Hosszabbításban maradtunk alul Gyulán

Szeged – Kozármisleny 3-2 (1-0; 1-1; 1-2)

Magyar Kupa labdarúgó mérkőzés

Gyula, 100 néző

Vezette: Farkas T. (Butkai Zs., Szvetnyik B.)

Szeged: Molnár – Kalapács, Szabó Cs., Farkas M. (Kovács B 29.), Csányi – Markovic, Gadó – Ács, Pászka (Kalmár 73.), Geiger – Germán

Vezetőedző: Nyilas Elek

Kozármisleny: Sólyom – Kiss M. (Fenyvesi 54.), Kovács T., Vattai, Farkas Z. – Szabó B. (Tóth A. 74.), Nagy E. – Nagy K., Zsdrál (Bozsovics 50.), Cziráki – Tóth A.

Vezetőedző: Szabó Zsolt

Gólszerző: Germán 23., Kovács B. 115., Geiger 116. illetve Tóth A. 89. percben, Nagy K. 93. percben.

Kiállítva: Sólyom a 100. percben.

Hosszú fárasztó buszozást követően érkeztek meg labdarúgóink a tavaly még NB II-es Szeged elleni Magyar Kupa mérkőzésre, melyet a Szegedi Stadion felújítása miatt Gyulán rendeztek meg.

Az első félidő 23. percében vezetést szerzett a Szeged és ezt követően bár többször is eljutottunk lehetőségekig, de mindig hiba csúszott a játékba és igazi gólhelyzetet nem sikerült kialakítani.

A második félidőben kimondottan jól játszottunk, ekkor már 3-4 gólhelyzetet is kialakítottunk, de sajnos ezek kimaradtak.

Már elúszni látszott a továbbjutás, amikor a 86. percben a csereként beállt Tóth Adrián egyenlített.

Következett a hosszabbítás, ahol Nagy Krisztián révén a 93. percben a vezetést is megszereztük, sőt ezt követően eldönthettük volna a továbbjutást, hiszen 2 nagy ziccert is kihagytunk.

Sajnos a 100. percben Sólyom a 16-oson kívül kénytelen volt kézzel érni a labdába, hogy megmentse csapatunkat a góltól, amiért viszont jogosan kiállították.

A ráadás első félideje 2-1-es mislenyi vezetéssel ért véget, és az emberhátrány ellenére egy újabb nagy helyzetet puskáztunk el.

A Szeged a hajrában ki tudta használni az emberelőnyt a 115. és 116. percben szerzett 2 góllal megfordította az eredményt így ők jutottak az MK legjobb 64 csapat közé.

Szabó Zsolt: Igazi kupamérkőzést játszottunk Gyulán a Szeged ellen. Sajnos az első félidőt átaludta a csapat, lassú tempóban, nagyon tompán kezdtünk, gondolom a hosszú utazásnak köszönhetően. Az ellenfél egyetlen kapura lövéséből megszerezte a vezetést. A második félidőben jobban futballoztunk, voltak szép akcióink és sikerült egyenlítenünk, sőt még a rendes játékidőben eldönthettük volna a továbbjutást. A hosszabbításban egyértelmű fölénybe kerültünk játékban és kondícionálisan egyaránt. Sikerült megszerezni a vezetést, majd kihagytunk 2 ajtó-ablak helyzetet. Sajnos ezt követően Csabát kiállították, rosszul jött ki és kézzel ütötte el a labdát. Innentől kezdve kapus nélkül, emberhátrányban voltunk, a hazaiak belelkesedtek, kiegyenlítettek majd 2 perc múlva újból betaláltak. Nagyon tanulságos volt a mérkőzés. Az eredmény negatívum, de voltak pozitívumok is. A Zalaegerszeg ellen egy top formában lévő csapatot szeretnénk pályára küldeni, mert minden célunk az, hogy győzelemmel kezdjünk a bajnokságban.

Hajrá Kozármisleny!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!