Hengereltünk a második félidőben, legyőztük a Csákvárt

Kozármisleny – Csákvár 3-1 (0-1)

NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kozármisleny, 400 néző

Vezette: Szabó Zs. (Kepe A., Kovács II. G.)

Kozármisleny: Sólyom – Nagy J., Balaskó, Tányéros (Romic 81.), Kiss M. – Szabó B., Koller – Karacs (Vég 77.), Boda (Kovács T. 60.), Zsdrál – Városi

Vezetőedző: Márton Gábor

Csákvár: Gelei – Ambrus, Sötét, Burucz, Hajdú – Vinicius (Racskó 75.), Domonyi (Burányi 55.), Domján, Rigó, Molnár V. – Folmer (Molnár Cs. 62.)

Vezetőedző: Bognár György

Gólszerzők: Karacs 47., Koller 58., Zsdrál 75. illetve Rigó a 38. percben.

Sárga lap: Nagy J. 42., Kovács T. 65. illetve Domonyi 12., Burucz 48., Sötét 50. percben.

A Kozármisleny csapatából betegség miatt hiányzott Bjelanovic, sérülés miatt Berdó V., illetve a futóedzéseket elkezdő Fröhlich.
Helesfay D. a héten ugyancsak sérülést szenvedett, így a kispadra a fiatal Volcsányi Gergő ült le.

A 10. percben Molnár Viktor szabadrúgását Sólyom ütötte ki a felső sarokból.

15. percben Koller lőtt fölé.

16. percben Boda-Városi kényszerítő után Boda állt a kapussal szemben, de egy becsúszó védő az utolsó pillanatban mentett.

17. Szabó B. egy visszagurított labdát kapu fölé lőtt.

A 19. percben Folmer középre gurítása után Vinicius a hosszú sarok mellé lőtt.

A 27. percben Boda szöglete után Balaskó fejese alig kerülte el a kaput.

A 29. percben Zsdrál lövését hárította Gelei.

A 33. percben Rigó ment el a jobb szélen, pontosan gurított Vinicius elé, aki aki egyből lőtt, de egy védőnkről szögletre vágódott a játékszer.

A 38. percben Tányéros passzába beleléptek, a labda Rigó elé került, aki közelről a hálóba lőtt. 0-1.

A 45. percben Sólyom kivetődve szedte fel a labdát Molnár V. elől.

Az első félidő helyzeteket tekintve kiegyenlített játékrészt eredményezett, mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, amelyekből a Csákvár 1-et ki is használt. A játékunk ekkor még nem volt olyan olajozott, mint megszokhattuk, de próbáltunk kezdeményezni, játszani.

Kiválóan kezdődött a 2. félidő, hiszen rögtön a játékréz elején betaláltunk.

A 47. percben Városi kiváló ütemben tálalt a nagyszerűen beinduló Karacs Roland elé, aki Gelei mellett higgadtan lőtt a kapuba. 1-1. Nagyon fontos találat volt!

Az 51. percben Boda lőtt mellé szabadrúgásból.

Az 57. percben Boda adott kiváló labdát Karacsnak, aki elől az utolsó pillanatban tisztázott Hajdú.

Az 58. percben Városi remekül vitte el az embert Boda elől, Boda meghúzta, majd a lövés pillanatában Burucz odalépett és szögletre vágódott a labda.  A sarokrúgást Szabó B. végezte el, érkezett Koller és közelről a kapuba fejelt. 2-1.

A 60. percben Városi volt ismét dicsérhető. Egy szép csel után elment a bal szélen, majd pontosan tálalt Boda elé, aki sajnos nagy helyzetben mellé lőtt.

A 62. percben a csereként beálló Kovács T. lövése pattant szögletre.

A 67. percben Koller ugratta ki Zsdrált, aki a 16-oson belül egy lökés hatására elesett. A játékvezető sípja néma maradt.

A 75. percben szép mislenyi akció végén 2 gólosra nőtt az előny. Koller jó ütembe tette ki a labdát az ezúttal is jól beinduló Karacs elé, aki önzetlenül középre passzolt Zsdrálnak, neki pedig már csak a kapuba kellett közelről bepasszolnia a játékszert. 3-1.

A 86. percben Kovács T. lövését ütötte szögletre Gelei.

A 88. percben Molnár Cs. beadását Sólyom ütötte ki Sötét elől a rövid saroknál.

Második félidei játékával megérdemelt győzelmet aratott a Kozármisleny, egyértelműen ellenfelünk fölé kerekedtünk, akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.
A második játékrész elején fontos gólt szerzett Karacs Roland, így nem kellett futni az eredmény után és szinte egy teljes félidőnk volt, hogy egálról megnyerjük a találkozót. A második félidőben mind játékban, mind sebességben, mind koncentrációban ellenfelünk fölé kerekedtünk és 5. mérkőzésből 4. győzelmünket arattuk, mellyel továbbra is a bajnoki táblázat 2. helyét foglaljuk el.

Bognár György: Az első félidőben jól futballoztunk, az nekem tetszett, jól néztünk ki. Sok helyzetünk volt és megszereztük a vezetést is. A második játékrészben egyértelműen a Kozármisleny volt a jobb és több helyzetet is kidolgoztak. Ebben a félidőben szétesett a középpályánk és semmilyen variációban nem tudtuk stabilizálni. A hazai csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Márton Gábor: Az első félidőben nem értettem, hogy miért úgy játsszunk, ahogy. Ez egyébként sem jellemző ránk, hazai pályán meg főleg nem. Enerváltan lassan gondolkodva, határozatlanul futballoztunk és nem is igazán mertünk játszani, amire nagyon kényes vagyok. A szünetben sikerült egy kicsit rendet tenni és elmondani, hogy olyan hiba, mint az Ádámé sajnos benne van a játékban, de ezt én kérem tőlük, hogy játsszuk meg a labdákat hátul, ami időnként ilyen hibát is eredményezhet. Attól vagyunk csapat és attól vagyunk jó csapat, hogy egymás hibáit kijavítsuk. Ez a második félidőben meg is történt. Nagyszerű támadásokat vezettünk, szép helyzeteket alakítottunk ki és úgy gondolom, hogy a 2. félidőben egyértelműen hengereltünk. Lehet, hogy nem a miénk a világ legjobb csapata és lehet, hogy nem leszünk elsők, de azt gondolom, hogy egy középcsapatnál lényegesen jobbak vagyunk. Készülünk a következő feladatra, újabb hazai mérkőzés következik, a Tatabányát fogadjuk. Nagyon örülünk, hogy egyre jobban felfigyelnek teljesítményünkre és eredményeinkre, hiszen ezúttal a mérkőzésünk élő egyenes adásba kerül, a Duna TV Kozármislenyből közvetíti péntek délután 15.00-kor a bajnoki meccset. Ennek nagyon örülünk, és elismerésnek tekintjük. A pénteki játéknap miatt valamelyest változik a heti felkészülésünk is, de összességében ugyanúgy készülünk, ahogy az összes többi mérkőzésre, ezúttal is nyerni szeretnénk.

A mérkőzésről készült fényképek a Kozármisleny FC hivatalos Facebook oldalán IDE KATTINTVA közvetlenül megtekinthetőek.

Hajrá Kozármisleny!

6 hozzászólás

 1. Mnéni szerint:

  Hát azt meghallgatnám, hogy Gábor mivel rázta fel így a társaságot, hogy az első félidői hátul tologatás után így mentek előre a másodikban.
  Bravó a második félidőre, Miró gyakorolhatta a “karmesterséget”.

 2. Zoli szerint:

  Bajai 1. félidő, soproni második.

 3. Scuderia Ferrari szerint:

  Márton tanár úr valamit tud.Felrázta a fiúkat mentek második félidőbe+elfáradt az ellenfél is.Végén osztálybeli különbség alakult ki.Középszerű Csákvári szaki Bognár Nagyképű Gyuri a végen védőt hozz be,ez bravó csere.:)
  Szép volt gratula Hajrá MISLENY

 4. Bauer szerint:

  Zoli: Ez mit akar jelenteni, mert én nem értem? 🙂

 5. Zoli szerint:

  Az első félidőben úgy játszottunk, mint Baján,  a másodikban pedig úgy ahogy a Sopron ellen (szintén a második félidőben).

 6. MISLENY FAN szerint:

   SZÉP VOLT FIUK! GRATULÁLOK!                                                                                                                  Sokadszorra is bizonyitottátok, hogy szivvel is lehet gyözni.                                                                    Márton Gábor a legnagyobb király!!!                                                                                                            Pénteken is veletek leszünk, jöhet a Tatabánya!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!