Három érkezővel bővült a keretünk

Újabb 3 fiatal labdarúgóval történt megállapodásról tájékoztatjuk szurkolóinkat.

Márkvárt Patrik az előző évben az NB III-as Szekszárd csapatában szerepelt, 21 alkalommal lépett pályára, 19-szer volt kezdő, kétszer pedig csereként állt be. Az 1996-os születésű labdarúgó a megelőző évben a rendkívül jól szereplő (sokáig a dobogóért harcoló) Komló együttesét erősítette, akkor 28 bajnoki mérkőzésen (mindegyiken kezdőként) lépett pályára. Patrik a magyar felnőtt válogatottságig jutó Márkvárt Dávid öccse, hozzá hasonlóan ő is hosszú évekig a PMFC utánpótlásában nevelkedett (egyébként Szekszárdon kezdett el focizni 2002-2010-ig az UFC-ben pallérozódott).

Horvát Gábor PMFC nevelés és szintén 1996-os születésű. Gábor a Góliátban kezdett, majd az összes utánpótlás csapatban U13-U21-ig megfordult a PMFC együttesében. Ezt követte a Megye I-es bajnoki cím a pécsiekkel, majd az előző idény őszét még a Pécsben töltötte (11 mérkőzésen lépett pályára), de a tavassal már a szintén az NB III Közép csoportban szereplő Szekszárdon futballozott, itt 8 mérkőzésen kapott lehetőséget.

Fiáth Péter, 1998-as születésű labdarúgó, a Siófok és a Videoton utánpótlásában is megfordult, de a tavalyi évben már a Kaposvári Rákóczi U19-es csapatával nyerte meg a II. osztályt. Péter csapatának alapembere volt, összesen 27-szer kapott lehetőséget (26-szor kezdőként), ezeken a mérkőzéseken belső védő létére 3 gólt is szerzett. A labdarúgó elmondta, hogy nagy megtiszteltetés számára, hogy egy olyan rutinos labdarúgó, mint Lantos Levente mellett tanulhat és fejlődhet.

Köszöntjük az új labdarúgókat, sok sikert kívánunk nekik Kozármislenyben!

Így áll aktuálisan a keretünk:

1. Ipacs Péter
2. Kurucsai Kornél
3. Lantos Levente
4. Kocsis Adrián
5. Tóth Márk
6. Racskó Roland
7. Kiss Márton
8. Grabarics Máté
9. Reith Renátó
10. Hleba Tamás
11. Kiss Dominik
12. Németh Áron
13. Müllerlei Szabolcs
14. Tar Krisztián
15. Petrovics Tamás
16. Márkvárt Patrik
17. Horvát Gábor
18. Fiáth Péter

 

Szólj hozzá a bejegyzéshez!