Horváth D. az U21-es válogatottban lépett pályára

A HR-Rent Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapatának 1996-os születésű kapusa a Szlovákia elleni felkészülési mérkőzésen lépett pályára a korosztályos válogatottban.

Dani legutóbb Görögországban kezdőként kapott volna lehetőséget, de a mérkőzés előtti bemelegítéskor megsérült, így nem tudott pályára lépni.

A tegnapi nap folyamán a fiatal hálóőr a 2. félidőt végig védte a válogatott csapatban.

horvathd_525

Az újjáalakuló U21-es válogatott a mérkőzést 4-0-ra elveszítette.

A felkészülési meccsek célja, hogy a stáb megtalálja a megfelelő játékoskeretet, mire 2017. szeptember 5-én megkezdődnek a 2019-es Európa-bajnokság selejtezői.

Nagyon kevés időnk volt felkészülni a találkozóra, tulajdonképpen egy igazi edzést követően léptünk pályára Szlovákia ellen. Teljesen új kerettel, az 1996. január 1-je után született labdarúgókkal készülünk az Eb-selejtezőkre. A játékosoknak is meg kell ismerniük egymást, és persze nekem is őket. Egyelőre nagy a fluktuáció a csapaton belül, sok fiatalnak adunk lehetőséget a bizonyításra, a Szlovákia ellen készülő keretbe hat másodosztályú klub is adott játékost. Egy tanulási folyamat elején járunk, minden meccsből, minden elkövetett hibából tanulnunk kell. Természetesen nem örülök a vereségnek, de hasznos tapasztalatokat szerzett a stáb és a játékosok is. Nincs sok időnk az első tétmeccsünkig, addig is kettőzött erővel kell dolgoznunk, hogy ha eljön az idő, készen álljunk a feladatra – értékelte a mérkőzést Michael Boris szövetségi edző.

Gratulálunk Dani!
További sok sikert kívánunk!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!