Gyulán vendégszerepelnek labdarúgóink

Hosszú túra vár a HR-Rent Kozármisleny NB III-as labdarúgócsapatára, hiszen a sorsolás a távoli Gyulára szólítja együttesünket.

Csapatunk 14 pontos előnnyel vezeti az NB III Közép csoportját, de céljaink komolyságát mi sem bizonyítja jobban, hogy Németh Zsolt legénysége már pénteken elutazik a fürdővárosba.

A találkozó szombaton 15:00-kor kezdődik, így ha aznap kelnének csak útra (a pihenőket és az ebédet is beleszámítva) nagyon korán kellene elindulni, ezért, hogy frissebb legyen a gárda, már előző nap megteszik a 300 km-es távot.

Hétvégi ellenfelünk nem kezdte jól a tavaszt, sőt azt is mondhatnánk beragadtak a rajtnál, hiszen az első négy forduló mindegyikében vereséget szenvedtek.

A bajnoki nyitányon, a fővárosban 3-1-re kaptak ki a Pénzügyőrtől, majd ezt követően odahaza veszítettek a SZEOL ellen (0-1).

A következő fordulóban Békéscsabán sem termett babér a gyulaiaknak (viszonylag simán 4-2-re maradtak alul), ezután hazai pályán talán meglepetésre, 3-1-es vereség következett a Szentlőrinc ellenében.

Nem túlzás, ha azt állítjuk, úgy kellett a siker a Gyulának, mint egy falat kenyér, ami a Szekszárd elleni, múlt heti összecsapásukig váratott magára.

Ekkor a sereghajtó, de már közel sem az őszi együttes otthonába utaztak Szekszárdra, ahol végül 3-1-es győzelmet értek el, úgy, hogy az 57. percben már 3-0-ra vezettek.

Bizonyára a győzelem jót tett a játékosok lelkének, növelte önbizalmukat, így valószínűség szerint, ahogy minden csapat, úgy ők is kettőzött erővel lépnek majd pályára ellenünk.

Lantos Levente a múlt hét szerdán, Komlón már a bemelegítéskor megsérült, de szerencsére kiderült, hogy nincs szakadás a combjában, így a felépülése is rövidebb időt vesz igénybe, igaz Gyulán még biztosan nem fog pályára lépni.

Együttesünk a tavaszi 5 fordulóból 4-et megnyert, csupán Szegeden maradtunk alul 1-0-ra, viszont előnyünk az őszihez képest is tovább nőtt, mert a riválisok is botlottak.

A két együttes ősszel lejátszott mérkőzésén 5-1-es magabiztos győzelmet arattunk Kozármislenyben, igaz helyzetünket könnyítette, hogy a találkozó nagy részében (a 24. perctől) emberelőnyben játszottunk, így könnyedén gyűjtöttük be a 3 pontot.

A szombaton 15:00-kor kezdődő mérkőzést Szilágyi Sándor vezeti, segítői Kövér Tamás és Szabó Ferenc Szilárd lesznek.

Hajrá Kozármisleny!

 

 

 

 

1 hozzászólás

  1. MISLENY FAN szerint:

    GYERÜNK SRÁCOK!

    VELETEK LESZÜNK, GYŐZNI AKARUNK!

    HAJRÁ KOZÁRMISLENY!!!!!!!!!

Szólj hozzá a bejegyzéshez!