Hoztuk a kötelezőt, legyőztük a Hódmezővásárhelyt

HR-Rent Kozármisleny – Hódmezővásárhely 3-0 (2-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 250 néző

Vezette: Kovács G. (Fehér M., Reinicz G.)

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Kirchner, Wittrédi (Tóth D. 77.), Nagy K. (Várda 72.) – Lauer (Gránicz 65.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Hódmezővásárhely: Bordás – Komáromi, Tóth J., Tóth I., Faragó – Markovic, Lazinica –  Szabó M. (Tóth A. 46.), Bartyik (Mihálffy 82.), Maravic – Fábián (Dordevic 82.)

Vezetőedző: Major László

Gólszerzők: Kovács T. 4., Wittrédi 15., Fellai a 81. percben.

A hétközi bravúros kupagyőzelmet követően a bajnokságban várt újabb fontos mérkőzés a HR-Rent Kozármisleny gárdájára, az utolsó előtti Hódmezővásárhely ellen mindenki a győzelmet várt Németh Zsolt alakulatától.

Jól indult a találkozó csapatunk számára, mert a 4. percben megszereztük a vezetést. Nagy Krisztián cselezgetéséből lett szöglet, amit Wittrédi ívelt be középen érkezett Kovács Tamás, aki senkitől sem zavartatva erőteljes mozdulattal fejelt a kapuba. 1-0.

A 7. percben Kirchner vállalkozott bal lábbal, de lövése alig ment kapu mellé.

15. percben Wittrédi kapott labdát a bal oldalon. Azt gondoltuk cselezni fog, de aztán némiképp váratlanul a hosszú sarokba bombázott! 2-0.

A 18. percben Maravic közeli, de erőtlen lövését könnyedén hárította Helesfay.

Nagy Krisztián a 26. percben jobb külsővel veszélyeztetett. Kicsit később Kiss Márton beadásáról maradt le alig Lauer Norbert, majd egy újabb helyzetben már csak a 16-oson belül tudták megállítani csatárunkat.

29. percben Faragó lőtte el 20-ról, fölé ment a labda.

30. percben Lauer volt aktív ismét, Kirchnernek majdnem jó lett a labdája, aztán újabb labdaszerzés után szabadrúgást harcolt ki, amit Wittrédi kapu fölé lőtt.

42. percben Bartyik végezhetett el szabadrúgást, a balösszekötő helyéről próbálkozott, a sorfalról lepattanót végül Faragó kapu fölé rúgta.

Jól kezdtük a játékrészt, a gyorsan megszerzett két góllal kedvező helyzetből vártuk a 2. félidőt.

A vendégek elvétve értek oda a kapunk elé, igaz, a gólokon kívül mi is kevés nagy helyzetet mutathattunk fel.

49. percben Nagy Krisztián hozta fel a labdát, Lauert játszotta meg középen, ő továbbadta Kissnek, aki jobbal fölé durrantotta. Formás labdapasszolgatás volt.

57. percben Lauer a leshatáron, de Wittrédi Nagy Krisztiánt ugratta ki, aki ballal a felső lécet találta el, a kipattanót Kovács Tamás lőtte kapu mellé.

59. percben Lauer kapott forintos labdát Kocsistól, visszacsele után átadása lesen találta Nagy K.-t.

75. percben Remek passzolgatás a 16-os jobb oldalán. Résztvevők Gránicz, Kiss, Wittrédi, majd a végén Kirchner lábáról lopták le a labdát.

81. percben Gránicz lövését ütötte ki szögletre Bordás. Kocsis sarokrúgása Tóth Dánielt találta meg, aki jól fejelte kapura a labdát, de végül Fellai a gólvonalról, mellel biztosította be a találatot. 3-0.

83. percben újra Tóth Dániel volt a főszereplő, Várda passzát kapásból lötte a kapufa mellé.

89. perc: Kocsis szögletét Lantos fejelte kapu fölé, majd Várda cselezgetése után maradt el a kapura lövés.

Egy végtelenül sima és kellően barátságos mérkőzésen az első negyedórában rúgott 2 szép gólunk eldöntötte a mérkőzést.

Csapatunk hozta a kötelezőt, amiért dicséretet érdemelnek a játékosok.

A második félidő közepén érezhető volt a hétközi kupamérkőzés okozta fáradtság, ennek ellenére sikerült bevinni még egy újabb találatot és összességében teljesen megérdemelte nyertük meg a találkozót.

Németh Zsolt: Nagyszerű hetet zártunk mert a 2 bajnoki mérkőzés mellett hétközben, a Magyar Kupában is sikeresek voltunk. Büszke vagyok a játékosokra, hogy a fáradtság ellenére is ilyen játékkal tudtak kirukkolni és úgy gondolom győzelmünk teljesen megérdemelt. Szép gólokat rúgtunk, de voltak további helyzeteink is. Jó játékvezetés mellett sikerült itthon tartani a 3 pontot. Szeretném kiemelni a stábomat, mert mindenki remek munkát végzett és mindenki kivette a részét a feladatokból. Kovács Zoltán, Pókos Csaba és Kurucsai Kornél a szakmai stáb tagjaként segítettek sokat, ezúton is köszönöm nekik. De meg szeretném említeni Kovács Ernő gyúrónkat is, akire a sorozatterhelés közepette hárult nagyon nehéz feladat, de remekül oldotta meg és neki is komoly érdemei vannak a sikerekben. Szeretném megköszönni a szurkolók biztatását is, akik ma is sokat segítettek nekünk.

Major László: Először is gratulálok a Kozármislenynek, teljesen megérdemelten nyerték meg az összecsapást. Wittrédi gólja nagyszerű találat volt, klasszis teljesítmény. A 2. félidőben már bátrabban futballoztunk, 20-25 percig partiban tudtunk lenni, de a listavezető otthonában ez kevésnek bizonyult.

Hajrá Kozármisleny!

 

1 hozzászólás

  1. gattuso4 szerint:

       Szép volt fiúk.

       Hajrá Kozármisleny ! ! ! 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!