Hódmezővásárhelyre utazik a HR-Rent Kozármisleny

NB III-as labdarúgóink idegenbeli fellépésre készülnek, vasárnap 17:30-kor a Hódmezővásárhely otthonában vizitálnak.

A Hódmezővásárhely nincs könnyű helyzetben, hiszen a bent maradásért küzd, jelenleg 5 pont az előnye a kieső helyen álló Szekszárddal szemben, de maguk mögött tudhatják még a Bölcskét is.

A házigazdák tehát lépéselőnyben vannak, főleg úgy, hogy hátralévő 4 mérkőzésüket hazai környezetben játsszák.

A kiesés elkerüléséért vívott küzdelemben talán nagyobb csodára lenne szükség ahhoz, hogy a két üldöző közül mindkettő megelőzze őket.

Ettől függetlenül az biztosan kijelenthető, hogy minden pontra szükségük van, így a bajnokcsapat ellen sem feltartott kezekkel fognak pályára lépni.

A HR-Rent Kozármisleny idei szezonja a remeklésről, a kimagasló teljesítményről szól (Magyar Kupában és bajnokságban is), ami országos elismertséget hozott klubunknak és a városnak egyaránt.

Ugyan sokan cserélnének velünk, de 6 fordulóval a bajnokság előtt megnyerni a bajnokságot, némi “veszélyeket” is rejteget magában, többek közt a koncentráció fenntartásának nehézségét.

Egyik legnehezebb feladata a szakmai stábnak, hogy mentálisan felkészítsék a játékosokat a hátralévő fordulókra.

Ezt a feladatot (is) remekül oldotta meg eddig a Németh Zsolt vezette szakmai stáb, hiszen már bajnokként győztünk 5-0-ra Dunaharasztiban, majd a múlt hétvégén Pécsett, 5-1-re vertük az ESMTK-t.

Valami hasonlóra lesz szükség Hódmezővásárhelyen is, és reméljük a hátralévő akadályokat is sikerrel veszik Kovács Tamásék.

A két csapat ősszel Mislenyben lejátszott mérkőzésén 3-0-ra nyerünk, Kovács T., Wittrédi és Fellai szerezte góljainkat.

Azért számunkra is akad tétje a hátralévő fordulóknak, hiszen a három NB III-as csoport közül jelenleg mi szereztük a legtöbb pontot (73), de nyomunkban ott “lohol” a Keleti csoport listavezetője a Nyíregyháza, amely együttes 71 pontot gyűjtött eddig.

Jó lenne az “összesített versenyben” is az élen végezni!

Mindent bele Hódmezővásárhelyen!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    Gyerünk srácok mutassátok meg, hogy nem véletlen lettünk bajnokok!

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!