Hétfőn elkezdődik a nyári felkészülés

Négy hét szünet után ismét edzések, majd felkészülési mérkőzések, augusztus 12-től pedig már bajnoki mérkőzések várnak a Kozármisleny labdarúgóira.

Az NB II-ből búcsúzó együttesünk átalakul, egyelőre Ipacs, Lantos és Kocsis maradása biztos a tavalyi csapatból, de rajtuk kívül akad több olyan tavalyi NB II-es labdarúgónk is, aki reméljük, hogy Kozármislenyben fog maradni.

A hétfőn 17:00-kor kezdődő első edzésen jelen állás szerint 22 labdarúgó vesz részt, az edzésekről, csapatépítésről, célokról Németh Zsolt edzőnkkel beszélgettünk.

“Célunk, hogy egy olyan csapatot rakjunk össze, amelyben van potenciál, amely hétről-hétre, hónapról-hónapra fejlődni tud. Az első évben nem lesz célunk, hogy visszajussunk az NB II-be, de 2-3 éves ciklusban szeretnénk ezt a célt ismét elérni. Most egy csapatépítést kezdünk el, olyan játékosokban gondolkodunk, akik szakmailag és emberileg is illeszkednek a mi elképzeléseinkbe és céljaik is vannak a futballban. Az első évben olyan gárdát szeretnék megalapozni, amire a következő években is lehet majd építeni, amit aztán ha tovább tudunk erősíteni, komolyabb célok eléréséért és harcba tudunk szállni. Kovács Zoltán edzőtársammal és Arató Zsombor klubigazgatónkkal azon dolgoztunk az elmúlt hetekben is és a következő hetekben hasonlóképp, hogy megtaláljuk azokat a játékosokat, azt csapatot amely méltóképpen tudja képviselni városunkat az NB III-ban.”kfc-gyula_edzok_525

Az idei évben is Kurucsai Kornél felel a kapusok felkészítéséért, aki a tavalyi utánpótlás sikerek után idén is az U17-es csapatunkat irányítja majd.

A kozármislenyi utánpótlásból több fiatal labdarúgónk is lehetőséget kap a bizonyításra, az NB II-ben is bemutatkozott Kismárton Milán, Marton Viktor mellett Keresztes Márk, illetve az U19-es korosztályhoz tartozó Zsebe Dávid, Körmöczi Tibor és Menyhei Gergely (aki fiatal kora ellenére pályára lépett a másodosztályban) kezdi meg a felkészülést a felnőtt csapattal.

Az első hét edzései után július 8-án egymás közti játékkal kezdünk, majd 12-én a Szentlőrincet, 15-én pedig a Szekszárdot fogadjuk. Július 19-én a Pécsvárad lesz az ellenfelünk, egyelőre ezek a mérkőzések vannak lefixálva.

A július 22., 26., 29-i és augusztus 5-i időpontok még szabadok a felkészülésünkben, ezekre még keressük az edzőpartnereket, próbálunk egy nemzetközi mérkőzést is lekötni.

Az edzőmérkőzések pontos időpontjáról a honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk a szurkolókat.

Hajrá Kozármisleny!

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!