Ezúttal is döntetlen a Dabas ellen

Dabas – HR-Rent Kozármisleny 1-1 (1-0)

NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés

Dabas, 150 néző

Vezette: Csonka B. (Viczián M., Pogonyi F.)

Dabas: Scheilinger – Dévai, Tóth M., Lázár, Surányi – Lanczkor, Komoróczi, Bárányos (Domonyi 71.), Sorecz (Körmöczy 82.) – Zsolnai, Csák (Bozsik 76.)

Vezetőedző: Honti József

HR-Rent Kozármisleny: Helesfay D. – Fenyvesi (Kiss M. 46.), Fellai, Lantos, Kocsis – Nagy E., Kovács T. – Kirchner (Beke 46.), Wittrédi, Nagy K. – Gránicz (Tóth A. 69.)

Vezetőedző: Németh Zsolt

Gólszerzők: Csák 27. illetve Nagy K. a 77. percben.

Sárga lap: Surányi 39., Dévai 75. illetve Wittrédi 62., Nagy K. 70. percben.

A 11. percben Nagy K. kapott egy kiugratást, lövésre vállalkozott 13 méterről és jobb kapufát találta el.

A 15. percben Bárányos bal oldalról középre ívelt, érkezett Lanczkor nagy helyzetben, de védőinknek sikerült tisztázni előle.

A 17. percben a kapu elé ívelt labdára Gránicz érkezett, beleszúrt de a labda kapu mellé ment.

A 23. percben Nagy K. kapott labdát Wittréditől, majd a 16-os sarkáról erős lövést eresztett meg, dea dabasi kapus védeni tudott.

A 26. percben Nagy E. 23 méterről, középről lőtt kapu fölé.

A 27. percben megszerezte a vezetést a Dabas. A mi térfelünk közepén gyorsan elvégezte a hazaiaknak megítélt szabadrúgást Zsolnai, majd a középre beívelt labda átszállt a hosszú oldalra, ahonnan a dabasi támadó Zsolnai elé tálalt akinek a lövését Helesfay nagy bravúrral védte, de a kipattanó labdát Csák közelről a hálóba kotorta. 1-0.

A 29. percben Nagy K. 25 méterről, középről lőtt kapura, de Schelinger hárított.

A 35. percben Nagy K. – Wittrédi összjáték után a védők tisztáztak a kapu előtt.

A 43. percben Kirchner jobb oldali beadását Nagy K. félfordulatból, 13 méterről kapu fölé lőtte.

Csapatunk támadólag lépett fel, mi domináltunk a főképp védekező Dabas ellen, de mégis a házigazda vezetésével ért véget a félidő.

Játékosaink sokszor hoztak rossz döntést, és ígéretesen kialakuló lehetőségeknél hiba csúszott a játékunkba.

A szünetben kettős cserével próbált változtatni Németh Zsolt vezetőedzőnk, Kirchner helyére Beke, Fenyvesi helyére pedig Kiss Márton érkezett.

A 47. percben Csák a jobb oldalról adott középre, ahol Bárányos nagy helyzetben kapu fölé lőtt.

Az 52. percben Beke mélységi passzával Gránicz lépett ki, majd éles szögből 7 méterről lőtt, de a dabasi hálóőr védeni tudta a gólszerzési lehetőséget.

A 64. percben Wittrédi jobb oldalról 22 méterről fölé lőtt.

A 70. percben Beke tört kapura, de kissé kisodródott, Scheilenger kijött a kapujából így Beke kísérletét egy védő vágta ki, érkezett Gránicz akinek a lövésére közben visszaért a kapus és hárított.

A 73. percben Surányi bal oldalon kilépett, majd nagy erejű középre adását Helesfay a levegőben úszva kiöklözte.

A 77. percben Beke beadását Tóth A. csukafejessel juttatta Nagy Krisztiánhoz, aki éles szögből 3 méterről bebombázta a hálóba. 1-1.

A 79. percben Wittrédi 100%-os gólhelyzetben a kapusra vezette a játékszert, el akarta húzni Scheilenger mellett, de a dabasi portás leszedte a lábáról a labdát.

A 80. percben Nagy K. beadását Tóth A. fejelte kapura, de védett a dabasi kapus.

A 89. percben Beke ívelt a kapu elé, Kocsis került helyzetbe, de kimaradt a lehetőség.

Csapatunk megnyerhette volna a találkozót, megvoltak a lehetőségek, amelyekkel nyerni lehetett volna, de meg kellett elégednünk a döntetlennel, ami nem katasztrófa ugyan, de két pontot otthagytunk Dabason.

Németh Zsolt: A mérkőzésen a védekezésre berendezkedő ellenfél ellen végig domináltunk, de sajnos a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Úgy gondolom, hogy gólokkal kellet volna nyerni, de a mai mérkőzésen sajnos így alakult, hogy csak döntetlent értünk el.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!