Vernes le, Ihrig-Farkas be. Ez utóbbi csak egy ember.

61. perc: Youla tüzelt messziről, nem is volt rossz. Molnár Péter még átengedte a lába között, hogy kicsit izguljunk. Izgultunk.

67. perc: 2-0! Wittrédi pazar passza után Beke húzta vissza a jobb lábáról a bal lábára, aztán a hosszúba gurított a vetődő Kemenes mellett! Teljesen egyedül kapta a labdát Beke, nagyon szép meglátás volt.

68. perc: még egy csere a vendégeknél: Ikenne-King jött le és Prosser érkezett menteni a menthetőt. Reméljük, hiába.

69. perc: Kovács Tamás kapott sárgát, mert túlzott agresszivitással érkezett a vendéglábra. Ez alkalommal kicsit paprikáztak is a srácok.

71. perc: Mi is cserélünk. A gól-gólpasszos Wittrédi hagyta el a pályát, helyére Gránicz Patrik érkezik. Szép volt, Witya!

79. perc: Újabb csere, Fenyvesi érkezik Beke helyére. Az elmúlt percekben nem törték össze magukat a csapatok. Fáradnak is a srácok, a vendégekben nincs átütőerő, nekünk pedig viszonylag jó az eredmény.

84. perc: Lauer jön be Kirchner helyére.

87. perc: Baráth Botond vágta fel Kovács Tamást egy sárgáért.

90. perc: Vasiljevic rúgott kapura jobb oldalról és 20 méterről. Pattogós lövése a hosszúban talált menedéket. 2-1

Itt a vége! Továbbjutott csapatunk a Magyar Kupában. Kettős győzelemmel vertük ki a Honvédot, és tavasszal folytatjuk. Veletek, ugyanitt! Egy pillanatra sem forgott veszélyben a továbbjutás. Ez a Honvéd ma nem jelentett nagyobb falatot, mint mondjuk a SZEOL vagy a Komló. A srácok hozták a formájukat, nagyszerű játékkal és remek gólokkal gyűrtük le az NBI-es ellenfelet. Megérdemelten. Emlékezetes mérkőzés, történelmi tett, legendás csapat! Hajrá Misleny!

10 hozzászólás

 1. […] online közvetítések // honvedfc.hu – kozarmislenyfc.hu […]

 2. Kispest19 szerint:

  Ilyen kezdővel nyernünk kell, Csak a Kispest!!!

 3. bblinky szerint:

  H A J R Á !!!!
  M I S L E N Y !!!

 4. bblinky szerint:

  Még, még, még!!! Ennyi nem elég!!!

 5. bblinky szerint:

  Ha már nem lehetünk ott a helyszínen: Hajrá Misleny!!!

 6. bblinky szerint:

  Pipi írta az előzőt.

 7. gattuso4 szerint:

     Nagyon jó a közvetítés,hogy úgy mondjam,szellemes !

     Hajrá Kozármisleny,csak így tovább,minden értelemben !!!

 8. MISLENY FAN szerint:

  Én már a sorsolásnál megmondtam, hogy ezeket oda-vissza megverjük.
  A CSAPATNAK szobrot kell állitani a főtéren!
  Olyan volt a hangulat mint egy BL meccsen, gratula mindenkinek!
  Kár, hogy a Kispest szurkolók így minősítették magukat.
  Vajon ki lesz a kővetkező áldozat? A Szparival jó lenne csak a döntőben találkozni!

  HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!!!

 9. hurrá! szerint:

  Ugye, ennek a csapatnak és közönségnek új stadion kell!!!! A polgármester ön hogy gondolja? Nem csak akkor kell a csapat mellett sertepertélni, amikor ez a közösség országra szóló eredményeket ér el!! Nem kell a kampányolás. Több alázat a településért és az eredményesen működő közösségekért!!!!!!!! HAJRÁ MISLENY!!!!!!!!!!!

 10. bblinky szerint:

  Fradista vagyok, de ha ott ( Groupama) találkozunk, a MISLENY táborba ülők!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!