Harmadszor is legyőznénk a Nyíregyházát

A 2016/2017-es bajnoki évben harmadik alkalommal találkozik tétmeccsen a két csapat.

Tavaly ősszel Nyíregyházán 4-0-ra győzött a HR-Rent Kozármisleny, ami rendkívül nagy sikernek bizonyult, országszerte sokan felkapták a fejüket erre az eredményre.

Kevés csapat hagyja el győztesen a Szpari otthonát és nagyon kevés gárdának sikerül 4 gólt szerezni a Nyírségben, nekünk mindkettő összejött.

Következő alkalommal a Magyar Kupában (Pécsett) találkozott a két csapat, akkor is Lantoséknak sikerült győzni és ezáltal továbbjutni, így elég jó előjelekkel várhatjuk a csütörtöki bajnoki összecsapást.

DSC_0222_525

Ez a találkozó lesz utolsó pécsi hazai pályás megmérettetésünk és mondani sem kell, hogy szeretnénk szépen búcsúzni a PMFC Stadiontól!

Ezúton is köszönjük a PMFC-nek, a PSN Zrt. vezetőinek, hogy lehetőségünk volt Újmecsekalján játszani NB II-es mérkőzéseinket.

Köszönjük valamennyi dolgozónak, pályamunkásnak és közreműködőnek, hogy segítségünkre voltak!

Időközben eldőlt, hogy a Kozármislenyi Stadion nyitómérkőzése az április 2-án megrendezésre kerülő HR-Rent Kozármisleny – Dorog FC bajnoki mérkőzés lesz, így tétmérkőzés keretében nyitja meg kapuit a nemrég elkészült új létesítmény.

Utolsó pécsi összecsapásunk nem éppen szurkolóbarát időpontban, MUNKANAP, csütörtökön 15:00-kor kerül megrendezésre, ahol nem lehet más a célunk, minthogy sikerrel vegyünk egy újabb akadályt.

A Siófok ellen már láttunk valami olyat a csapattól, amit a jövőben látni szeretnénk, a megalkuvást nem tűrő küzdést, akaratot, elszántságot és közben már helyenként jó játékot is.

Kisvárdán ugyan nem mi voltunk az esélyesek, de az első 30 percben ez nem látszódott, uraltuk a játékot, próbáltunk focizni, de elég volt egy hiba és máris hátrányba kerültünk.

Nyilván valahol kalkulálható volt, hogy a szezon előtt az egyik feljutásra is esélyesnek minősített csapat otthonában bravúr kell a pontszerzéshez is, de ha ez nem is jött össze, szerencsére akadtak biztató jelek a játékunkban.

Révész Attila a hazaiak szakvezetője ezt nyilatkozatában sportszerűen meg is említette, sőt azt is, hogy góljuk előtt könnyen ők kerülhettek volna hátrányba.

Eközben a Nyíregyháza Siófokon győzte le a házigazdát, igaz Véber György nem volt “hasra esve” csapata játékától és elmondta, hogy a későbbiekben ez kevés lesz, mert nem fognak mindig 1-0-ra nyerni, ezért játékban többet vár csapatától.

DSC_0224_525

A Nyíregyháza tehát nem lesz ismeretlen labdarúgóink számára, főképp nem Sinanovic Sinan, aki ősszel még Mislenyben szerepelt és tőlünk igazolt a Szparihoz a tél folyamán.

A Nyíregyházában akadnak korábban sokat megélt rutinos labdarúgók, köztük talán a legismertebb Rudolf Gergely, aki magyar válogatottban is letette névjegyét.

A csütörtöki összecsapást Németh Ádám vezeti, segítői Máyer Gábor és Kiss Balázs lesznek, míg tartalék játékvezetőként Barna Gábor működik közre.

A találkozó megtekintése a korábbiakhoz hasonlóan a hölgyek és a 14 éven aluli gyermekek számára ingyenes lesz.

Sok szeretettel várjuk a szurkolókat!

Hajrá Kozármisleny!

 

 

3 hozzászólás

  1. Kári P. szerint:

    ki találta ki ezt a szurkoló barát időpontot??

  2. öreg mislenyi szerint:

    ezt is az mlsz találta ki, hogy még több néző legyen a pályákon…….. okos ötlet volt, és nem az első…….

Szólj hozzá a bejegyzéshez!